RTL uveo 16:9!

poruka: 137
|
čitano: 10.392
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Ako vec niste primjetili, pritisnite tipku "info" na daljinskom i pod format ce vam pisati 16:9  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
3 godine

Meni ništa ne piše, ali vidim razliku. {#}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 11:50 (Razer_Copperhead).
3 godine

Tooo, sad će mi slika top-shopa i onih svih sapunjara bolje izgledat na lcd-u.

Živio RTL!

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
4 godine
RE: RTL uveo 16:9!

Mislim da većina korisnika ima 4:3 ili one debele televizije i ovim potezom su zbilja maknuli nešto dobro što je prije bilo. Izgleda da će i DomaTv i RTL2 isto tako prikazivati.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
2 godine

Ček sad če nama koji imamo debele televizore slika biti manja ili  {#}

http://cms.djdarac.webnode.com/about-us/ moja web stranica
2 godine
Ag008 kaže...

Mislim da većina korisnika ima 4:3 ili one debele televizije i ovim potezom su zbilja maknuli nešto dobro što je prije bilo. Izgleda da će i DomaTv i RTL2 isto tako prikazivati.

Da i? 4:3 televizora više ni nema za kupit, već dulje vrijeme..

Mi sa 16:9 smo dugo vremena gledali razvučenu sliku, sad nek 4:3 ekipa trpi letterbox.. kompromis. {#}

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
21 mjesec

Primjetio sam sinoć kad sam se vratio kući. A vi s 4:3 televizijama. Znam da je nepravedan prema vama taj potez ali tehnologija se mora razvijat.

4 godine
crni pauk kaže...

Ček sad če nama koji imamo debele televizore slika biti manja ili {#}

Slika ti je već sada uža, tj. više ni ne vidiš rtl logo i dosta slike je odrezano. Možeš sve vidjeti ukoliko u postavkama odabereš 4:3LB ali nije to to.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
2 godine

A zato mi slika tako dobro izgleda na lcd-u... već sam mislio da sve je to od lošeg vina {#}

23 mjeseca

Super... a šta je sa ostalim TV kućama?

Oće i one to uvest?

Ignorance is bliss.
21 mjesec

Sranje , sad moram kupovat novi TV...

16 mjeseci
protjeran

Jel na max tv-u 16:9 ide mi na onu stvar kada gledam neki kanal a on u 4:3 a telka mi 16:9(LCD 42") pa slika bude skupljena,tu poludim.

http://forum.links.hr/index.php?tab=forum
4 godine

Nešto mi nije jasno. Sad ne bi smjelo biti onih crnih linija gore i dolje ne? Ja imam lcd, ali svejedno imam crne linije. U čemu je stvar?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 mjeseci
protjeran
Igor kaže...

Nešto mi nije jasno. Sad ne bi smjelo biti onih crnih linija gore i dolje ne? Ja imam lcd, ali svejedno imam crne linije. U čemu je stvar?

Misliš crni rubovi? Ja sam sada pogledao niti nemam ni na RTL ni na RTL Plus,zašto još nema na max tv-u Doma,RTL 2 i RTL4?

http://forum.links.hr/index.php?tab=forum
2 godine
Igor kaže...

Možda ti je tv 16:10 formata?!

3 godine

super, sad će mater moći uživati gledajući šeherezad u 16:9 formatu {#}

2 godine
RTL je na 16:9, kao i od sutra RTL2 i DOMAtv. Tijekom sijecnja ce i HRT1, HRT2 i NovaTV na 16:9. Bilo je vrijeme, neznam sta se ceka vise. Lakse je na CRT gledat 16:9 letterbox, nego na LCDu gledat 4:3 pillarbox.
ptspclan.com | visit us ^^
2 godine
nontryer kaže...
Ag008 kaže...

Mi sa 16:9 smo dugo vremena gledali razvučenu sliku, sad nek 4:3 ekipa trpi letterbox.. kompromis. {#}

nije mi jasno kako netko može gledati razvučenu sliku, pa to je užas! Ja isto imam 16:9 televizor, i nikad nisam razvlačio sliku, jer to ne liči na ništa!

2 godine
Istina ... samo da sta prije ostali kliknu na 16:9.
ptspclan.com | visit us ^^
4 godine
Cevi kaže...
Igor kaže...

Možda ti je tv 16:10 formata?!

Nisam ni znao da to postoji.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
4 godine

Aha dobro je! Trebalo se malo poigrati s postavkama Max tv-a.

2 godine
Cevi kaže...
nontryer kaže...
Ag008 kaže...

nije mi jasno kako netko može gledati razvučenu sliku, pa to je užas! Ja isto imam 16:9 televizor, i nikad nisam razvlačio sliku, jer to ne liči na ništa!

Navikneš se brzo..

Kad stavim na 4:3 ubijaju me crne crte sa strane.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
4 godine
nontryer kaže...
Cevi kaže...
nontryer kaže...
Ag008 kaže...

Navikneš se brzo..

Kad stavim na 4:3 ubijaju me crne crte sa strane.

Tako je i meni. Na crne crte gore i dolje se naviknem, ali lijevo i desno užas!

2 godine

imam stariji 4:3 televizor i na njega spojen diditalni prijemnik problem je kada oču prebaciti na rtl pokazuje mi kao snijeg programa nema a to mi je isto i na rtl 2 i doma tv to je tako otkad je widescreen pojavio na rtlu.Zašto se to događa

lol nick: killerfromabove(EU)
3 godine
highgamer kaže...

imam stariji 4:3 televizor i na njega spojen diditalni prijemnik problem je kada oču prebaciti na rtl pokazuje mi kao snijeg programa nema a to mi je isto i na rtl 2 i doma tv to je tako otkad je widescreen pojavio na rtlu.Zašto se to događa

ako te samo ti programi zezaju - možda se promijenio kanal u tvojoj regiji, jesi li pokušao ponovno potražiti programe?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 15:45 (robisierra92).
2 godine

da ponovo sam tražio kanale i svi drugi programi su uredu a kada prebacim na neki od ovih kanala nema programa

lol nick: killerfromabove(EU)
3 godine
highgamer kaže...

da ponovo sam tražio kanale i svi drugi programi su uredu a kada prebacim na neki od ovih kanala nema programa

najsigurnije ti je da projeriš kod susjeda da li ima slike.

3 godine
protjeran

U doba recesije zbog razvijanja tehnologije smo prisiljeni kupovati jače televizore po vašoj teoriji.Strahota.Onda najbolje da naprave RTL 4:3 I RTL 16:9 kao dva zasebna kanala.

4 godine

Ja vas ne kužim, do sad je 99% filmova snimljeno u 16:9, 21:9 i neznam još kojem formatu i kad gledate na 4:3 imate trake gore i dolje, ne vidim u čemu bi sad bio problem?

3 godine

Pa ja vidim meni nešto čudno danas na RTL-u.

Titlovi izgledaju malkice drugačije nego prije.

A kad ono 16:9, hehe.

To sam tek sad skužio kad sam obratio pozornost.

U svakom slučaju, pozdravljam ovo.

Još da i ostale TV-postaje krenu s ovim...

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice