Vip webshop- Iskustva

poruka: 2
|
čitano: 12.429
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Vip webshop

http://webshop.vipnet.hr/private/mobilni-telefoni

 

Da li je netko kupovao preko Vip webshopa?

 

Ja sam nedavno napravio narudžbu HTC Windows 8X. Imao je 1500 kn popusta na sebi, a nisam mogao naći ništa drugo što mi se svidjelo, a imalo tako dobru akciju. Napravim narudžbu i prođem kroz sve korake sa razno raznim izračunima, popust ovdje, popust ondje, kupi dodatnu opremu bla bla bla. Vjerojatno napravljeno da te što više zbuni i prepišeš kuću, ženu, djecu na njih. (Za ženu se i ne bi bunio {#}) I piše napravili ste narudžbu...dolazi kroz 3 dana. I vidi stvarno...za 3 dana mi dolazi dostavljač sa mobitelom. Do tog trenutka sam bio kolko tolko zadovoljan. Potpišem ugovor, raspakiram mobitel i malo se krenem igrati.

 

Skužim u kutiji sam dobio SIM karticu. Šta će mi nova SIM kartica? Imam svoju. Pogledam malo bolje ugovor na kojem piše Zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa- nova linija. Kakva nova linija kada sam ja produžio svoju staru?

 

Zovem korisničku službu i kažu da sam napravio novi ugovor. Ja sada ne znam tko je tu lud. Valjda znam šta sam naručio, ali dobro{#}.  Rekli su mi da moram vratiti mobitel. Dođe sljedeći dan dostavljač i preuzme natrag mobitel i sad moram čekati da mi vrate novac i ponište ugovor kako bih mogao ponovno napraviti kupnju preko webshopa. Tko zna koliko ću morati čekati. Prilično sam nesretan zbog nastale situacije i ovako kompliciranog i dugotrajnog rješavanja moga slučaja.

 

Da li netko još ima ovakvih iskustava? Možda dobrih iskustava sa webshop kupovinom? Da li da uopće ponovno kupujem ili da odem nekom drugom operateru? Već sam 10 godina sa Vip-om i do sada nisam imao loših iskustava.{#}

 

 

 

 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Vip webshop- Iskustva

Nikako se ne isplati kupovat mobitel u vipu jer za tu cijenu koju platis mozes kupit isti taj mobitel u skobodnoj prodaji, i ja sam na vipu 10 godina ali mi stvarno nije jasno zasto, sramotno je da novim korisnicima daju popust na tarife a nas stare ko j{#}..

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice