Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 2.380
|
čitano: 84.907
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Sve o nogometu

ja bi isto dao takvu kaznu i realno, zaslužio ju je.

Ali mi nikako nije jasno, kako čovjek koji je igraču uništio karijeru i slomio mu nogu sa onako glupim prekršajemdobije samo 3 utakmice kazne, a ovaj dobije 12? Nema logike.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 1:15 (antimadridista).
2 godine
antimadridista kaže...

ja bi isto dao takvu kaznu i realno, zaslužio ju je.

Ali mi nikako nije jasno, kako čovjek koji je igraču uništio karijeru i slomio mu nogu dobije samo 3 utakmice kazne, a ovaj dobije 12? Nema logike.

Ne znam na što misliš pod ovim s nogom i tri utakmice, ali vjerojatno nije bilo namjerno. Ovdje je bila namjera udaranja igrača i po meni je kazna blaga jer mu to nije prvi put. U teoriji kod svakog jačeg faula može doći do ozljede.

3 godine
Hexfire kaže...

Ne znam na što misliš pod ovim s nogom i tri utakmice, ali vjerojatno nije bilo namjerno. Ovdje je bila namjera udaranja igrača i po meni je kazna blaga jer mu to nije prvi put. U teoriji kod svakog jačeg faula može doći do ozljede.

ma jasno je meni da možda i nije sad išao sa čistom namjerom da mu slomi nogu, ali onaj start je prebrutalan i zaslužio je puno veću kaznu. Nije mi to nikako jasno, igrala se 2. ili 3. minuta utakmice ako se ne varam i onaj start mi nikako nije jasan. Gledao sam taj video, i koliko god se trudio, nikako nemogu razumjeti da netko ide praviti onakav prekršaj na samom startu utakmice, i na dijelu terena gdje realno i nije bilo neke opasnosti po gol. Još bi nekako razumio da ga je zahvatio drugačije, ali ono je bilo čisto džonom na nogu protivnika i zato nema opravdanja. Prije 2 godine je nastradao još jedan igrač Arsenala (mislim Ramsey) i zadobio sličnu ozljedu, ali se jasno vidjelo da u tom startu nije bilo toliko oštrine i namjere kao kod ovoga na Eduardu, čak je onaj igrač koji ga je ozlijedio izašao uplakan sa terena.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
2 godine
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...

ma jasno je meni da možda i nije sad išao sa čistom namjerom da mu slomi nogu, ali onaj start je prebrutalan i zaslužio je puno veću kaznu. Nije mi to nikako jasno, igrala se 2. ili 3. minuta utakmice ako se ne varam i onaj start mi nikako nije jasan. Gledao sam taj video, i koliko god se trudio, nikako nemogu razumjeti da netko ide praviti onakav prekršaj na samom startu utakmice, i na dijelu terena gdje realno i nije bilo neke opasnosti po gol. Još bi nekako razumio da ga je zahvatio drugačije, ali ono je bilo čisto džonom na nogu protivnika i zato nema opravdanja. Prije 2 godine je nastradao još jedan igrač Arsenala (mislim Ramsey) i zadobio sličnu ozljedu, ali se jasno vidjelo da u tom startu nije bilo toliko oštrine i namjere kao kod ovoga na Eduardu, čak je onaj igrač koji ga je ozlijedio izašao uplakan sa terena.

Ne vjerujem da je kod starta na Eduarda bila stvarna namjera da mu slomi nogu. Moguće je da je bio svjestan da neće moći do lopte pa je svjesno išao na pravljenje faula.

Također, takve faulove ko na Eduardu vidiš svako malo u Engleskoj. Jedina (ali ogromna) razlika je ta što je u Duduovom slučaju, taj start bio na stajnu nogu, pa je pukla, a time naravno i sam start izgleda strašan. Da nije bila stajna, to bi bio faul možda za žuti karton. Koliko se sjećam prema snimkama, sudac je izvadio crveni tek kad je vidio da je noga pukla, iz prve vjerojatno nije mislio pokazati karton.

Ne opravdavam onog lika, mislim i ja da je tri utakmice smiješno, ali pretpostavljam da je ovo što sam naveo razlog tako niskoj kazni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 10:41 (Hexfire).
3 godine
Sve o nogometu

pa da, to i kažem, ne vjerujem da je imao čistu namjeru napraviti to što je napravio, ali je kazna od 3 utakmice presmiješna za takav prekršaj i sve posljedice koje je donio. Na kraju krajeva, j*beš ti to jeli namjera ili nije namjera kad je prekršaj onakav.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 10:57 (antimadridista).
3 godine
Sve o nogometu

Danas igramo protiv Estonije, bilo bi ljepo kad bi ih rasturili zbog samopouzdanja.

3 godine
Sve o nogometu

Tak mi je sve jedno kako odigraju protiv Estonije, možemo i izgubiti kao i 98 protiv slovačke, samo da pokažemo neki rezultat u skupini, nit ću se ljutit ako izgubimo nit ću bit vesel ako pobijedimo, eventualno ako ih ramontiramo sa 5/6 komada. što čisto sumnjam.....

0 0
4 godine
Sve o nogometu

Evo jedan brutalan slobodnjak! {#}

3 godine
Praetorian1 kaže...

Danas igramo protiv Estonije, bilo bi ljepo kad bi ih rasturili zbog samopouzdanja.

2:0 HT, Iličević dosta dobro odigrao prvo poluvrijeme...

3 godine
Sve o nogometu

Dobra utakmica 3:1 je super. Još kad pogledate ko nam je bio na tribinama Modrić, Jelavić, Srna...

3 godine
Sve o nogometu

Španjolska - Srbija, ako nekog zanima evo link

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Sopecast potreban.

1 0
4 godine
Sve o nogometu

Francuska-Island ako neko želi gledat, trenutno je 0:2. {#}

http://livefootball.ws/8628-friendly-match-2012-france-iceland.html

i na kraju dobiju 3:2 puno boljom igrom u 2 poluvremenu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 23:02 (Balvan8).
5 godina

gledam malo spanjolsku repku sastav koji je del bosque odabra.

Golmani: Casillas, Valdes, Reina 

Obrambeni: Arbeloa, Juanfran, Ramos, Piqué, Albiol, Javi Martinez, Jordi Alba

Vezni: Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Cazorla, Mata, Silva, Fabregas, Navas

Napadači: Pedro, Llorente, Torres, Negredo:

Obrana: juanfran je vise krilo nego neki defenzivac, vise bi volio vidjeti iraolu.

Napad: ipak bi izabra soldada umjesto negreda, pedro dosta blid kroz sezonu, mozda je del bosque bija pod dojmom njegove izvedbe u kupu kralja.

It's not who u are, it's who u know.
3 godine
Obi Wan kaže...

gledam malo spanjolsku repku sastav koji je del bosque odabra.

Golmani: Casillas, Valdes, Reina 

Obrambeni: Arbeloa, Juanfran, Ramos, Piqué, Albiol, Javi Martinez, Jordi Alba

Vezni: Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Cazorla, Mata, Silva, Fabregas, Navas

Napadači: Pedro, Llorente, Torres, Negredo:

Obrana: juanfran je vise krilo nego neki defenzivac, vise bi volio vidjeti iraolu.

Napad: ipak bi izabra soldada umjesto negreda, pedro dosta blid kroz sezonu, mozda je del bosque bija pod dojmom njegove izvedbe u kupu kralja.

I meni je također Iraola bolji od Juanfrana. A Pedra je vjerojatno izabrao jer je polivalentan igrač i jedini od ovih napadača koji su pozvani može pokriti i krilnu poziciju, a može odigrati i centarfora. Također se slažem da je Soldado trebao biti pozvan i sigurno je zaslužio više nego Negredo.

Ali po meni je glupost da je Navas pozvan, a Muniain nije, Navas je imao dosta lošu sezonu sa Sevillom i nije se nešto iskazao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 23:51 (antimadridista).
5 godina

navasa sam zaboravija, ne znan zasto njega stalno forsiraju...

4 godine
antimadridista kaže...

I meni je također Iraola bolji od Juanfrana. A Pedra je vjerojatno izabrao jer je polivalentan igrač i jedini od ovih napadača koji su pozvani može pokriti i krilnu poziciju, a može odigrati i centarfora. Također se slažem da je Soldado trebao biti pozvan i sigurno je zaslužio više nego Negredo.

Ali po meni je glupost da je Navas pozvan, a Muniain nije, Navas je imao dosta lošu sezonu sa Sevillom i nije se nešto iskazao.

Također mislim da će Pedro biti jocker s klupe. A stvarno mi nije jasno zašto Soldada nije pozvao.

2 godine
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

Također mislim da će Pedro biti jocker s klupe. A stvarno mi nije jasno zašto Soldada nije pozvao.

Pročitao sam već par puta razmišljanja novinara da vjerojatno Soldado neće biti pozvan, pošto zadnjih mjesec dva nije bio u tako dobroj formi kao na početku sezone. U zadnja četiri mjeseca je zabio samo 7 golova od 27 ukupno. 

15 mjeseci
Sve o nogometu

NHF za ikoga. :)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 16:32 (Et_Tu_Brute?).
4 godine
Sve o nogometu

i ja se nadovezujem sa jednom slikom. {#}

3 godine
Sve o nogometu

Kakva sezona...

jeb*ni video

Review EPL-a

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:27 (domba_Os).
3 godine
Balvan8 kaže...

i ja se nadovezujem sa jednom slikom. {#}

Ima tu i istine, kako se čini Hazard je potpisao za Chelsea.{#}

Sad se smiješ jer si shvatio da si idiot.
4 godine
iMoljac kaže...

Ima tu i istine, kako se čini Hazard je potpisao za Chelsea.{#}

fućkaš tradiciju, trofeje, novce... bitno je imat dobre doktorice. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 23:53 (Balvan8).
4 godine
Sve o nogometu
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 15:02 (Balvan8).
3 godine
Sve o nogometu

Šteta što je Vrsaljko otpao s popisa. I volio bih da je pozvan i Petrić.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 22:27 (Praetorian1).
2 godine
Praetorian1 kaže...

Iskreno nije ni zaslužio da ide, kad je odigrao neku dobru utakmicu? Trenutno Vida je za njega avion.

A za Petrića nema mista, pokraj Jelavića, Manđukića, Olića, Eduarda mogao je jedino grijat klupu.

3 godine
bradonja_85 kaže...
Praetorian1 kaže...

Iskreno nije ni zaslužio da ide, kad je odigrao neku dobru utakmicu? Trenutno Vida je za njega avion.

A za Petrića nema mista, pokraj Jelavića, Manđukića, Olića, Eduarda mogao je jedino grijat klupu.

ali neznam zašto se Vidu forsira na bočnu poziciju kad je on stoper, i to puno bolji stoper od Buljata koji je pozvan. Po meni su trebali biti pozvani Vida za stopera i Vrsaljko za bočnu poziciju. Buljat nema kvalitetu i nije zaslužio mjesto u reprezentaciji.

2 godine
antimadridista kaže...
bradonja_85 kaže...
Praetorian1 kaže...

ali neznam zašto se Vidu forsira na bočnu poziciju kad je on stoper, i to puno bolji stoper od Buljata koji je pozvan. Po meni su trebali biti pozvani Vida za stopera i Vrsaljko za bočnu poziciju. Buljat nema kvalitetu i nije zaslužio mjesto u reprezentaciji.

Vida ipak ima malo više iskustva i bolju sezonu iza sebe od Vrsaljka, mlad je, ima vremena za njega.

Al slažem se s time da Buljata nije trebao vodit nego njih dvojicu, al navodno je Buljat odigrao solidnu sezonu u Izraelu, u ono vrijeme dok je igrao u Hajduku nebi ga zvao ni da im čisti kopačke.

5 godina

kako god okrenes grijat ce on (buljat) klupu... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 23:07 (Obi Wan).
2 godine
Sve o nogometu

Jako smo loši u obrani, Joe, Čarli i Šifo. Jedino Čorluka se može nosit s vrhunskim napdačima, ova dvojica teško, Šimunića su pregazile godine a Šifo je u rangu s Buljatom

3 godine
Sve o nogometu

U veznom redu smo stvarno jaki, napad je isto solidan, ali je obrana kriminalna, jedni od najgorih na prvenstvu u tom dijelu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice