E ovako sad mi recite od svih ovih web igri..recite mi vi koj ste isprobali vise koja vas je odusevila..:D :D i na koji je fazon..da nemoram sve i jednu sama..pregledavati.. :D HVALA UNAPRIJED 
Koje web igre preporučate?
- poruka: 10
- |
- čitano: 1.542
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WTF? Koje sve web igre? O čemu ti?
ogame
erepublik
darkpirates
ikariam
travian
cyberrepublik
bitefight
gladiatus
hattrick
.
.
.
.
.
Ako ti se traže flash za zahebanciju, ajd na armor games ili mini clip, ima vrhunskih, ako tražiš browser mp igre, igraj travian, ogame, gladiatus, erep ili nešto takvo.
Usput, naučit pisati.
Ok...hvala...vam...:D ii naucit cu pisatii.. :D :D :D :D a igrala sam Ikariam Nemexiu i Travian...Nemexia mi je bila najbolja.. :D :D hvala
Preporučujem svima odličnu Browser igru TANOTH...žanra je kao Gladiatus, Battleknight, Ikariam i slične, ali; puno zanimljivije, ljepše, ne oduzima mnogo vremena i živaca a daje puno, ima najbolji forum, ma jednostavno je morate probati...
Probajte i nećet požaliti, prijavite se, razgledajte i uživajte u igri...;)
E ovako sad mi recite od svih ovih web igri..recite mi vi koj ste isprobali vise koja vas je odusevila..:D :D i na koji je fazon..da nemoram sve i jednu sama..pregledavati.. :D HVALA UNAPRIJED 
Vecina tih popularnijih browser igara ti dolaze iz Gameforge-a, homapage ti je OVDJE
Pogledajte www.footballidentity.com i www.dugout-online.com.
Footballidentity je jedina "turn based" browser igra. Ti si nogometas i svaki dan jednim klikom treniras neki od atributa. Utakmice u HR su srijedom i nedjeljom u 21:00h. Svi iz kluba se skupite i igrate protiv drugih klubova koji se sastoje isto od drugih "zivih" ljudi. Prvo poluvr. traje od 21:00 do 21:30h. Drugo pocinje u 21:40 i traje do 22:10h.
Igra je 2D, ti si jedan kruzic na terenu i upravljas tim kruzicem. Sve je moguce uraditi sa njim: dodati low pass, dodati gigh pass, pucati na gol, ubaciti sa strane, tacklati igraca koji ide u dribling itd.
Dugout je ista managerska igra kao hattrick samo, po mnogim ljudima koji su igrali hattrick, bolja i preglednija. Imas svoj klub i ti si manager. Kupujes, prodajes igrace. Utakmice su subotom u 17h, ali nisi obavezan biti prisutan.
http://www.quakelive.com/ , ili za one malo žešće, http://ninjakiwi.com/Games/Tower-Defense/Play/Bloons-Tower-Defense-4.html .