Hard disk 2TB

poruka: 10
|
čitano: 606
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Hard disk 2TB

Planiram nabavit 2TB interni sata disk za backup. Znači, većinu vremena uopće neće biti u kućištu.

Čini mi se da je WD Green 2TB najbolji izbor, ali sam nedavno čuo da se dosta kvare.

Je li to istina, je li tko imao takvih iskustava s tim modelom. I ako ne njega, koja je alternativa?

2 godine
Re: Hard disk 2TB
Robiant kaže...

Planiram nabavit 2TB interni sata disk za backup. Znači, većinu vremena uopće neće biti u kućištu.

Čini mi se da je WD Green 2TB najbolji izbor, ali sam nedavno čuo da se dosta kvare.

Je li to istina, je li tko imao takvih iskustava s tim modelom. I ako ne njega, koja je alternativa?

ja sam nakon ljeta imao namjeru uzet 2 wd greena 2tb za raid1 polje , jer mi je wd uvjek bio kralj pouzdanosti , a također bi volio cut nesto vise o navedenom modelu.

2 godine
Robiant kaže...

Dosta se kvare ako su sistemski disk...Green nije nikako za sistemski disk iz razloga jer "posprema" glavu kada nije aktivan (jer je disk namjenjen za storage).

Dakle, za backup - ko stvoren. Samo ga uzmi.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
Hard disk 2TB

Ja isto namjeravam izdvojit lovu za 2TB storage za glazbu i filmove, da ih sve smjestim u eksterni disk iza WDTV Livea :) i također je izbor pao na WD Green. Nekakvih 570 kuna je najjeftiniji.

Mislim da ti je, za tu namjenu, to odličan disk. Blizu cijenom je i Samsungov green disk.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
4 godine
Hard disk 2TB

Ja sam već 4mj vlasnik WD-a 2TB Green, služi kao storage. Disk je je*enica hladan i brz.

2 godine

Dosta se kvare ako su sistemski disk...Green nije nikako za sistemski disk iz razloga jer "posprema" glavu kada nije aktivan (jer je disk namjenjen za storage).

odlićno , za storage bi ga ja i uzimao , kako mislis sprema glavu ? jel prestaje vrtit ploću kad je neaktivan.

2 godine
athlon64 kaže...

odlićno , za storage bi ga ja i uzimao , kako mislis sprema glavu ? jel prestaje vrtit ploću kad je neaktivan.

Ubi me sad, ne mogu se sjetiti što točno radi kada je neaktivan...{#}

Ugl. poznata je stvar da se ne snalazi kao sistemski disk upravo zbog toga..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
DamageHigh kaže...
athlon64 kaže...

Ubi me sad, ne mogu se sjetiti što točno radi kada je neaktivan...{#}

Ugl. poznata je stvar da se ne snalazi kao sistemski disk upravo zbog toga..:P

Mislim da prestaje vrtit ploču i vraća glavu u početni položaj.

Imam ja jednog green 1tb kao storage.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
Hard disk 2TB

e mind jel ti se dogodilo da kad otvoris particiju sa tog diska (nakon paljenja kompa) treba mu malo vise vremena da otvori folder (cini mi se da mu treba dok se zavrti) i onda radi bez problema?

Da li je razlog bas to sta se glava nakon nekog vremena vraca na pocetni polozaj?

CARPE DIEM
19 mjeseci

ja imam od 2 Tb my book essentials..i sve radi za 5..imaš i za password stavit i sve..:D

LP

Alen

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice