CoolerMaster Cosmos II pušten u prodaju

poruka: 19
|
čitano: 1.176
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 mjeseci

Novo kučište iz CoolerMaster je pušteno u prodaju točno u ponoć prema jednom modderu koji ga je dobio od CoolerMastera za svoj projekt.

Slike kučišta i cijelu temu pogledajte na ovom linku: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=223476

EDIT:

Ovdje je tema o protipu čije sam slike ranije stavio-kučište je identično: http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/coolermaster-cosmos-s2-prototip/129076.aspx

SK crew
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 0:19 (Pranja).
7 mjeseci

Kvragu,što više gledam taj kejs,to sve više želim prodati svojeg Cosmosa i uzeti ovog novog. {#}

SK crew
7 mjeseci

Pojavio se i drugi: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=223478

Znači,stigli su u Nizozemsku i Veliku Britaniju.

SK crew
10 mjeseci

I kolika ce biti cijena kod nas? Vjerojatno ispod 1600 kn nece biti ?

Ali da je lijepi je lijepi {#}

2 godine
Re: CoolerMaster Cosmos II pušten u prodaju

Kanadski review:

EDIT: I Linus serucka eto:

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 11:28 (Don Kihoty).
16 mjeseci

OMG! Ultra tower. Pojma nemam s čime bih uopče popunio takvo kučište čak i kad bih si ga mogao priuštiti. Možda jednog dana. In my dreams.{#}

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
7 mjeseci

Napokon dodano na Coolermaster stranicu: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6792

SK crew
14 mjeseci

Kučište je strava da nisam prije 3 mj uzeo antec DF85 uzeo bi ga pa i po cjeni od 2500kn.

19 mjeseci

Awesome!!Fakat je ÜberCase!

Biti ili ne biti pitanje je sada.
15 mjeseci

Visoko je oko 69cm : )))

Meni je jedino žao što nema verzija sa bočnim prozorom....ili npr bijela verzija...

2 godine

Cosmos II je veći i od Corsaira 800D !{#}

Music As A Weapon !!
2 godine
Haf932 kaže...

Cosmos II je veći i od Corsaira 800D !{#}

Imaš u postu gore(Don Kihoty je stavio mislim) Linusovu usporedbu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
2 godine

Nakon nekoliko pročitanih recenzija - preskačem, barem do susreta s nekim zalutalim primjerkom u oglasniku kad cijena ne bude preko 2k kuna, a očekujem cijenu 2,5-3k kuna.

Kućište je veliko, možda preveliko za nekoga s mATX pločom kao što sam ja, ali pošto koristim 3x120mm radijator i vodeno hlađenje, zanimljivo mi je.

Da imam 2x120mm radijator bilo bi mi zanimljivije npr. manje CM Storm Trooper ili Fractal XL za soma i kusur.

Sve je u tom kućištu plus (modularnost, kontroleri, ventovi) osim činjenice da nije aluminijsko, preteško je brate, nema straga mjesta za dva ventilatora, nema mjesta za dva napajanja (zašto ne pa ogromno je), i ne nije preskupo jer to sve ne možeš dobit u drugom kućištu, fali mi ručka kao kod Troopera ali diskretnija ako bi bilo moguće, i bilo bi lijepo da se isporučuje uz 140mm ventove - imam dojam da su štedili a naplaćuju puno. I da - ne možeš lijepo strpat veći radijator 4x120mm a kućište ima dimenzije za to. Vrata bi bilo lijepo vidjeti da se otvaraju prema gore kao kuhinjski ormarići ili kao na ekskluzivnim automobilima, ali to bi koštalo dodatnih US$ 15 proizvođača :) Može li se sprijeda ugraditi 3x120 radijator - mislim da ne može, može samo gore i to iznutra a ventovi gore - nije neka korisnički prijateljska politika. I da što se tiče izgelda OC Tom je lijep primjetio da nema prozirnu stranicu, još US$ 7 troška - ma najs kad mi moramo otrkrivati takve jeftien a velike stvari.

poz

www.rigburning.comule.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:26 (Asta).
2 godine
protjeran

Majko Bozja i svi svetci.

Ja ga nikad neću imati.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
7 mjeseci

Jedva čekam da dođe S verzija. E to će onda šutati dupe.

SK crew
2 godine
sigurno moje sljedeće kućište!
3 godine

Jel ima to negdje u Hrvatskoj za kupiti i pošto to čudo dodje?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
2 godine

Kod nas ga jos nema, no sigurno ce kostat oko 2000kn ako ne i više !

Music As A Weapon !!
3 godine
Haf932 kaže...

Kod nas ga jos nema, no sigurno ce kostat oko 2000kn ako ne i više !

vjerovatno oko 2500 miljike kuna ://:...a šta prodat ćemo tijelo negdje na čošku pa čemo skupiti love nije bed :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice