Zamislite da još Messi igra za Španjolsku 
BTW. Jedva čekam SP, sve ovo+ Brazil i Argentina.
nije ni Urugvaj za baciti :D
Urugvaj ima odličan napad.
nije ni Urugvaj za baciti :D
Urugvaj ima odličan napad.
S obzirom da ne mogu sutit... cestitam Spanjolskoj repki na remontiranju Talijana u finalu - bolji, jaci, brzi i zasluzeni pobjednici.
Zamisli da Messi igra za Hrvatsku?! Nitko? Ko ga hebe...... a moj Raketa sjecat ces se ti svoje trokutaste glave cijeli zivot.
S obzirom da ne mogu sutit... cestitam Spanjolskoj repki na remontiranju Talijana u finalu - bolji, jaci, brzi i zasluzeni pobjednici.
Zamisli da Messi igra za Hrvatsku?! Nitko? Ko ga hebe...... a moj Raketa sjecat ces se ti svoje trokutaste glave cijeli zivot.
Samo da je po podu usmjerio loptu mi smo mogli bit u finalu :/
A ti bi u tom slucaju navijao za NOGOMETNE BOGOVE EUROPE :p
A ti bi u tom slucaju navijao za NOGOMETNE BOGOVE EUROPE :p
Tad oni nebi prošli :P
Messi je od 13 godine u Barci, nebi bilo ništa čudno da je ostao igrati i za Španjolsku repku i Eduardo je odlučio igrati za Hrvatsku.
Messi je odbio Spansko drzavljanstvo.
Messi je odbio Spansko drzavljanstvo.
Messi ima španjolsko državljanstvo od 2005. godine.
No dosta o njemu.
Andres Iniesta is the best player in the EURO 2012.Očekivano.Bravo Don Iniesta :)
Shakira na Twitteru: "Čestitke Španiji! Danas su oni ispisali historiju!! I mom broju 3... 18 titula, 8 si ti osvojio. Koliko sam samo ponosna na tebe!"
Pique je odgovorio: "Hvala, živote moj!"
Xavi Hernandez je Evropsko prvenstvu 2012. završio s najviše kreiranih šansi (25), najviše dodavanja (595 - 93% uspješnih) i 2 asistencije
EDIT:Evo jedne baš i ne lijepe slike :(
Andres Iniesta is the best player in the EURO 2012.Očekivano.Bravo Don Iniesta :)
Shakira na Twitteru: "Čestitke Španiji! Danas su oni ispisali historiju!! I mom broju 3... 18 titula, 8 si ti osvojio. Koliko sam samo ponosna na tebe!"
Pique je odgovorio: "Hvala, živote moj!"
Xavi Hernandez je Evropsko prvenstvu 2012. završio s najviše kreiranih šansi (25), najviše dodavanja (595 - 93% uspješnih) i 2 asistencije
EDIT:Evo jedne baš i ne lijepe slike :(
to su opet umjetne suze uefe
Znam da riskiram dosta TD-ova, ali malo sam si gledao kako
je Španjolska kojoj igrači igraju po 50 najtežih utakmica u sezoni, od lige, lige prvaka, kupa,
do sad, repke, tako poletna a italijani pucali i jedva hodali?
Mislim, pa to su kolege, slične treninge, ishranu formu, i broj utakmica imaju u
nogama? Nadam se da je samo, kako se hvališu naši tv i novinski "stručnjaci" (nakon!)
meča, riječ o razlici u klasi, odmoru i tako... da nisu nekakvih juicea dobijali prije.
Torresu je ovo bila najlošija sezona, a u toj "najlošijoj sezoni" je osvojio FA Kup, Ligu Prvaka, Europsko Prvenstvo i postao najbolji strijelac. Nije ipak toliko loša sezona! 
Gospodi čovjek.Legenda jednom rječju.
Fantastična Španija i super finale. Malo mi je žao Italije što je onako izgubila, ali protiv onakve Furije je još i dobro prošla.
Torres LEGENDA!!!
Čovjek je ušao 14 minuta, zabio gol asistenciju, a suigrači su mu doslovno odbijali dati loptu 
Gledam, za vrijeme onih kruženja lopte, čovjek je utrčao u prostor bespotrebno bar 10 puta, kao da mu Xavi, Iniesta i društvo nisu imali snage dati loptu.
Dobio je 3 lopte, jednom iznudio korner, jednom gol, jednom asistenciju.
El NINO 
Mene je torres iznenadio asistencijom,imao je priliku postati najbolji strijelac eura,ali nije bio skrt kao neki nego je dodao mati
evo najboljih 11 prema Goal.com-u:
neznam otkud se ovaj Torosidis našao tu 
Mene je torres iznenadio asistencijom,imao je priliku postati najbolji strijelac eura,ali nije bio skrt kao neki nego je dodao mati
Mene nije, ako si imalo pratio utakmice njegove ove sezone, vidio bi da čovjek ni igra "za sebe" več za kolektiv. Kad je trajao onaj njegov "post od golova", čovjek je uredno nizao asistencije i čak je u tom periodu iznudio 4 kaznena udarca, i niti jedan nije želio pucati. Kad su ga novinari pitali "nije li to idealan način da postigne gol" on im je odgovorio "zna se tko najbolje puca penale, a mi svi igramo za isti klub". Isto tako u utakmici kad je zabio gol nakon dosta vremena, upisao je prvo asistenciju, i to takvu da je prošao golmana, i bio "jedan na jedan" s igračem obrambenim, što bi večina igrača pucala sigurno, on je odvukao igrača u stranu i vratio povratnu za suigrača. Malo tko bi to napravio, pogotovo ako te svaki dan, sve žive svjetske novine osporavaju kao strijelca...
Vrhunski igrač, ja bi rekao da se Roman nije zeznuo što ga kupio...
http://www.goal.com/en-us/news/3396/euro-2012/2012/07/01/3214476/euro-2012-team-of-the-tournament-casillas-silva-and-iniesta?source=breakingnews
Kako je Pique pored Ramosa mogao biti tu. Uglavnom su obojica bili jako sigurno, ali Pique je odigrao očajnu utakmicu protiv Portugala, a Ramos je odigrao vrhunski, plus još "panenka" za kraj...
A ovaj ludi grk 
I da, ja bi Pirla gurno malo više prema naprijed, jer jučer smo vidjeli, ako on nema loptu na 35 metara od gola, da je potpuno bezopasan...
Mene nije, ako si imalo pratio utakmice njegove ove sezone, vidio bi da čovjek ni igra "za sebe" več za kolektiv. Kad je trajao onaj njegov "post od golova", čovjek je uredno nizao asistencije i čak je u tom periodu iznudio 4 kaznena udarca, i niti jedan nije želio pucati. Kad su ga novinari pitali "nije li to idealan način da postigne gol" on im je odgovorio "zna se tko najbolje puca penale, a mi svi igramo za isti klub". Isto tako u utakmici kad je zabio gol nakon dosta vremena, upisao je prvo asistenciju, i to takvu da je prošao golmana, i bio "jedan na jedan" s igračem obrambenim, što bi večina igrača pucala sigurno, on je odvukao igrača u stranu i vratio povratnu za suigrača. Malo tko bi to napravio, pogotovo ako te svaki dan, sve žive svjetske novine osporavaju kao strijelca...
Vrhunski igrač, ja bi rekao da se Roman nije zeznuo što ga kupio...
sve to stoji,ali ipak imao je priliku postati najbolji strijelac eura,veliko je to iskusenje :P
sve to stoji,ali ipak imao je priliku postati najbolji strijelac eura,veliko je to iskusenje :P
Zato je on igračina!!!
Pogledaj npr u Ligi prvaka, Gomez je mogao postati najbolji strijelac, i našao se u idealnoj prilici da to postigne, ali Robbenu je očigledno važnije da on pokuša zabiti gol sa 30 metara nego dodati Gomezu, koji stoji sam, nečuvan na 11 metara...
jedna zakon stvar, svi golovi u 4D prikazu:
http://www.marca.com/deporte/futbol/eurocopa/2012/goles4d.html
http://www.goal.com/en-us/news/3396/euro-2012/2012/07/01/3214476/euro-2012-team-of-the-tournament-casillas-silva-and-iniesta?source=breakingnews
Preloše odabrano. Ramos je zaslužio biti u toj postavi, ovaj Torosidis, nemam komentara.
Nekad mi je žao što nitko ne primjećuje zadnje vezne, posebno ove Španjolse Alonsa i Bousquetsa koji prekinu toliko akcija i započnu toliko puno akcija. Kakve je Alonso samo lopte slao jučer...
Preloše odabrano. Ramos je zaslužio biti u toj postavi, ovaj Torosidis, nemam komentara.
Nekad mi je žao što nitko ne primjećuje zadnje vezne, posebno ove Španjolse Alonsa i Bousquetsa koji prekinu toliko akcija i započnu toliko puno akcija. Kakve je Alonso samo lopte slao jučer...
upravo to, Busquets i Alonso su vjerojatno najpodcijenjeniji igrači ina svijetu, a bez konkurencije su na svojim pozicijama.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
upravo to, Busquets i Alonso su vjerojatno najpodcijenjeniji igrači ina svijetu, a bez konkurencije su na svojim pozicijama.
Bez konkurencije?? Pa kaj Khedira i Scwheini smrde??
Bez konkurencije?? Pa kaj Khedira i Scwheini smrde??
u usporedbi s busijem i xabiem da