Šta mislite ko će osvojit LP?
| 11 | Chelsea |
|---|---|
| 21 | Bayern |
| 11 | Chelsea |
|---|---|
| 21 | Bayern |
navijača sma bayerna, pa se nadam da budu uzeli to.. ali teško bude, to je sigurno..
jednima i drugima fali pola obrane, napad s jedne i druge strane teško može bolji biti...
nadam se zanimljivoj tekmi i napadačkom nogometu s obje strane.
jedino mi žao Davida Alabe.. dečko bzvz dobi žuti glupi i sad nebu igral.. :(
Glasam za Chelsea jer su ih već svi bezrazložno otpisali, a takvi su najopasniji.
Nadam se da će Bayern glatko probit autobus Chealsija.
Japan je ojačao dosta u zadnjih par godina. Imaju nekoliko vhunskih igrača koji igraju u top klubovima europe.
Baš gledam njihovu repku na Wikipediji i čudim se, nema Keisuke Honde?? On im je bio nositelj igre na WC2010, odličan je, pravi veznjak, trka, dobar pas i predobar udarac. Još je i mlad. Baš mi se svidio, ali ne vidim ga u repki? Vezni red Kagawa-Hosogai-Honda-Hasebe bi na WC2014 mogao biti na vrhuncu.
Japan je ojačao dosta u zadnjih par godina. Imaju nekoliko vhunskih igrača koji igraju u top klubovima europe.
Baš gledam njihovu repku na Wikipediji i čudim se, nema Keisuke Honde?? On im je bio nositelj igre na WC2010, odličan je, pravi veznjak, trka, dobar pas i predobar udarac. Još je i mlad. Baš mi se svidio, ali ne vidim ga u repki? Vezni red Kagawa-Hosogai-Honda-Hasebe bi na WC2014 mogao biti na vrhuncu.
Da, bio je jedan od boljih igrača na cijelom prvenstvu, jako atraktivan. Čudno da nije završio u nekom većem klubu od CSKA. Nije ni meni bilo jasno zašto nije tu, ali skužio sam da ispod natpisa aktualna momčad, piše da je to momčad koja je igrala protiv Uzbekistana prije 3 mjeseca. To ne znači da je taj sastav standardan. Pretpostavljam da je onda bio ozlijeđen ili iz nekog drugog razloga nije pozvan, pa zato nije na ovom popisu.
Nadam se da će Bayern glatko probit autobus Chealsija.
nebude chelsea igral bunker, to možeš siguran biti.
možda prvih 15 min, jer to mislim da bude bayern brutalno napal.
chelsea igra bunker sigurno ako da gol
Navijac sam Milana, ali je Zanetti prava igracina, ali je jos veci covjek. Svaka mu cast i na igrama i na ponasanju, gospodin covjek, postuje protivnika, ne ulazi u incidente itd. Pravi primjer igraca.
Navijac sam Milana, ali je Zanetti prava igracina, ali je jos veci covjek. Svaka mu cast i na igrama i na ponasanju, gospodin covjek, postuje protivnika, ne ulazi u incidente itd. Pravi primjer igraca.
institucija...
institucija...
Misliš Traktor?
Nadam se da će robbery (Robben+ Ribbery) uspjet opljačkat Clesea u finalu LP
Nadam se da će robbery ( Ribery+Robben) uspjet opljačkat Clesea u finalu LP
ako nebudu igrali onu pedersku taktiku ko dortmund, kaj svakoga trojica pokrivaju, onda ih budu.
ako nebudu igrali onu pedersku taktiku ko dortmund, kaj svakoga trojica pokrivaju, onda ih budu.
Dortmund ne igra nikakvu "pedersku" taktiku nego igraju prelijep nogomet. Više nego zasluženo su osvojili naslov u Njemačkoj.
Dortmund ne igra nikakvu "pedersku" taktiku nego igraju prelijep nogomet. Više nego zasluženo su osvojili naslov u Njemačkoj.
''prelijep'' nogomet je stvar osobnog misljenja tako da nemos to izjavit. jer nekome je prelijep nogomet kad se igra bunker...
''prelijep'' nogomet je stvar osobnog misljenja tako da nemos to izjavit. jer nekome je prelijep nogomet kad se igra bunker...
Pretjeruješ. Pa naravno da je to osobno mišljenje.
Podrazumijeva se da je ovo njegov stav, pa nije valjda trebao još stavit zagradu i napisat da je ovo samo njegovo mišljenje.
o ukusima se ne raspravlja. ja nisam govoril o ljepoti ili ružnoći, nego tome da mi na živce ide to kaj non stop smao pokrivaju robbena i riberya, a imaju PROKLETE sreće kaj baš onda je Švajni ozljeđeni da malo razigra..
al u subotu nebudu imali tu sreću...slijedi bolno spuštanje na zemlju.. 99% sam siguran da im ni njihovo trčanje i pokrivanje ne bude sad pomoglo.. ;)
o ukusima se ne raspravlja. ja nisam govoril o ljepoti ili ružnoći, nego tome da mi na živce ide to kaj non stop smao pokrivaju robbena i riberya, a imaju PROKLETE sreće kaj baš onda je Švajni ozljeđeni da malo razigra..
al u subotu nebudu imali tu sreću...slijedi bolno spuštanje na zemlju.. 99% sam siguran da im ni njihovo trčanje i pokrivanje ne bude sad pomoglo.. ;)
glupo mi je bilo što si napisao da imaju "pedersku" taktiku pa sam ti odgovorio. Uvijek igraju otvoreno i napadački i moje je mišljenje da je Dortmund cijelu sezonu odigrao bolje od Bayerna,pobijedili su ih u obje međusobne utakmice i to potpuno zasluženo. Igraju moderan nogomet,brzo osvajaju loptu nakon što je izgube,a prema naprijed dvojac Kagawa i Gotze je strašan. Što bi tek bilo da Kagawa ostane sad i sljedeće sezone i još im se pridruži Reus iz Borussije M.koji je već potpisao, mislim da bi opet bili glavni favoriti za naslov. Ali zato je Bayern tradicionalno bolji i uspješniji u europskim natjecanjima,tu ova ekipa Dortmunda nema još iskustva.
o ukusima se ne raspravlja. ja nisam govoril o ljepoti ili ružnoći, nego tome da mi na živce ide to kaj non stop smao pokrivaju robbena i riberya
Ček malo. Znači taktika je loša, tj. tvoj izraz pederska, jer se temelji na blokiranju najopasnijih igrača neke momčadi. Pred tobom je svijetla trenerska budućnost.
glupo mi je bilo što si napisao da imaju "pedersku" taktiku pa sam ti odgovorio. Uvijek igraju otvoreno i napadački i moje je mišljenje da je Dortmund cijelu sezonu odigrao bolje od Bayerna,pobijedili su ih u obje međusobne utakmice i to potpuno zasluženo. Igraju moderan nogomet,brzo osvajaju loptu nakon što je izgube,a prema naprijed dvojac Kagawa i Gotze je strašan. Što bi tek bilo da Kagawa ostane sad i sljedeće sezone i još im se pridruži Reus iz Borussije M.koji je već potpisao, mislim da bi opet bili glavni favoriti za naslov. Ali zato je Bayern tradicionalno bolji i uspješniji u europskim natjecanjima,tu ova ekipa Dortmunda nema još iskustva.
a ko to iz bayerna ima iskustva u EU natjecanjima??????
Alaba, Boateng, Badstuber, Kroos, Muller?? pa osim Riberya, Lahma i Robbena niko praktički nije LP igral od njih... i nebreš reći da je borusija bolja, jer onda se nebi doma 3:0 posrali protiv marseja... i da ne govorim kaj ima je arsenal delal u londonu... trebali dobiti 3-4 razlike da je lopta u gol htela...
o ukusima se ne raspravlja. ja nisam govoril o ljepoti ili ružnoći, nego tome da mi na živce ide to kaj non stop smao pokrivaju robbena i riberya
Ček malo. Znači taktika je loša, tj. tvoj izraz pederska, jer se temelji na blokiranju najopasnijih igrača neke momčadi. Pred tobom je svijetla trenerska budućnost.
da idem na fax da bum novi murinjo... to mi je životni san.. ubil se bum ak nebum nogometni trener..
i nebreš reći da je borusija bolja, jer onda se nebi doma 3:0 posrali protiv marseja... i da ne govorim kaj ima je arsenal delal u londonu... trebali dobiti 3-4 razlike da je lopta u gol htela...
Po takvoj logici Chelsea je prvak Engleske.
i nebreš reći da je borusija bolja, jer onda se nebi doma 3:0 posrali protiv marseja... i da ne govorim kaj ima je arsenal delal u londonu... trebali dobiti 3-4 razlike da je lopta u gol htela...
Po takvoj logici Chelsea je prvak Engleske.
nije, al da su prije di mattea postavili za trenera, su mogli biti...namučili bi se, al mogli bi se boriti..
puyol out 6 tjedana, propusta euro...
Težak udarac za španjolce, biti će slabiji u obrani bar za 40%. Bez puyola je to druga obrana. Vjerojatno će ramos uskočit s piqueom u obranu ili će pozvat marchenu, boljeg obrambenog i nemaju za tu poziciju. Mogli bi naši i štagod zavuć špancima na ep-u.
puyol out 6 tjedana, propusta euro...
Baš mi ga je žao pošto je ovo vjerojatno zadnje veliko natjecanje na kojem bi nastupio.
Težak udarac za španjolce, biti će slabiji u obrani bar za 40%. Bez puyola je to druga obrana. Vjerojatno će ramos uskočit s piqueom u obranu ili će pozvat marchenu, boljeg obrambenog i nemaju za tu poziciju. Mogli bi naši i štagod zavuć špancima na ep-u.
ma pokriveni su oni dobro na svim pozicijama,može Ramos uskočiti na stopera ako treba. Oni imaju igrače za dvije vrhunske ekipe,a kamoli ne za jednu. Meni jedino žao Puyola jer je ozljeda došla u najgore vrijeme i pitanje je kako će Barca sad to pokriti za finale Kupa, Pique se izgleda još oporavlja a ne vidim tko bi bio rješenje za drugog stopera uz Mascherana.
Šteta.
Ali opet, Ramos može stopera igrat.
vjerojatno ce alba igrat livo, pique i ramos sredina i desno iraola. nisam nesto veliki ljubitelj arbeloe, jer je po meni spor za desni bek, mozda da igra u sredini.