Potaknut temom Sve o nogometu odlučio sam otvoriti temu o rukometu. Ova tema služi za komentiranje svega što se tiče rukometa. Za koga navijate? Što volite, što nevolite?
Sve o rukometu
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.911
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ždrijeba Lige prvaka:
Skupina A: THW Kiel (Njemačka), Celje PL (Slovenija), Barcelona (Španjolska), Chambery (Francuska), Kielce (Poljska), kvalifikant
Skupina B: Veszprem (Mađarska), Montpellier (Francuska), HSV (Njemačka), Kolding (Danska), Sävehof (Švedska), kvalifikant
Skupina C: Čehovski Medvjedi (Rusija), Aalborg Handball (Danska), Pick Szeged (Mađarska), Valladolid (Španjolska), Schaffhausen (Švicarska), kvalifikant
Skupina D: Ciudad Real (Španjolska), Zagreb Croatia Osiguranje (Hrvatska), Neva St. Peterburg (Rusija), Flensburg (Njemačka), Bosna (BiH), Constanta (Rumunjska)
U 'knock-out' fazu vode prva četiri mjesta u skupini, a D skupina križa se sa C.
Umro je velikan Hrvatskog rukometa Velimir Kljaic. RIP
EDIT: (izvor Jutarnji list)
"Istančanost, rafinirani duh i pozitivni stav...nisu ga napustili ni u jednom trenutku, do samog kraja. Kako se samo i tada znao našaliti na vlastiti račun. Crni humor čovjeka vedrog i blještavog duha:
- Došao sam doma i rekao: Ženo, dobio sam škampa.
- Kakvog škampa, pa večera je već na stolu?!
- Teško je s tim ženama, kak’ da joj ljepše velim da su mi dijagnosticirali rak na plućima? ‘Em ti, skoro je pala u nesvjest."
Legenda!
Dok "proslavljeni" 'rvatski nogometasi iskacu iz svake pastete, ovakvih legendi nema nigdje dok im ne dodje zadnji cas.
RIP Iztok.
EDIT: tek sam sad skuzio da sam prije godinu dana postao nakon smrti Kljuna video iz Atlante.
Jel gledao danas ko utakmicu Zagreba protiv Borca?
Odliča tekma, Zagreb je dobio a imao je dosta povrijeđenih igrača. A Pešić treba branit za repku.
Može li mi netko objasniti pojam "prebrojavanje"? Hvala
Zagreb CO - Crvena Zvezda 50:25 
ne pratim baš toliko često rukomet, ali stvarno neznam kada je netko zadnji puta uvaljao 50 golova.