EDominations

poruka: 2
|
čitano: 8.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
offline
EDominations

Pozdrav,

 

 

eDominations je online geopolitička browser igra. Za registraciju je potrebno upisat svoj "nadimak" u igri, email, šifru i državu za koju želiš igrati. Igra je aktivna tek 150 dana te će svaki dan samo više rasti i dolaziti novi igrači, a još uvijek nije kasno za registrirat se i započeti svoj eživot.

 

Politika:
Naime mozete se kandidirati za sabor i za predsjednjika, osnovati svoju privatnu stranku i kroz politiku doci do predsjednjika drzave i biti u samom saboru, ili biti u timu igraca koji vodi drzavu(Predsjednik Vlade, Ministar Obrane, Ministar Edukacije, Gouverner, Ministar Vanjskih poslova). Pokazite svoje znanje ako volite politiku i probijte se do samog vrha i pomozite svojoj drzavi da bude bolja, prosperitetna i jaka.

 

Vojska
Pokazite svoje takticko znanje u vojnom segmentu, napravite taktiku kako bi vasa drzava osvojila sve resurse i bila najbolja na svijetu, ili taktiku kako se obraniti od okupatora i spasiti svoju drzavu i svoj teritorij. Mozete pomagati saveznicima i skupljati svoje prijatelje i sljedbenike kako bi vam pomogli u ostvarenju vašeg vojnog cilja. Ovaj modul je vecini igraca dosta zanimljiv, i ima dosta akcije te upoznaju dosta ljudi sirem svijeta. Pristupom nekom od Military unita steknes dobre temelje za razvoj svoga lika.

 

Ekonomski
Ekonomski dio je usko vezan sa drzavom za koju igrate, imate 3 vrste resursa i mozete sagraditi tvornice i prodavati svim igracima resurse(hranu,oruzje,kuce). Svaki igrac koji je ekonomski jak moze pomoci dosta svojoj drzavi, sagradite svoje ekonomsko carstvo pokazite zananje i moc ekonomije te se dovedite na sami vrh.

 

 

eHrvatska je trenutno vojna i ekonomska sila u eSvijetu ali bez priljeva novih igraca poceti cemo zaostajati. Nasi protivnici su privukli veliki broj novih igraca, te bi eHrvatska mogla biti u opasnosti. 

 

Pridruži se danas i pomozi svojoj državi !

 

 

Link za registraciju: https://tinyurl.com/jvn2nhc

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 14:41 (bralePLHC).
 
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
Re: EDominations

Tko se zeli registrirati, posaljite poruku na Admin account "i want free pack" i dobiti ce te besplatni pack od 10€ za pocetnike

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice