jaoj balog umri sa tim svojim sje8anim i retardiranim komentarima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da se bar ozljedi koji španjolac ili karton dobije sad protiv iraca ;)
jesi ti lud, to je kao prvo glupo trazit jer tako ispadas seljacina jer zelis nesrecu drugome, neka bolja repka pobijedi :DD
a i pola spanjolske repke igra u barci pa bi se ubio da ih snadje jos neka ozljeda...
Lol, ja navijam za REAL, pa nek se svi realovci ozlijede, ako to znači više šanse za hrvatsku 
Mislim da je Bilić najavio 4-2-3-1 formaciju za Španjolsku ovim 2. pol.
Što mislite. Rakitić sredina, pranjić lijevo, Mandžo desno, Modrić-Vukojević iza i Edurado/Jelavić kao napadač?
mislim da ce nas poderat ko budala 500€
A jbg. ti misliš da sam ja lud... da kada bi se Balloteli našao sam pred vratima i promašio.... ja bi reko da je debil te da nebi zabio da mu daš još takvih prilika. Dok bi ti reko da imamo sreće.
Mislim da je Bilić najavio 4-2-3-1 formaciju za Španjolsku ovim 2. pol.
Što mislite. Rakitić sredina, pranjić lijevo, Mandžo desno, Modrić-Vukojević iza i Edurado/Jelavić kao napadač?
mislim da ce nas poderat ko budala 500€
A jbg. ti misliš da sam ja lud... da kada bi se Balloteli našao sam pred vratima i promašio.... ja bi reko da je debil te da nebi zabio da mu daš još takvih prilika. Dok bi ti reko da imamo sreće.
vidis ja bih se slozio s tobom...
Ima neko dobar link na utakmicu, ovaj šta san ja naša je loš. Može i sopcast
eto nasao sam ja nekaj drugo ali ovo je bolje :bow:
P.S prilicno sam siguran da ga imas u svakom drugom bircu 
irska protiv spanjolaca nemoze ni loptu dobit, ovi ih razbijaju ko beba zvecku
Jedan scenarij koji će se teško dogodit al me zanima ko bi onda prošao dalje.
Mi igramo sa špancima 1:1, talijani dobiju irce 3:1 kao i španjolci večeras, ko bi onda išao dalje i kako bi se uopće računalo to?
Mi igramo sa špancima 1:1, talijani dobiju irce 3:1 kao i španjolci večeras, ko bi onda išao dalje i kako bi se uopće računalo to?
na kartone?
Inače ja sam zadovoljan kako su naši odigrali s obzirom na to kakvu ekipu Italija ima, u drugom djelu su ih dosta pritiskali,na kraju su mogli čak i pobijediti da je Dudu nekim slučajem poslao loptu Pranjiću na drugoj strani. Ali dobro je i ovako.
E da i stirinć uopče nije bio toliko loš kako se priča, dosta dobru ocjenu je dobio na goal.com čak 3.0, kao i modricu,pletikosi, a pirli i manđi 3.5. (tamo se ocjenjuje samo do 5)
mogli su pobjedit da je kreten bilić prije mjenjao igrace
E da i stirinć uopče nije bio toliko loš kako se priča, dosta dobru ocjenu je dobio na gol.com čak 3.0, kao i moric,pletikosa, a pirli i manđo 3.5. (tamo se ocjenjuje samo do 5)
Da, slabo je odigrao 1. poluvrijeme, ali je zato duplo bolje odigrao 2. poluvrijeme.
U napadu je cak probija po bokovima i ima dobre ubacaje
I talijani su ga puštali dosta, nisu valjda očekivali od njega da može išta napravit.
po meni modrić baš i nije odigra za 3 kako su ocjenili..
strinić je ima dosta dobrih nabacivanja, al danas smo
imali previše krivih dodavanja iako nas talijani nisu pritiskali!!
protiv španjolske neće bit tako, tako da moramo manje griješit!!!
cudan stvarno sustav ocjenjivanja...
pletikosa 3 ej isto ka strinic... mos mislit. strinic 2, pletikosa 4. to je prava ocjena. rakitic isto 3 a smijeha pobogu
opet ljudi koji su kiksali vs irske su kiskali i ode (sifo, rakitic, strinic). ostala ekipa osim mandžukica i pletikose za nijansku cak i slabije od prosle utakmice
edit: ne znam koji je qurac bilicu pa ih forsira. bolje da proba sa nekim drugim (pranjic, vida) pa ako i ovi kiksaju, jbg, znas da nemas kvalitetno rjesenje na tim pozicijama. moze realno gledajuci samo profitirat.
žao mi iraca
pletikosa 3 ej isto ka strinic... mos mislit. strinic 2, pletikosa 4. to je prava ocjena. rakitic isto 3 a smijeha pobogu
opet ljudi koji su kiksali vs irske su kiskali i ode (sifo, rakitic, strinic). ostala ekipa osim mandžukica i pletikose za nijansku cak i slabije od prosle utakmice
edit: ne znam koji je qurac bilicu pa ih forsira. bolje da proba sa nekim drugim (pranjic, vida) pa ako i ovi kiksaju, jbg, znas da nemas kvalitetno rjesenje na tim pozicijama. moze realno gledajuci samo profitirat.
Strinić je zbog asistencije dobio solidnu ocjenu
Strinić je zbog asistencije dobio solidnu ocjenu
pa e. to i je stvar. a inace je tupina... od xy nabacaja koji su bili straca jedan se zalomio da je dobar.
Protiv Spanjolaca moramo po pobjedu. Irci ce vjerojatno pustiti 3 gola prednosti Talijanima zbog talijanskog izbornika na irskoj klupi. Znaci, ako igramo izjednaceno s Spanjolcima u banani nam je gol razlika.
Pa nisu loši toliko ubačaji bili...nekako imam dojam da je više puta on opasno nabacio nego Srna s druge strane
Protiv Spanjolaca moramo po pobjedu. Irci ce vjerojatno pustiti 3 gola prednosti Talijanima zbog talijanskog izbornika na irskoj klupi. Znaci, ako igramo izjednaceno s Spanjolcima u banani nam je gol razlika.
Ma sumnjam da će Irci digićima pustiti koji gol,a kamoli 3,a i mi imamo jako male šanse protiv španjolaca.
sa ovakvom spanjolskom mozemo odma kuci...
Španjolci su išli na gol razliku jer sad su i s nerješenim s nama 99% 1. u skupini jer ne vjerujem da će Italija dobit Irce s 4 razlike
jedina opcija za x protiv nas je ta da igramo bunker... i to jako tesko...
irci su nas žestoko zasrali. nisu smjeli toliko golova pustiti.
irci su nas žestoko zasrali. nisu smjeli toliko golova pustiti.
nisu oni nista zasrali nas, jednostavno ne mogu oni parirat spanjolcima. ovo je za spanjolce bio malo zesci trening...
Ako se ne varam gleda se onda UEFA koeficijent a tu je Italija ispred nas što znači da bi Italija išla dalje. A kada su i ti koeficijenti jednaki e onda se gleda kao što je već neko reka Fair play to jest odnos žutih kartona....