Aktivacije Viste Ultimate zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 3.279
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Aktivacije Viste Ultimate

Instalirao sam vistu ultimate,nabavio original ključ i kad ga upišem javi mi ovaj error 0xC004E003-The software licensing service reported that license evaluation failed.

I reko aj kad neče sa original ključem idem probati sa aktivatorom,pokrenem ga,restartam komp i piše da je windows aktiviran ali kad sljedeći put gasim komp i onda ga upalim windows više nije aktiviran.....Molim vas pomoć jel imam još 11 dana za aktivaciju.Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 9:59 (big_guy).
3 godine
moderator
RE: Aktivacije Viste Ultimate
big_guy kaže...

Instalirao sam vistu ultimate,nabavio original ključ i kad ga upišem javi mi ovaj error 0xC004E003-The software licensing service reported that license evaluation failed.

I reko aj kad neče sa original ključem idem probati sa aktivatorom,pokrenem ga,restartam komp i piše da je windows aktiviran ali kad sljedeći put gasim komp i onda ga upalim windows više nije aktiviran.....Molim vas pomoć jel imam još 11 dana za aktivaciju.Hvala.

Imas pm.

4 godine

Riješili smo problem! Jel tako big_guy!?  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
3 godine
cro_blue kaže...

Riješili smo problem! Jel tako big_guy!?  Belji se

JesmoCool

btw-može lock.

3 godine

Ustvari zeznuo sam se,opet vista nije aktiviranaPlač

3 godine
neaktivan
big_guy kaže...

Ustvari zeznuo sam se,opet vista nije aktiviranaPlač

Probaj aktivirati normalnim putem ili pokušaj napraviti update Viste. Ako bude kakvih problema a s obzirom da imaš legalni ključ nazovi 0800-300-300 i objasni da želiš aktivirati Vistu preko telefona, slijedi upute operatera.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
3 godine

Ok,ali skužio sam da kad restartam komp vista je aktivirana ali kad ga ugasim i upalim onda nijeSramim se

3 godine

A jel bi pomoglo kad bi napravio system restore na dan je instalirana vista i onda aktivatorom probao aktivirati?I da li bi mi radili svi programi koje imam sad?

3 godine
protjeran
big_guy kaže...

Ok,ali skužio sam da kad restartam komp vista je aktivirana ali kad ga ugasim i upalim onda nijeSramim se

to ti je vista instaliraj win 7 ja san ga instalira i registrira bez problema i radi puno bolje od viste

I Jadantisi
3 godine
neaktivan

Ponovno instaliraj Windows Vistu, ali bez ključa.

Kad završiš s instalacijom, instaliraj samo service pack i onda aktiviraj Vistu s tim aktivatorim.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
3 godine
Koja_pila kaže...

Kad završiš s instalacijom, instaliraj samo service pack i onda aktiviraj Vistu s tim aktivatorim.

Pa i instalirao sam bez ključa,i več ima ta vista instalirani SP2....Pomoč ljudi,još samo 10 dana..................

3 godine
moderator
big_guy kaže...
Koja_pila kaže...

Pa i instalirao sam bez ključa,i več ima ta vista instalirani SP2....Pomoč ljudi,još samo 10 dana..................

Onaj moj "loader" pokreni "run as administrator" onda ce vrijedit,ako si normalno pokrenuo nece radit...

4 godine

Očito da nemaš originalan ključ, pa doživljavaš stresove koristeći piratski software....moja ti je preporuka da nabaviš originalan software jer Microsoft radi intenzivno na poboljšanju sustava aktivacije i dijagnoze nelegalnog softwera gledajući unazad, dakle Win7, Vista...pa si miran i štediš si živce !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
3 godine

I poslje kad pokreneš loader kao administrator odmah restartaj.

3 godine

Nažalost nijedan vaš aktivator nije pomogaoPlačA još sam 9 danaVičeSramim se

4 godine
moderator
Nisi mi jasan.

Ako imaš original ključ kaj se patiš sa aktivatorima?

Nazovi Microsoft i oni će ti to riješiti za par minuta...
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
3 godine
Danny_HR kaže...
Nisi mi jasan.

Ako imaš original ključ kaj se patiš sa aktivatorima?

Nazovi Microsoft i oni će ti to riješiti za par minuta...

Nažalost imao sam,sad više nemam,jer je frend upisao sebi pošto meni nije htjelo a njemu je prihvatilo bez problemaViče

Ako ima kakav način da zaustavim odbrojavanje dana javite mi na PM.Hvala

3 godine

Pliz ljudi,očajan samIzlanuo se

3 godine

Samo pitam koji loader koristiš?
Drugo ,imaš negdje na forumu gdje je legalno možeš produžiti par mjeseci s jednom naredbom (rearm ili nešto slično)ako nađem dam link.
Inače ,s aktivatorima ide malo drugačije kad je sp2 u pitanju ali o tome neću ovdje jer spada u pirat.(Evo link gore pa pročitaj i aktiviraj legalno do 120 dana).

Private
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 10:10 (Private).
3 godine
Private kaže...

Samo pitam koji loader koristiš?
Drugo ,imaš negdje na forumu gdje je legalno možeš produžiti par mjeseci s jednom naredbom (rearm ili nešto slično)ako nađem dam link.
Inače ,s aktivatorima ide malo drugačije kad je sp2 u pitanju ali o tome neću ovdje jer spada u pirat.(Evo link gore pa pročitaj i aktiviraj legalno do 120 dana).

Hvala ali to mi je produžilo rok  za samo 6 dana....Ajde napiši mi na pm ili daj msn da mi kažeš kako ide s aktivatorima kad je sp2 u pitanju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 10:34 (big_guy).
3 godine

Imaš pm pa mi javi detalje.

Private
3 godine
moderator

Dosta piratluka! Samo aktivatore spominjete!

LOCK!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice