Evo za one koji su pričali gluposti kako je desire hd zaboravljen model i da nema više updatea za njega, za mjesec dva dolazi update s androidom 2.3.5 i sensom 3.0 službeno.
A sad se već može naći službeni rom za download.
Evo za one koji su pričali gluposti kako je desire hd zaboravljen model i da nema više updatea za njega, za mjesec dva dolazi update s androidom 2.3.5 i sensom 3.0 službeno.
A sad se već može naći službeni rom za download.
Što reći, već, dobro nam došao svaki kvalitetan update
!!!!
Nadam se samo čim prije, dok ne dođe i Sense 4.0
!
Što reći, već, dobro nam došao svaki kvalitetan update
!!!!
Nadam se samo čim prije, dok ne dođe i Sense 4.0
!
3.0 je super osvježenje, do onda dok ne dobimo
android 4.0 i sense 3.5 ;)
Nadogradnja izvrsena prije koju minutu..................svaka cast kao da se novi mobitel kupio,sve doslovice leti.....Respect HTC
Nadogradnja izvrsena prije koju minutu..................svaka cast kao da se novi mobitel kupio,sve doslovice leti.....Respect HTC
Imam isti mobitel... Kako da nadogradim na Android 2.3.5.
Hvala!
Imam isti mobitel... Kako da nadogradim na Android 2.3.5.
Hvala!
Idi u postavke-skroz na kraj o telefonu (about phone)-i odma prvo softverska ažuriranja ( update)-klikneš da provjeri- i pričekaš da ti veli dal imaš dostupan update.
Idi u postavke-skroz na kraj o telefonu (about phone)-i odma prvo softverska ažuriranja ( update)-klikneš da provjeri- i pričekaš da ti veli dal imaš dostupan update.
Isao sam tako i nije nista pronaslo "There are no updates for your phone". Ima li kakav drugi nacin za update?
Isao sam tako i nije nista pronaslo "There are no updates for your phone". Ima li kakav drugi nacin za update?
Onda nemaš još dostupan, ovisi o operateru. a uvijek možeš rootat i stavit drugi rom, imaš na netu službeni 2.3.5 koji budeš dobio kroz tjedan dva, samo kaj je rootan. ja imam 2.3.5 ali sa sensom 3.5
Ne mogu jos skinuti update, operater je T-mobile. Da li ce uopste biti dostupan?
hobi:moj-android.net