Real Madrid - Kraljevski klub!

poruka: 2.600
|
čitano: 86.889
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Intel&ATI kaže...

Ovaj Ramos ide polako stopama Pepea, smrad jedan...

Jel vi imate problema nekih ili šta? Šta gledate utakmicu real madrida da bi mogli poslije pisat sr... po temi? 

Vidim stavljaš td, pa daj mi reci zašto gledaš utakmicu kluba koji mrziš? Jedini razlog koji mi pada na pamet jest taj da bi mogao prvi napisat neko smeće od komentara u ovoj temi (i temi o barceloni). Ne shvaćam. Osobno nikad nisam pogledao barceloninu preko streama, a da nije igrala protiv nekog kluba koji mi je drag (čisto sumnjam da navijaš i za getafe). Šta nemaš pametnijeg posla?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 22:05 (Iggx).
9 mjeseci

Je, bila je ruka Pepe-a, ali mislim da je pobjeda potpuno zaslužena jer su se poprilično ispromašivali.

23 mjeseca

Ajde nadajmo se da cemo se zadrzat na +10 jos neko vrijeme,a bilo bi i dobro +9 :D

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
2 godine
Legendic1911 kaže...

Ajde nadajmo se da cemo se zadrzat na +10 jos neko vrijeme,a bilo bi i dobro +9 :D

Možda nakon iduće utakmice. Barcelona već vodi 1:0

23 mjeseca
Iggx kaže...
Legendic1911 kaže...

A jbg,mozda sam se ja trebao kladit na Barcu,jer kad god stavim na Barcu ili Dinamo oni odigraju x ili izgube xD

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
4 godine
Legendic1911 kaže..

A jbg,mozda sam se ja trebao kladit na Barcu,jer kad god stavim na Barcu ili Dinamo oni odigraju x ili izgube xD

Ja sam jednom u životu odigrao na Barcu, isto razdoblje kad su sve živo osvajali, stavio 200 kuna, jedini par na listiću, kvota ~1.50 (100kn čiste zarade) i oni popuše...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
2 godine
Legendic1911 kaže...
Iggx kaže...
Legendic1911 kaže...

Uvijek se trebaš kladit na barcelonu. Ako izgube sretan si jer su izgubili, a ako pobijede sretan si jer si dobio na listiću {#}

Ili kad igraju "tvoji" onda igraš kontra njih. Jedino je loše kad pogodiš taj par, ali zezneš neki drugi XD

2 godine
protjeran

Briga nas za Barcu, mi imamo +7 i trebamo se koncentrirati na svaku tekmu.Ako nastavimo pobjeđivat njihov mentalitet će pasti i kiksat će već oni...

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
10 mjeseci

5.2.

27. rođendan Cristianu.

Sretan rođendan legendo!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 14:05 (donator_bubrega).
6 mjeseci
Ma Real ove godine gazi sve...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 12:41 (Cyber_Freak).
2 godine
Cyber_Freak kaže...
Ma Real ove godine gazi sve...

osim Barcelone {#}

nisam ni za real ni za barcu, ali mislim da real osvaja prvenstvo i ligu prvaka odnosno uefa super cup

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 mjeseci

vrlo sam zadovoljan igrom reala i mogu reć da smo već osvojili LA ligu.a još malo nas čekaju prave bitke na drugom frontu a to je liga prvaka.al osvojit ćemo mi i to ;-)

Avenged Sevenfold foREVer!
15 mjeseci

Danas sam u jednim dnevnim tiskovinama pročitao članak koji je prenešen iz španjolske "Marce", u kojoj su napravili dubinsku analizu, a iz koje je u nekoliko razloga vidljivo zašto će Real Madrid ove godine osvojiti sigurno Primeru 2011/2012 a i vrlo vjerojatno Ligu Prvaka u čemu mu je kao "najopakiji i najteži" protivnik Barcelona.

U članku kao najprvi razlog navode veliki broj povrijeđenih igrača Barcelone, kao drugi navode slijedjeće utakmice koje dolaze u nizu, a u kojima Real Madrid igra sa onako nazivno "naoko" lakšim protivnicima dočim Barcelona igra sa klubovima koji se bore za europsku sezonu 2012/2013, i kao treći od nekoliko još razloga navode zasićenost Barceloninih igrača pobjedama i trofejima, a ti je i Barcelonina uzvratna utakmica u Kupu Kralja!

Obzirom na sve navedeno i uzeto u obzir, ne bih se uopće začudio pobjedi real Madrida na Camp Nou {#} !!!! 

ATJ Lučko
17 mjeseci
Pročitao sam i ja taj tekst i bezvezan je. Pa igra se još dvadesetak utakmica, a ovi pričaju kao da je još 10 bodova u igri pa je sve riješeno. Jedino je bitno da se u svaku utakmicu uđe ozbiljno i odigra do kraja kako spada. Sve ovo o tome kak Mou nikad nije ispustio toliku prednost, ozljede Barce, a pogotovo ova glupost o zasićenosti su samo naklapanja novinara koji nemaju šta pametnije pisat. To su priče za malu djecu.
15 mjeseci
Hexfire kaže...
Pročitao sam i ja taj tekst i bezvezan je. Pa igra se još dvadesetak utakmica, a ovi pričaju kao da je još 10 bodova u igri pa je sve riješeno. Jedino je bitno da se u svaku utakmicu uđe ozbiljno i odigra do kraja kako spada. Sve ovo o tome kak Mou nikad nije ispustio toliku prednost, ozljede Barce, a pogotovo ova glupost o zasićenosti su samo naklapanja novinara koji nemaju šta pametnije pisat. To su priče za malu djecu {#}!!!!

Može u dvoje ćevape i hladnu pivu, da apsolutno i nikako nisi u pravu {#} {#} {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
12 mjeseci
ATJLučko kaže...

Danas sam u jednim dnevnim tiskovinama pročitao članak koji je prenešen iz španjolske "Marce", u kojoj su napravili dubinsku analizu, a iz koje je u nekoliko razloga vidljivo zašto će Real Madrid ove godine osvojiti sigurno Primeru 2011/2012 a i vrlo vjerojatno Ligu Prvaka u čemu mu je kao "najopakiji i najteži" protivnik Barcelona.

U članku kao najprvi razlog navode veliki broj povrijeđenih igrača Barcelone, kao drugi navode slijedjeće utakmice koje dolaze u nizu, a u kojima Real Madrid igra sa onako nazivno "naoko" lakšim protivnicima dočim Barcelona igra sa klubovima koji se bore za europsku sezonu 2012/2013, i kao treći od nekoliko još razloga navode zasićenost Barceloninih igrača pobjedama i trofejima, a ti je i Barcelonina uzvratna utakmica u Kupu Kralja!

Obzirom na sve navedeno i uzeto u obzir, ne bih se uopće začudio pobjedi real Madrida na Camp Nou {#} !!!! 

Barcu su pokopale ozljede i pao im je moral nakon toga. Jasno je to svima i netreba jedna Marca da to objašnjava, ali i dalje Barca može izvuč prvenstvo. Naravno morat će igrati ko lavovi i jedni i drugi da osvoje naslov.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 3:21 (Đapa club).
4 mjeseca

ne nego mislim da njima fali motivacije protiv slabijih klubova odnosno imaju motivacije samo protiv reala kaj se lige tice 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 10:39 (Arnold Layne).
6 mjeseci
Ako pise tema Real Madrid ,onda je za madridiste a ne za navijace Barcelone.. Koji cete vi qrac u ovoj temi?? Mislim na antinadrisistu i Đapu tog nekog sto kenjaju tu i savljaju thumb down.. Jer nema tema Barcelona na ovome forumu ili? Valjda ste shvatili da je Barca gotova,dolazi vrijeme Real Madrida.. Vrijeme je da najtrofejniji klub na svijetu ponovo stane na noge i preuzme dominaciju u Primeri i ostalim natjecanjima.. Barca je postala dosadna,igraju sablonu,a tika-taka sat se malo pokvario... ;)
2 godine
Đapa club kaže...
ATJLučko kaže...

Barcu su pokopale ozljede i pao im je moral nakon toga. Jasno je to svima i netreba jedna Marca da to objašnjava, ali i dalje Barca može izvuč prvenstvo. Naravno morat će igrati ko lavovi i jedni i drugi da osvoje naslov.

Sta vrjedi njima to da dobiju svaku tekmu do kraja,ako real ne kiksa nigdje:)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 mjeseci

barcini navijači će se uskoro počet preznojavat u ligi prvaka. barca će sigurno  kiksat negdje.real neće.napokon su se uigrali i pokazali da mogu protiv barce i sigurno da će dobit barcu na njihovom pašnjaku od stadiona.

6 mjeseci
Ma ljudi ne kuze da taj barcin sastav igra godinama zajedno,dok je real svake godine mijenjao trenera i igrace...Sad kad imaju sastav koji nije mijenjan skoro 2 sezone pocinje se rad i trud isplacivati...Sta bi tek bilo da se ova ekipa zadrzi jos 4 sezone...
12 mjeseci
cod4gamer kaže...

barcini navijači će se uskoro počet preznojavat u ligi prvaka. barca će sigurno  kiksat negdje.real neće.napokon su se uigrali i pokazali da mogu protiv barce i sigurno da će dobit barcu na njihovom pašnjaku od stadiona.

Pričate da možete dobit Barcu već dvije godine vam to neuspjeva. Uspjeli ste odigrat neriješeno i odmah se smatrate boljima radi jedne tekme u kupu. Gazimo vas već 3 godine i prije ste imali dobre utakmice, ali i dalje smo sveukupno bolji u međusobnim ogledima.

6 mjeseci
Polako samo...Sada Real preuzima stvar u svoje ruke... A kad krene da prasi sve redom tjesit cete se i vi.... ;) Svaki tim ima uspona i padova,period kad dobro igra i period kad lose igra... E pa,barcina avantura polako zavrsava...Otice trener,prodat ce par igraca,bit ce losi par sezona dok Real ne pokupi sve pehare,i tako u krug..
17 mjeseci
ATJLučko kaže...
Hexfire kaže...
Pročitao sam i ja taj tekst i bezvezan je. Pa igra se još dvadesetak utakmica, a ovi pričaju kao da je još 10 bodova u igri pa je sve riješeno. Jedino je bitno da se u svaku utakmicu uđe ozbiljno i odigra do kraja kako spada. Sve ovo o tome kak Mou nikad nije ispustio toliku prednost, ozljede Barce, a pogotovo ova glupost o zasićenosti su samo naklapanja novinara koji nemaju šta pametnije pisat. To su priče za malu djecu {#}!!!!

Može u dvoje ćevape i hladnu pivu, da apsolutno i nikako nisi u pravu {#} {#} {#} {#} !!!!

Ok može, iako mi nije skroz jasna oklada. Ja smatram da je glupo proglašavat prvenstvo gotovim na temelju statistike kad se već sutra može sve okrenut. Neće nama pomoći ni Barcine ozljede ni njihova "zasićenost" nego moramo igrat maksimalno ozbiljno do kraja. S ozljedama i zasićenošću se mogu navijači Barce tješit na kraju sezone ak osvojimo, za nas je to nebitno. Pogledaj samo Rangers - Celtic situaciju ove godine. S kojim točno dijelom toga se ne slažeš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 11:59 (Hexfire).
15 mjeseci
Đapa club kaže...
cod4gamer kaže...

Pričate da možete dobit Barcu već dvije godine vam to neuspjeva. Uspjeli ste odigrat neriješeno i odmah se smatrate boljima radi jedne tekme u kupu. Gazimo vas već 3 godine i prije ste imali dobre utakmice, ali i dalje smo sveukupno bolji u međusobnim ogledima.

Uoči da je riječ o sezoni 2011/2012 a ne ono "što je bilo", makar je bilo padova, naglasak na "bilo" {#} !!!!

Sada da elaboriram tvoje samozavaravanje, barem za ovu godinu, čitaj sezonu;

skraćena verzija; 10 utakmica, 30 bodova, Real pobijedi u 8 i osvoji 24 boda, Barcelona pobijedi u 5 i odigra egal u 4, osvojila je "samo" smiješno malih 19 bodova, tako da zbog izgubljenih utakmica Reala od Barcelone, Real Madrid neće izgubiti prvo mjesto u Primeri, a Barcelona unatoč tih pobjeda, neće osvojiti Primeru.

Ukupan omjer je samo jedna nepoznanica u jednadžbi imena, "Tekuća sezona", u kojoj je ta nepoznanica drastično premalena, odnosno kraj ne izgleda ovako, =1 !!!!

ATJ Lučko
15 mjeseci
Hexfire kaže...
ATJLučko kaže...
Hexfire kaže...

Ok može, iako mi nije skroz jasna oklada. Ja smatram da je glupo proglašavat prvenstvo gotovim na temelju statistike kad se već sutra može sve okrenut. Neće nama pomoći ni Barcine ozljede ni njihova "zasićenost" nego moramo igrat maksimalno ozbiljno do kraja. S ozljedama i zasićenošću se mogu navijači Barce tješit na kraju sezone ak osvojimo, za nas je to nebitno. Pogledaj samo a)Rangers - Celtic situaciju ove godine. b) S kojim točno dijelom toga se ne slažeš?

A) bez uvrede spram Celtica i Glasgow Rangersa, ali oni ne spadaju u isti kontekst, nikako!!!!

B) ne slažem se sa dijelom koji stavlja pred Barcelonu neke utakmice viška, kao recimo na primjer Kup Kralja, raspored u veljači mjesecu koji donosi teže protivnike koji traže prolaz u europska natjecanja, dočim Real Madridu dolaze bitno lakši, pa u slijedjećih 5 utakmica (računam samo prvenstvene), bez ikakvog razmišlajnja ću reći da Real ima šanse osvojiti svih 15 bodova, a da Barcelona neće osvojiti više od NAJVIŠE 13, što je već samo 9 bodova zaostatka, a još i gol razlika, koja je uvjerljivo ove sezone na strani Real Madrida, a gdje su igrači koji nedostaju, čitaj, koji su povrijeđeni?!

Iskreno, sumnjam da će si Pep dopustiti gubitak utakmice Kupa Kralja koja se BTW igra danas u 21.00!!

Ne kažem da Barcelona, neće pobijediti, ali da će biti napeto i da će oba dati gol, u to sam uvjeren 120% {#}!!!! 

ATJ Lučko
17 mjeseci
Ustvari Rangers vs Celtic je baš savršen primjer. I tamo su prije koji mjesec novinari već proglasili Rangers prvakom, na temelju statistika zaključili da nema nikakve šanse da se nešto promijeni i sad se čude odkud ovaj Celtic na vrhu. Tak su sad počeli i ovdje, a prvenstvo je tek na polovici. Ponovit ću opet. Ništa još nije gotovo jer se stvari sutra mogu promijeniti. Ozljede mogu pokositi nas, Barca može uhvatiti formu iz prošle sezone itd. Mislim da ćemo se morat još dosta potruditi da završimo kao prvi. Najgore što se može dogoditi je da igrači popuše te gluposti koje im novinari serviraju, pa počnu opuštenije ulaziti u utakmice.
15 mjeseci

lol barcinim navijačima je krivo jer su shvatili da real lagano preuzima inicjativu 

22 mjeseca

I da preuzima, što mi tu ima biti krivo. Normalan ciklus, kad si na vrhu toliko dugo možeš samo pasti dolje što i ne mora biti toliko loše.

Toga ima u svakoj ligi, kod svih klubova.

Mes que un Club! FCBarcelona!
3 godine
cod4gamer kaže...

lol barcinim navijačima je krivo jer su shvatili da real lagano preuzima inicjativu 

nije meni krivo za ništa, jer je real na ljestvici bolji klub od barce i točka. o kvaliteti pojedinačne ekipe ne želim raspravljat, ali ova sezona mi je ko dinamo - hajduk. {#}

sezona još nije gotova,ali sve je moguće, tako da možda osvoji sezonu sa +15, a možda real i završi kao drugi.

tomo007.net63.net BUG tečaj
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice