- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjerojatno neka glasina...sad kad krenu dionice opadat
.
Vjerojatno zbog bolesti kaj drugo, no uglavnom on i nije u zadnje vrjeme nit bil baš najaktivniji a vjerojatno več odavno ima ljude oko sebe koji če nastavit njegovim stopama.
vec 7% down
As we said 
Ovo će zasigurno pomaknuti relase date iP-a 5 i iOS-a 5.
Nevjerojatno koliko bolest jednog čovjeka utječe na firmu koja ima 50 000 zaposlenih
Definitivno nije samo glasina, evo pa i Bug je u Uživo to objavio.
Mislim da će ova vremena bit ključna za Apple. Čisto me zanima dali je Jobs pripremio firmu za svoju ostavku i kako će poslovati. Sada je bitno kako će se prodavati iPhone 5 i iPad 3...
Vjerujem da će biti malo teže za Apple bez svog "karizmatičnog vođe" ali daleko od toga da će propasti kao što se to desilo u prošlosti!
Kakva bolest, dao je ostavku jer je izgubio bitku unutar firme gdje je odluceno da ce se iP4 jeftinije prodavati!
Zamislite srece u HTC-u i Samsungu.
Aje u HTC-u, ali koga ce sada samsung kopirati? 
samo da nije zdravlje.
čovjek je obilježio povijest svijeta.
samo da nije zdravlje.

samo da nije zdravlje.
i hitler je je također
ONT: a neznam, zanimaju me kako će se kretati dionice tokom ovih tjedan dana
vijet je objavljena ima sat vremena što bi po američkom vremenu i dalje bilo nakon završetka rada burzi njihovih pa će mo prve podatke dobiti sutra
sada logično je da sam apple neće propasti al bi se mogao srozati - kad je u početku applea jobs otišao to je bio kaos za tvrtku
a i on je imao ulogu maskote - mislim može netko drugi reklamirati iphone i iČuda alikada je jobs to radio to je, citiram, bilo "revoluciionarno"
Mislin da je ovo jako dobar marketinški trik, vratit će se tik pred izlazak iphonea 5.
Jobs jako jako loše izgleda.
Slucajno sam naisao na ovu sliku...
Jobs jako jako loše izgleda.
LOL
ja mislio to neka stara baba u crnoj haljini sa cudnom frizurom