Libre office

poruka: 6
|
čitano: 1.328
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Libre office

Ovo je tema o uredskome paketu libre office. Vrlo kvalitetnom i besplatnom. Temeljen je na open office-u. Koristim ga neko vrijeme i doista je kvalitetan.

Ovdje se može skinuti:

http://www.libreoffice.org/download/

Neka ova tema barem malo promovira ovaj uredski paket koji se legalno dobiva bez plaćanja. U Hrvatskoj nažalost nema sluha za open source alternative već se kod 90% kućnih korisnika nalazi piratska verzija microsoft office-a.

Mrzim svoj nadimak!!!
22 mjeseca
Libre office

Ekipa koja stoji iza OpenOffice nastavila je rad na LibreOfficeu.

Instalirao sam ga nedavno i obrisao MS Office paket. Nemam problema sa korištenjem i sve uredno otvara.

10 mjeseci
neaktivan
Libre office

Bok, evo i meni se svidjela libreoffice ali kad je pokušam skinuti -microsoft (windows 7 pro 64bit ) govori kado se program ne preuzima često, te da je od nepoznatog proizvođaca i da ce ostetiti računalo -stvarno mi se svidio pogram, pa ne znam je li to microsoft prijeti konkurenciji ili stvarno može oštetiti računalo ?

10 mjeseci
Re: Libre office
Jure77 kaže...

Bok, evo i meni se svidjela libreoffice ali kad je pokušam skinuti -microsoft (windows 7 pro 64bit ) govori kado se program ne preuzima često, te da je od nepoznatog proizvođaca i da ce ostetiti računalo -stvarno mi se svidio pogram, pa ne znam je li to microsoft prijeti konkurenciji ili stvarno može oštetiti računalo ?

Ne znam stvarno tko ti je to rekao lol

ne može ti ošteti kompjuter

Evo, ja sam ga baš jučer instalirao i sve uredno radi, nemam zamjerki i svaka čast timu koja razvija ova program.

10 mjeseci
neaktivan
Libre office

Ma microsoft, uključene su mi sve moguće zaštite, pa microsoft odmah dojavi čim mu proizvođač nije potpisan ili mu je nepoznat, a ovoga je odham diskvalificirao. Drago mi je cuti da je program dobar, ma instalirat ću ga slagao se microsoft s time ili ne :) I stavrno svaka cast ljudima koji omogucuju ovakve besplatne programe

10 mjeseci
Libre office

Pogledajte kak malo ima poruka, ljudi nisu ni čuli za LibreOffice, nisu čuli ni za office alternative. Trebalo bi početi od osnovne škole sugerirati djeci da instaliraju legalni software. Na poslu koristim MS Office, ali iz znatiželje i za osobne potrebe instalirao sam LibreOffice. Sviđa mi se. Naravno, može sve što prosječnom korisniku treba. LibreOffice bih svakome preporučio. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice