Windows 7 Croatian Language Packs zaključana tema

poruka: 46
|
čitano: 79.049
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Windows 7 Croatian Language Packs

Linkovi za download hrvatskih language packova za nekoliko buildova Windowsa 7. uživajte...

Build 7100 (RC)

x86

x64

Build 7127

x86

x64

Build 7137

x86

x64

Build 7229

x86, x86

x64

Build 7600 (RTM)

x86

x64, x64

Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 12:40 (jurluk).
2 godine

Otkud su ti language packovi?

I'm so tired
3 godine
RE: Windows 7 Croatian Language Packs
to sam ja našao na nekim stranicaama gdje je bilo puno jezika, pa sam ovdje stavio linkove samo za hrvatski
Bubamara na steroidima.
3 godine

evo sad sam dodao i za build 7137

edit: ispričavam se zbog duplog posta Šutim

Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 1:39 (jurluk).
2 godine

Daj mi molim te linkove od tih stranica ako još imaš jel me zanima instalacija ovih fileova.

I'm so tired
3 godine
kizo2703 kaže...

Daj mi molim te linkove od tih stranica ako još imaš jel me zanima instalacija ovih fileova.

na tim stranicama nema nikakvih uputa kako se instalira. možda ovo pomogne
Bubamara na steroidima.
2 godine

E to ,to su upute za instalaciju ,samo treba znat engleski!

I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 11:49 (kizo2703).
3 godine
kizo2703 kaže...

E to ,to su upute za instalaciju ,samo treba znat engleski!

evo ja sam si dao malo truda i preveo ono najvažnije

nakon što ste skinuli language pack, pomoću winrar-a raspakirajte tu arhivu u neku mapu

otvorite Control Panel. kliknite na Change Display Language pod Clock, Language and Region. u novom prozoru kliknite na Install/Uninstall Language. nakon toga kliknite Install Display Language, pa Browse Computer or Network. odaberite mapu u koju ste prethodno raspakirali onu arhivu i kliknite OK. nakon toga Next. sada kreće instalacija koja može malo potrajati. kad završi upitat će vas želite li se prebaciti na instalirani jezik i nakon toga ćete se morati odjaviti pa ponovno prijaviti da bi vrijedile promjene.

ako ubuduće želite vratiti engleski jezik idite na karticu Keyboards and Languages pod Regional and Language Options
i tu izaberite engleski jezik.

valjda je to to

ja još nisam isprobao jer ne mogu skinut zbog sporog interneta
Bubamara na steroidima.
2 godine

Ma ,ja se zezal!! Znam ja engleski ,meni samo trebaju ti prijevodi da stavim 7137 i da onda mogu dalje sudjelovat u ovom programu!

I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 13:34 (kizo2703).
3 godine

Ja sam skinio s M$ stranice buli 7100. Hoće li mi se preko update-a win ažurirati na 7137? Sorry na offtopicu...

We need a patch for human stupidity.
2 godine
neaktivan

Instalirao hrvatski prijevod za 7100-X86. Dosta zgodno i mnogima će pomoći. Naravno, treba još dosta raditi na prijevodu ali siguran sam da će biti super. Hvala !

2 godine
username kaže...

Ja sam skinio s M$ stranice buli 7100. Hoće li mi se preko update-a win ažurirati na 7137? Sorry na offtopicu...

NE!!
I'm so tired
3 godine
moderator

Evo zahvaljujuci Jurluku moj Win 7 build 7100 je na hrvatskom.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
2 godine
protjeran

ja to nemogu ja bi se izgubio tu 50% rjeci nikad nisam cuo ostajem na engleskom    Smijeh

vatrozid =) koji rofl

amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
3 godine
moderator

Evo korak po korak slikovno objasnjenje instalacije hrvatskog jezicnog paketa:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
3 godine
F1-IVO kaže...

Evo korak po korak slikovno objasnjenje instalacije hrvatskog jezicnog paketa:

lijepo objašnjeno. slike govore više od riječi. i daj samo reci, jel se mora raspakirat ona arhiva koja se skine, ili ne mora? vidim da ti to nisi napomenuo, a u onim uputama na onoj stranici piše da se mora raspakirat

Once you download the language pack, you can either burn it to a CD or use an archiving program such as WinRAR to extract the contents inside. If you are using WinRAR, make sure you extract the contents first before following these next steps.

Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 13:26 (jurluk).
3 godine
moderator

Kad sam skinuo bilo je u zip formatu (lip za 7100) i nakon extracta je ekstenzija bila .cab

Dakle treba raspakirati dok se ne dobije .cab fajl.

Ja sam svoj preimenovao da se lakse snadjem.

3 godine

C/P s jednog foruma...

(poruka je napisana 13.05.)

Poštovani,

Želite li utjecati na to kako će izgledati nova lokalizirana verzija operativnog sustava “Windows 7” za vašu zemlju?

Windows International team poziva Vas da instalirate i testirate hrvatsku Windows 7 Ultimate verziju.

Cilj ove inicijative je promovirati aktivno sudjelovanje na lokalizaciji među odabranom grupom partnera koji bi instalirali Windows 7, hrvatsku verziju te nam pružili povratnu informaciju o kvaliteti lokalizacije - cilj je provjeriti kvalitetu proizvoda prije puštanja na samo tržište.

MS će takvim partnerima omogućiti pristup Windows 7 hrvatskoj verziji te će im pružiti odgovarajuću podršku pri instalaciji i korištenju.

Trud i aktivnost sudionika Microsoft će nastojati prikladno nagraditi!

Ukoliko poznajete druge potencijalne kandidate za koje smatrate da su zainteresirani i u mogućnosti na svojem računalu samostalno testirati Windows 7 hrvatsku verziju, slobodno proslijedite ovu poruku i njima.

Da bi i službeno postali dio ovog programa molimo vas da nam pošaljete svoje osobne podatke navedene niže u tekstu na naš e-mail: crobeta@microsoft.com, kao i par rečenica o tome zašto biste htjeli testirati novu hrvatsku verziju sustava Windows.

Ime :
Prezime:
Odgovarajući e-mail (Slijedećih ekstenzija: korisnik@Hotmail.com, korisnik@live.com ili otvorite novi odgovarajući korisnički profil na live mail servisu):

Ukoliko imate daljnjih pitanja u vezi ovog beta testiranja, ne ustručavajte se kontaktirati nas na: crobeta@microsoft.com.

S poštovanjem,

Crobeta Team

Inače, nakon registracije, dobijete pristup lokaliziranoj beta verziji.

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 13:46 (Bukva).
3 godine

ja sam poslao mail. hoći li dobiti kakvu povratnu informaciju?

Bubamara na steroidima.
3 godine

ne znam zašto ješ nema lp-a za build 7201. a valjda neće ni biti, jer danas navodno izlaze buildovi 7224, 7225 i 7227

Bubamara na steroidima.
2 godine
neaktivan

u čemu je razlika između build 7100, 7127, 7137......

darko
3 godine
Bimbo10 kaže...

u čemu je razlika između build 7100, 7127, 7137......

u svakom novijem buildu su ispravljeni neki bugovi iz prethodnih buildova, i učinjene neke preinake, ili su dodane nove mogućnosti, ili su uklonjene neke stare itd

google is your frend ako želiš detaljnije. traži changeloge tih buildova
Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 21:53 (jurluk).
3 godine
neaktivan

Izašao je build 7227, da li postoji language pack za njega, onaj sa prethodnih verzija ne odgovara.

3 godine
CDMM kaže...

Izašao je build 7227, da li postoji language pack za njega, onaj sa prethodnih verzija ne odgovara.

žao mi je, ali nema. ali evo prije par sati izašao je i build 7229, a uskoro bi trebao i build 7230

na znam zašto, ali za ove zadnje buildove uopće nema puno lang packova. ne samo za hr, nego općenito. valjda zato što se buildovi štancaju ko ludi, pa kad bi instalirali jedan, već bi došao drugi
Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 0:09 (jurluk).
3 godine
neaktivan
3 godine
CDMM kaže...
 hvala. dodao sam link u prvi post u temi. ali i da ti nisi našao, ja bih svakako našao, jer imam provjerene stranice na kojima svakodnevno provjeravam jel ima novih lp-a
Bubamara na steroidima.
3 godine

gdje mogu skiniti win 7 64 bit, sada imam 32 bit ali imam 4 gb rama pa ne mogu sve koristiti

sorry OT

2 godine
neaktivan

E ljudi nisam u toku owaj windows 7 jel beta?

ako jeste kad izlazi full?

Bboy
3 godine
mislim 22. listopada
Bubamara na steroidima.
2 godine
neaktivan
jurluk kaže...
mislim 22. listopada
 hwala