Koje web igre preporučate?

poruka: 10
|
čitano: 1.542
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 mjeseci
neaktivan
Sad Mi recire :D

E ovako sad mi recite od svih ovih web igri..recite mi vi koj ste isprobali vise koja vas je odusevila..:D :D i na koji je fazon..da nemoram sve i jednu sama..pregledavati.. :D HVALA UNAPRIJED {#}

4 godine

WTF? Koje sve web igre? O čemu ti?

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
2 godine

ogame

erepublik

darkpirates

ikariam

travian

cyberrepublik

bitefight

gladiatus

hattrick

.

.

.

.

.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 11:21 (rebelsy).
3 godine

Ako ti se traže flash za zahebanciju, ajd na armor games ili mini clip, ima vrhunskih, ako tražiš browser mp igre, igraj travian, ogame, gladiatus, erep ili nešto takvo.

Usput, naučit pisati.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 11:21 (thuglife).
9 mjeseci
neaktivan

Ok...hvala...vam...:D ii naucit cu pisatii.. :D :D :D :D a igrala sam Ikariam Nemexiu i Travian...Nemexia mi je bila najbolja.. :D :D hvala

3 godine

Preporučujem svima odličnu Browser igru TANOTH...žanra je kao Gladiatus, Battleknight, Ikariam i slične, ali; puno zanimljivije, ljepše, ne oduzima mnogo vremena i živaca a daje puno, ima najbolji forum, ma jednostavno je morate probati...

Probajte i nećet požaliti, prijavite se, razgledajte i uživajte u igri...;)

-> http://s1.hr.tanoth.com/?invite=Kalderasha

3 godine
Re: Sad Mi recire :D
Ninchy_K kaže...

E ovako sad mi recite od svih ovih web igri..recite mi vi koj ste isprobali vise koja vas je odusevila..:D :D i na koji je fazon..da nemoram sve i jednu sama..pregledavati.. :D HVALA UNAPRIJED {#}

Vecina tih popularnijih browser igara ti dolaze iz Gameforge-a, homapage ti je OVDJE

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 4:45 (PureEntity).
11 mjeseci
I always tell the truth, even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 22:49 (mato007).
5 mjeseci

Pogledajte www.footballidentity.com i www.dugout-online.com.

Footballidentity je jedina "turn based" browser igra. Ti si nogometas i svaki dan jednim klikom treniras neki od atributa. Utakmice u HR su srijedom i nedjeljom u 21:00h. Svi iz kluba se skupite i igrate protiv drugih klubova koji se sastoje isto od drugih "zivih" ljudi. Prvo poluvr. traje od 21:00 do 21:30h. Drugo pocinje u 21:40 i traje do 22:10h.

Igra je 2D, ti si jedan kruzic na terenu i upravljas tim kruzicem. Sve je moguce uraditi sa njim: dodati low pass, dodati gigh pass, pucati na gol, ubaciti sa strane, tacklati igraca koji ide u dribling itd.

Dugout je ista managerska igra kao hattrick samo, po mnogim ljudima koji su igrali hattrick, bolja i preglednija. Imas svoj klub i ti si manager. Kupujes, prodajes igrace. Utakmice su subotom u 17h, ali nisi obavezan biti prisutan.

We don't celebrate birthdays, we level up!
7 mjeseci
In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing. —Roosevelt
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice