Full Tilt Poker down?

poruka: 6
|
čitano: 709
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Full Tilt Poker down?

Da li netko igra na Full Tilt Pokeru? ja sam ranije igrao taj poker jer mi je iskreno najbolji i sada ga ponovno upalim nakon par mjeseci i neće da se pokrene..Pokušam uninstalirat klijent i ponovno ga skinit i instalirat ali ne pomaže.. Jel znao netko više o tome, da li radi??

3 godine
Full Tilt Poker down?

Prije nekoliko mjeseci je bila velika akcija protiv oline casina, full tilt je bio jedan od onih koji su izvukli deblji kraj i zasad se nezna hoce li uopce pocet poslovat...Sve pare koje su bile vracene su vlasnicima racuna tako da mislim da od tog nece nista bit... Steta, i meni je bio omiljeni online poker...

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
2 godine
Re: Full Tilt Poker down?
MENIT kaže...

Prije nekoliko mjeseci je bila velika akcija protiv oline casina, full tilt je bio jedan od onih koji su izvukli deblji kraj i zasad se nezna hoce li uopce pocet poslovat...Sve pare koje su bile vracene su vlasnicima racuna tako da mislim da od tog nece nista bit... Steta, i meni je bio omiljeni online poker...

I ja sam ga igro,ali je stalno nešto štekao,pa sam instaliro PokerStars. Probaj,malo je ljepši a i lagano se za snać u njemu.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
3 godine

Instalirao PokerStars ali se nešt ne snalazim najbolje, a i zanima me jel ima Freeroll turnira ali da su nagrade novčane?

3 godine
Full Tilt Poker down?

Besplatne turnire imas na Partypokeru, ako već nemaš acc, progooglaj malo i letit ćeš na mislim 50$ besplatnih za poćetak. Uz fulltilt, sigurno najbolji site...Sretno!

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
7 mjeseci

Kakve pare su vracene gdje? Meni je ostalo 50$ na fulltiltu... Zadnje sta sma citao/cuo da se spominju indijci kao potencijalni kupci, samom kupnjom branda se obavezuju na isplatu svih novaca igracima!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice