Sve o rukometu

poruka: 9
|
čitano: 1.911
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Sve o rukometu

Potaknut temom Sve o nogometu odlučio sam otvoriti temu o rukometu. Ova tema služi za komentiranje svega što se tiče rukometa. Za koga navijate? Što volite, što nevolite?

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 23:30 (captain_soap_McTawish).
2 godine
Sve o rukometu

Evo ždrijeba Lige prvaka:

Skupina A: THW Kiel (Njemačka), Celje PL (Slovenija), Barcelona (Španjolska), Chambery (Francuska), Kielce (Poljska), kvalifikant

Skupina B: Veszprem (Mađarska), Montpellier (Francuska), HSV (Njemačka), Kolding (Danska), Sävehof (Švedska), kvalifikant

Skupina C:
Čehovski Medvjedi (Rusija), Aalborg Handball (Danska), Pick Szeged (Mađarska), Valladolid (Španjolska), Schaffhausen (Švicarska), kvalifikant

Skupina D:
Ciudad Real (Španjolska), Zagreb Croatia Osiguranje (Hrvatska), Neva St. Peterburg (Rusija), Flensburg (Njemačka), Bosna (BiH), Constanta (Rumunjska)

U 'knock-out' fazu vode prva četiri mjesta u skupini, a D skupina križa se sa C.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
2 godine
Sve o rukometu

Umro je velikan Hrvatskog rukometa Velimir Kljaic. RIP

EDIT: (izvor Jutarnji list)

"Istančanost, rafinirani duh i pozitivni stav...nisu ga napustili ni u jednom trenutku, do samog kraja. Kako se samo i tada znao našaliti na vlastiti račun. Crni humor čovjeka vedrog i blještavog duha:

- Došao sam doma i rekao: Ženo, dobio sam škampa.

- Kakvog škampa, pa večera je već na stolu?!

- Teško je s tim ženama, kak’ da joj ljepše velim da su mi dijagnosticirali rak na plućima? ‘Em ti, skoro je pala u nesvjest." 

Legenda!

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 12:58 (Tallahasee).
3 godine
moderator
Sve o rukometu

Nažalost loše vijesti:

U 46-toj godini preminuo je Iztok Puc.

Počivao u miru.

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
2 godine
Sve o rukometu

Himna - RK Zagreb

R.I.P. IZTOK PUC

Samo za tebe HIMALAJA TRESSS

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 12:52 (Flying Dutchman).
2 godine
Sve o rukometu

Dok "proslavljeni" 'rvatski nogometasi iskacu iz svake pastete, ovakvih legendi nema nigdje dok im ne dodje zadnji cas. 

RIP Iztok.

EDIT: tek sam sad skuzio da sam prije godinu dana postao nakon smrti Kljuna video iz Atlante. 

Brutal Truth \m/
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 12:33 (Tallahasee).
2 godine
Sve o rukometu

Jel gledao danas ko utakmicu Zagreba protiv Borca?

Odliča tekma, Zagreb je dobio a imao je dosta povrijeđenih igrača. A Pešić treba branit za repku.

12 mjeseci
Sve o rukometu

Može li mi netko objasniti pojam "prebrojavanje"? Hvala

3 godine
Sve o rukometu

Zagreb CO - Crvena Zvezda 50:25 {#}

ne pratim baš toliko često rukomet, ali stvarno neznam kada je netko zadnji puta uvaljao 50 golova.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice