Kako smanjiti ikone na WINDOWS 7?
Kako smanjiti ikone na WINDOWS 7?
- poruka: 18
- |
- čitano: 9.603
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jednom kliknes na neku ikonu lijevom tipkom misa, stisnes ctrl i kotacicem na misu scrollas prema dolje
Danke še. Ovdje može lock
e, neznam kako smanjiti ikone...probo sam ono desni klik na ikonu pa rotirat i nece probo sam preko starta i nece...neznam vise kako...plz pomozite
plz pomozi...probo sam onako kako si ovome napisao i nece mi i preko starta i nece..neznam vise kako
plz pomozi...probo sam onako kako si ovome napisao i nece mi i preko starta i nece..neznam vise kako
LIJEVA TIPKA MIŠA I DRŽIŠ CTRL I TEK ONDA KOTACICEM GORE DOLE,isuse bože jel toliko teško procitat post gore kako treba
Ako hoćeš predefiniranu veličinu ikona, možeš to napraviti i na slijedeći način:
Desktop> Klik na desnu tipku miša -> View -> odaberi Large / Medium / Classic icons.
ili koristi savjete od prijašnjih postova, ako želiš proizvoljnu veličinu.
Pozdrav.
jel iko zna kako smanjiti ikonu starta na widows 7 .U mene ikona starta prelazi preko programske trake .To me živcira????
jel iko zna kako smanjiti ikonu starta na widows 7 .U mene ikona starta prelazi preko programske trake .To me živcira????
desni klik na "programsku" traku i tamo zaberes use small icons..
Ne kužim te kako misliš prelazi ako je ovo kao na slici 1
onda odi desni klik na taskbar -> properties i tamo označi/odznači use small icons. Tad će biti kao slika 2.
e na to sam mislio ... puno hvala ;)
znači instaliro sam windows 7....imo sam problema sa ekranom tojest skino sam najnoviji driver za grafu i sve je ok....zatim sam ga restarto te odjedanput su sve ikone i sve je jako veliko nezz sta da radim plizzzz
A da promjeniš rezoluciju ekrana?
zatim sam ga restarto te odjedanput su sve ikone i sve je jako veliko nezz sta da radim plizzzz
Desni klik na radnu površinu pa odi na screen resolution i pogledaj koja je rezolucija postavljena, moguće da je niska pa je sve povećano.
pod najvecom rezolucijom je pod preporuceno..nezzz kaj da radim
Pokušaj desni klik view i stavi small icons.
Stavi miša na radnu površinu pa stisni Ctrl + mouse scroll ili ctrl i +/-
oke popravio sam tnx :D