Ok,sheme poslane na izradu.
Pokretanje tvrtke za izradu PC-a (hlađ,kuć,sklap)
- poruka: 412
- |
- čitano: 20.553
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long
pranja sretno
kad budu prvi primjerci u opticaju baci info pa budemo probali :smajli sa vilicom i nožem:
pranja sretno
kad budu prvi primjerci u opticaju baci info pa budemo probali :smajli sa vilicom i nožem:
Može,može. Možemo se dogovoriti za Cele edition,kao što postoji Fatality.
Ok,sheme poslane na izradu.
svaka čast podržavam ovu ideju! :)
ako trebaš ikakvu pomoć tu sam 
svaka čast podržavam ovu ideju! :)
ako trebaš ikakvu pomoć tu sam 
Možeš pitat Gregora da mi pošalje neke radijatore i pumpe. XD
Evo jedne slikice iz simulacije protoka. Da vidite što stari Pranja radi. Slijedeći tjedan ću ga držati u rukama.
Nece li to stvarati prevelik otpor protjecanju vode? (ovako odoka gledano...) zanemari...
Neće. Svijetlija boja-viši protok,tamnija boja-niži protok. Dizajniran je baš kako treba biti.
A što se tiče protoka,pozicioniran je u sredini među blokovima kojima je cijena od 30 do 100 € dok bi našem bloku cijena mogla biti cca 25 €,možda i manje. 
Neće. Svijetlija boja-viši protok,tamnija boja-niži protok. Dizajniran je baš kako treba biti.
A što se tiče protoka,pozicioniran je u sredini među blokovima kojima je cijena od 30 do 100 € dok bi našem bloku cijena mogla biti cca 25 €,možda i manje. 
Fini projekt, zanemari moj post, krivo sam shvatia sliku...
Sretno. 
Nema beda,svaka kritika je dobrodošla,kao i pitanja. 
hmmm zanimljivo, nego kada je na redu moja grafa 
hmmm zanimljivo, nego kada je na redu moja grafa 
Kad mi ju pošalješ. Rekao sam ti da ne mogu raditi ako nemam mjere.
Več sam vidio ovakvo testiranje na jednom forumu,a li nečemo ti otkrivati izvore 
Nego, i dalje ako trebaš kakvu pomoč javi!
Več sam ti pomogao i opet ću.
Samo da nekakva "tehnološka revolucija" napokon proradi i kod nas!
Več sam vidio ovakvo testiranje na jednom forumu,a li nečemo ti otkrivati izvore 
Pa nije izvor nikakva tajna. ;)
Ako bilo što budem trebao,javim ti.
Znaš da sam ti zahvalan na pomoći. 
Ako ti bude što trebalo vezano za firmu pitaj,moja cura ima knjigovodstveni servis.I naravno podržavam tvoj projekt.Samo naprid.
Pa nije izvor nikakva tajna. ;)
Ako bilo što budem trebao,javim ti.
Znaš da sam ti zahvalan na pomoći. 
A gle, meni moj projekt s time nije uspio, bit ču sretan ako ideja zaživi na bilo koji način 
Nadam se također, ako tebi krene, da ćeš brzo dobiti konkurenciju, da se to počne i kod nas malo razvijati.
Gledam srbi su dobili i svoj mdpc 
Ako ti bude što trebalo vezano za firmu pitaj,moja cura ima knjigovodstveni servis.I naravno podržavam tvoj projekt.Samo naprid.
Zahvaljujem. Sigurno ću imati pitanja o tome. 
A gle, meni moj projekt s time nije uspio, bit ču sretan ako ideja zaživi na bilo koji način 
Nadam se također, ako tebi krene, da ćeš brzo dobiti konkurenciju, da se to počne i kod nas malo razvijati.
Gledam srbi su dobili i svoj mdpc 
Uf,konkurencije vać ima dosta (vani,doduše) pa mi dodatna i nije potrebna. XD
Srbi već odavno imaju MDPC. Nadam se da ću ja napraviti prvi hrvatski (sa mojim proizvodima).
Na marketing ne računam,niti ću u njega ulagati u početku.
Ako se ne budeš oglašavao u Bug ili na Bug Onlineu, uzalud ti sav trud! 
Hahaha-je li to neka ponuda? 
Na marketing ne računam,niti ću u njega ulagati u početku.
Čovjek bi pomislio da mu nudiš BUG kao sponzora 
Jer inace kod oglasavanja stvari stoje tako, da vam ljudi placaju za dopustenje da reklamiraju vasu firmu ili proizvod :-D
Vrlo ekonomski isplativo za providera oglasavanja :-D
Jer inace kod oglasavanja stvari stoje tako, da vam ljudi placaju za dopustenje da reklamiraju vasu firmu ili proizvod :-D
Vrlo ekonomski isplativo za providera oglasavanja :-D
Ma smiju oni stavljati oglase kako im paše-ne moraju ništa platiti,ipak smo mi dobra firma.
Gornji dio od plexija izrađen. Još čekam na bazu.
Plexi je širok pojam. Radi se o polimerima različitih sastava i svojstava. Neki se tope pri 150oC, a neki se 'zgumaste' već na 80oC. Da sam ti, probao bih otpadni dio tog materijala grijati u pećnici do taljenja u razmacima po 10oC. Da znaš na čemu si..
Ovo je THE PLEXI. 
Nije hobbyglass ili neka mješavina.
EDIT:
Kao što sam već ranije napisao,ja biram samo najkvalitetnije materijale za moje proizvode,nije ovo LC Pljuger ili Cheaptec. Bez kompromisa.
Pranja, svaka čast!
Ako ovo zaživi možda se i ja ubacim u biznis. 
Mogu raditi i testiranja. 
Samo, pazi sa pleksijem. Nije on baš za ovakve stvari. 
SRETNO 
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Ček što baš plexi ide na blok?Pa što on ne zadržava toplinu??
Da,plexi je top bloka. Ne, nema gotovo nikakav utjecaj. Inace ga npr ekwb ne bi ni rabio. Ali moram negdje naci acetal,jer mi se svidja kako izgleda.
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop