Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 2.550
|
čitano: 89.787
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Sve o nogometu

Kakva završnica prvenstva.  Šteta, nevolim te umjetne klubove, a još manje volim ove "friške" navijaće tih umjetnih klubova. Kapa dolje vrataru QPR-a Kennyu, čovjek ih je danas spašavao sa svih strana. A onog Bartona bi ja hito iz kluba, napravit takvu glupost i ostavit klub koji ispada iz lige na cjedilu! {#}

2 godine
Sve o nogometu

Uf, u zadnjim sekundama, ne bi im htio biti u kozi ni jednima ni drugima..

2 godine
Sve o nogometu

Stvarno odlična sezona, gotovo u svim ligama. Ova godina je bila stvarno strašna, puna preokreta, iznenađenja. Osobno sam navijač Arsenala što se tiče Premiershipa. Teška sezona za Arsenal, no još jedanput su se pokazali kao prava ekipa i ponovno izborili ligu prvaka, a i drago mi je zbog Tottenhama.

Liga prvaka Bayern - Chelsea, biti će uzbudljivo. Nadam se pobjedi Bayerna iako su jučer bili katastrofalni(kad će onaj Heycknes ubaciti Olinha da igra,ma da bar nekog uvede a gubi 3-1).

Montepellier koji je pokazao da se i bez novca može(za mene najveće iznenađenje), pa i Man City da se s novcem može(ali naravno i igrali su dobro ove sezone mora se priznati, čestitke svim navijačima Citya). Sama utakmica danas pravi show. Znao sam da bi QPR mogao povesti, imaju solidnu ekipu i znaju nanijeti dosta problema jačim ekipama.

Juventus se također vratio na staru stazu, s obzirom da je klub bio u teškoj situaciji ovih godina, stvarno su pokazali volju i karakter i zasluženo osvojili prvenstvo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 21:14 (fighterZu).
3 godine
Sve o nogometu

Hrvati na Stamford Bridge {#}

Članak

3 godine
Sve o nogometu
Villarreal ispao u drugu ligu, stvarno čudo što se sa njima dogodilo ove godine, prošle godine su bili 3. i ove sezone u LP, a sad ispadaju iz lige.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
2 godine
Re: Sve o nogometu
antimadridista kaže...
Villarreal ispao u drugu ligu, stvarno čudo što se sa njima dogodilo ove godine, prošle godine su bili 3. i ove sezone u LP, a sad ispadaju iz lige.

Šteta, oduvijek su mi bili dragi.

Evo Real je došao do 100 bodova u prvenstvu, pa sad mogu u miru ići gledat rasplet/zaplet francuskog prvenstva.

3 godine
Sve o nogometu
Kad se sjetim samo sezone 05./06. kad su bili u polufinalu LP, pa ispali protiv Arsenala. Čak su imali penal pred kraj utakmice za prolaz ali ga je skinuo Lehmann. Tad su bili u najboljim danima kad je igrao Riquelme i još dosta odličnih igrača. Šteta da takav klub ide u drugu ligu,ne razumijem kako su u samo godinu dana uspjeli tako nisko pasti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
4 godine
Sve o nogometu

Šteta što je Villareal ispao, ali mi je drago da se Deportivo vraća u prvu ligu! 

20 mjeseci
Sve o nogometu

Ait Fana za prvenstvo (Montpelier HSC) {#}

1 0
4 godine
Logigamer kaže...

Ait Fana za prvenstvo (Montpelier HSC) {#}

Da li sam ja to dobro shvatio da Montpellier nikada nije bio prvak Francuske? Sada su na dobrom putu, treba im još 1 bod.

2 godine
Sve o nogometu

Samo slika, nemam nista protiv CR-a, slazem se s prvim dijelom slike..:(, ali je smijesna :D

4 godine
Sve o nogometu

Evo kako su navijaći Raya proslavili ostanak u ligi. Njima je isto bilo napeto do samoga kraja i onda je u 90-oj min Tamudo donio pobjedu i ostanak u ligi. 

gol

slavlje nakon utakmice

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 14:19 (Balvan8).
3 godine
Balvan8 kaže...

Kakva završnica prvenstva.  Šteta, nevolim te umjetne klubove, a još manje volim ove "friške" navijaće tih umjetnih klubova. Kapa dolje vrataru QPR-a Kennyu, čovjek ih je danas spašavao sa svih strana. A onog Bartona bi ja hito iz kluba, napravit takvu glupost i ostavit klub koji ispada iz lige na cjedilu! {#}

Ne znam zašto svi govore umjetan klub, pa i ostali klubovi troše ogroman novac na transfere i plaće. Koja je razlika ako je vlasnik amerikanac (MANU) i arap (MANC)? Osobno sam navijač City-a od 2003., otkad pratim strani nogomet. To je bila ona sezona sa Schmeichelom, Fowlerom, Wanchopeom i Anelkom. Sjećam se da mi je Anelka tada bio najdraži igrač i dan danas mi je jedan od dražih. Slažem se s ovim da će sada iskakati tone novih navijača. Što se tiće utakmice, izgubio sam 5 godina života, ali isplatilo se. : )

I used to say MW3 is better than BF3 then I took arrow to the knee.
4 godine
Hojs kaže...

Ne znam zašto svi govore umjetan klub, pa i ostali klubovi troše ogroman novac na transfere i plaće. Koja je razlika ako je vlasnik amerikanac (MANU) i arap (MANC)? Osobno sam navijač City-a od 2003., otkad pratim strani nogomet. To je bila ona sezona sa Schmeichelom, Fowlerom, Wanchopeom i Anelkom. Sjećam se da mi je Anelka tada bio najdraži igrač i dan danas mi je jedan od dražih. Slažem se s ovim da će sada iskakati tone novih navijača. Što se tiće utakmice, izgubio sam 5 godina života, ali isplatilo se. : )

Svaka čast na tome, ja sam inače uz Barcu i Dinamo veliki fan Leeds Uniteda. Inače nevolim ove "friške navijače" koji navijaju za novce i uspjehe, drago mi je radi pravih navijača i fanova jer 44 godine je stvarno jako puno vremena. Zaboravio si na popis dodati i legendarnog Claudia Reynu. Prije su mi bili dragi Chelsea i City, ali nakon dolaska rusa i šeika, to mi više nije to. Ne podržavam niti ću ikada podržavati, da jedan bogati čovjek potroši milijune da bi taj klub "harao" neko vrijeme Europom, zato jedva čekam da se uvede ono pravilo koliko para toliko i muzike, tj. koliko zaradiš, toliko možeš i potrošiti.

3 godine
Balvan8 kaže...
Hojs kaže...

Svaka čast na tome, ja sam inače uz Barcu i Dinamo veliki fan Leeds Uniteda. Inače nevolim ove "friške navijače" koji navijaju za novce i uspjehe, drago mi je radi pravih navijača i fanova jer 44 godine je stvarno jako puno vremena. Zaboravio si na popis dodati i legendarnog Claudia Reynu. Prije su mi bili dragi Chelsea i City, ali nakon dolaska rusa i šeika, to mi više nije to. Ne podržavam niti ću ikada podržavati, da jedan bogati čovjek potroši milijune da bi taj klub "harao" neko vrijeme Europom, zato jedva čekam da se uvede ono pravilo koliko para toliko i muzike, tj. koliko zaradiš, toliko možeš i potrošiti.

Također sam veliki fan Dinama. Žao mi je Leedsa, volio bih da se vrate u prvu ligi.  Ima tu je par imena koje nisam spomenuo, npr. Distin, Sinclair itd., ali ovi su mi ostali najviše u pamčenju. : )

4 godine
Sve o nogometu

Još jedna legenda se oprašta od nogometa... 

http://sportske.jutarnji.hr/van-nistelrooy-objavio-kraj-karijere---htio-sam-u-ligu-prvaka--ali-vise-ne-mogu----/1028107/

Napadač koji je sa takvom lakoćom zabijao golove u kojem god klubu igrao. U karijeri je odigrao 557 utakmica i zabio 338 golova. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 15:43 (Balvan8).
4 godine
Balvan8 kaže...

Još jedna legenda se oprašta od nogometa... 

http://sportske.jutarnji.hr/van-nistelrooy-objavio-kraj-karijere---htio-sam-u-ligu-prvaka--ali-vise-ne-mogu----/1028107/

Napadač koji je sa takvom lakoćom zabijao golove u kojem god klubu igrao. U karijeri je odigrao 557 utakmica i zabio 338 golova. {#}

Čovjek zbog kojeg je posvuda moj username Luuka.Jedan od najboljih igrača šesnaesterca i finishera kojeg sam imo prilike gledati.

Bog Otac Alah Zeus žena majka kraljica.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 16:52 (Luuka).
4 godine
Sve o nogometu

Šta reći za ovog kretena!? Ja bi ga doživotno izbacio iz nogometa, pa neka se glupira negdje drugdje.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/imao-je-plan-ma-koga-boli-ona-stvar-bog-voli-ovakve-kao-ja.html?r=net.hr

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 19:58 (Balvan8).
3 godine
Sve o nogometu

Čestitke Borusiji i Manchester C. na odličnoj sezoni.

4 godine
Praetorian1 kaže...

Čestitke Borusiji i Manchester C. na odličnoj sezoni.

Nemoj zaboravit Juventus ;-)

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
2 godine
Sve o nogometu

Majstor ostaje majstor..A i prvi komentar :D

14 mjeseci
neaktivan
brane47 kaže...

Majstor ostaje majstor..A i prvi komentar :D

Nikad mi nije bio drag, ali je bio i ostao jedan od najboljih svjetskih izvođača slobodnjaka. {#}

4 godine
Sve o nogometu

Jedna nike reklama:

3 godine
Sve o nogometu

0 0
2 godine
Sve o nogometu

Nadam se da će Real reagirat i uzet ga.

20 mjeseci
Hexfire kaže...

bilo bi defektno da nakon onih hvalospjeva o barci ode u real

4 godine
Hexfire kaže...

rađe u Barcu nego u Real! {#}

3 godine
Sve o nogometu

Samo neka on ostane u MCFC i svi sretni :D.

0 0
3 godine
Sve o nogometu

on je izjavio da bi volio karijeru završiti u Barci, ali prerano je to još. Vjerojatno ostaje u Cityu još nekoliko godina, a onda se vraća u Barcu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 14:08 (antimadridista).
23 mjeseca
Sve o nogometu

Jedna anketica:)

U finalu LP ste za..?

12 Chelsea
12 Bayern
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins

0 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice