Koji DVD snimač kupiti ?

poruka: 22
|
čitano: 785
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 mjeseci
Koji optički disk kupiti ?

Imam ovaj optički disk (http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_17&products_id=6665) koji se nakon 2 mjeseca uporebe pokvario. Sada me zanima koji disk da kupim.

3 godine
Koji optički disk kupiti ?

1.To nije opticki DISK!!!

2. Garancija?

6 mjeseci
Koji DVD snimač kupiti ?

1. Kupljen polovno pa nema garancije

2. Mene zanima koji da kupim novi.

9 mjeseci
Koji DVD snimač kupiti ?

ja sam imao novi LG i super zadovoljan, ASUS je po meni najbolji ali i najskuplji

4 godine
Koji DVD snimač kupiti ?

I meni je istekao nakon 6 godina Pioneer 110, pa nisam siguran čime ga zamijeniti.

Mislim ubost Sony 7260 ili bi nešto drugo bilo bolje?

6 mjeseci
Koji DVD snimač kupiti ?

Znači da kupim ASUS ?

22 mjeseca
Koji DVD snimač kupiti ?

Svaki je dobar. Nije to više kao nekad. {#}

6 mjeseci
Koji DVD snimač kupiti ?

A što mislite o Sony, vidim da je dosta skup ?

4 godine
Koji DVD snimač kupiti ?

Evo kupio ipak Asus DRW-24B3ST, 160 kn.

Sony je čak i nešto jeftiniji, ali ipak...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 14:20 (Schumix).
6 mjeseci
Re: Koji DVD snimač kupiti ?
Schumix kaže...

Evo kupio ipak Asus ASUSDRW-24B3ST, 160 kn.

Gdje to ?

4 godine
FileFicho kaže...
Schumix kaže...

Evo kupio ipak Asus ASUSDRW-24B3ST, 160 kn.

Gdje to ?

Ja sam ga kupio u Mostaru, preračunato 160 kuna, isto toliko košta i u masu shopova u Hrvatskoj, prema nabava.net.

3 godine

Ovako, vjerujem da su Asus, Philips i drugi brendovi sigurno dobre prze al da da ti nesto kazem iz mog iskustva.Imao sam Philips DVD, CD przac prije godinu dana kupljen, koristen 2 mjeseca riknuo laser..Kanta...Odem u kupovinu i kupim neki Super..nesto..NO Name przic evo radi i dalje przi ko blesavo nikad nikakvih problema sa ucitavanjem a od Philipsovog je bio jeftiniji za cca 20 Km kad se izmnozi dodje te oko 70 Kn.Ne znam od tad vise ne kupujem po naljepnici.

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 14:29 (311008).
4 godine
311008 kaže...

Ovako, vjerujem da su Asus, Philips i drugi brendovi sigurno dobre prze al da da ti nesto kazem iz mog iskustva.Imao sam Philips DVD, CD przac prije godinu dana kupljen, koristen 2 mjeseca riknuo laser..Kanta...Odem u kupovinu i kupim neki Super..nesto..NO Name przic evo radi i dalje przi ko blesavo nikad nikakvih problema sa ucitavanjem a od Philipsovog je bio jeftiniji za cca 20 Km kad se izmnozi dodje te oko 70 Kn.Ne znam od tad vise ne kupujem po naljepnici.

Potpuno si u pravu. Osobno sam se u to uvjerio kada sam kupio Sony przilicu. Niti sam ne znam koliko sam medija morao mijenjati jer jednostavno neće snimati, te ovo ne valja, te ono, jel je + ili - medij,... Uzmi neki jeftikaner i nećeš pogriješiti.

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
5 mjeseci
Koji DVD snimač kupiti ?

ja jucer vratio u Links "kvaltetnu" Lite-On light scribe przilicu, kupljenu prije 4 mjeseca, snimio na nju 20 DVd medija, riknuo DVD laser, CD radi OK. {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
3 godine
Pionner su najbolji.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
3 godine
Koji DVD snimač kupiti ?

90% njih ima istu elektroniku unutra, samo je drugačija maska i naljepnica.

Ja imam neku jeftinu LGjevu od 120kn i savršeno radi već godinu dana. Prije nje sam imao NECovu pržilicu kojoj lagano otkazuje DVD laser... A koštala me 700kn. Prije dosta vremena, doduše.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
3 godine
Ja imam već 8 godina Pionner-ovu.

Nikad nije iznevjerila.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
4 mjeseca
protjeran
Koji DVD snimač kupiti ?

Ja svake godine po obicaju novu przilicu kupim.Malo malo pa rikne.Sve marke isprobao i sve su isto sranje.Ali ima i pozitivnih strana.Uzmem lasersku diodu i od nje napravim laser koji pali i onda ga prodam djeci za dvostruku cijenu przilice i ja opet u plusu.

11 mjeseci
Koji DVD snimač kupiti ?

u zadnjih 12 godina sam promijenio tek 4 prže - prva Teac CDRW 4x, prodao sa kompom (ispravna), onda Teac CDRW 24x počela nešto zezat kod čitanja, ali snimanje bez greške, proado uz komp, Lite On DVDRW 4x, prodao ispravnu da bi kupio Samsung SH222...koja i danas radi kod mene...ne znam kakave vi to prže kupujete ali...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
5 mjeseci
smirnoff kaže...

u zadnjih 12 godina sam promijenio tek 4 prže - prva Teac CDRW 4x, prodao sa kompom (ispravna), onda Teac CDRW 24x počela nešto zezat kod čitanja, ali snimanje bez greške, proado uz komp, Lite On DVDRW 4x, prodao ispravnu da bi kupio Samsung SH222...koja i danas radi kod mene...ne znam kakave vi to prže kupujete ali...

i ja kupujem uzadnjih 12 godina i nikad mi nije riknula przilica do ove godine.

kupio lite-on light scribe i za 4 mjeseca riknuo DVD laser.

ti si jednostavno imao srece do sad i prije su se proizvodile kvalitetnije przilice.

danas je przilica "potrosni materijal" samo ne znam kako se uopce usude stavit garanciju 24 mjeseca kad ih pola novih rikne za 6 do 12 mjeseci. ;)

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
3 godine

Fascinantno da se redom kvare DVD laseri (dakle novija tehnologija) dok u 99% slučajeva CD laser ostane ispravan {#}

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
2 godine
Sum_of_all_fears kaže...

Fascinantno da se redom kvare DVD laseri (dakle novija tehnologija) dok u 99% slučajeva CD laser ostane ispravan {#}

mislim da je to zato što nitko ni ne koristi CD-e pa nemože krepat laser {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice