Windows 7 i gta 4?

poruka: 30
|
čitano: 7.730
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

Prvo pitanje je da li moze gta 4 da widnows 7

Drugo pitanje je : cuo sam da se na widows 7 nemogu iskljuciti automatski updatei, da li je istina

MBO Gigabyte ep43 - s3l CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB RAM 2x2GB OCZ gold HDD Hitachi 500GB VGA GeForce 9800GE 512mb DVD±RW LG (obicni) Kućište Thermalthake SopranoRS window Napajanje 550W Tipkovnica Logitech G11 Miš Logitech MX518 Monitor Samosung T200 20''
3 godine
RE: Windows 7 i gta 4?

Naravno da može gta4 na sedmicu, zašto nebi mogo!? A za drugo neznam, ali to i nebi bilo baš dobro jer si često instaliratm windowse pa bi mi potrošilo mojih 10gb.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600+ 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
3 godine
Windows 7 i gta 4?

Automatski update se može isključiti, barem na buildu 7057.

3 godine
neaktivan

Kako da pokrenem instalaciju windowsa ako mi je sad xp a da ne formatiram disk?

MBO Gigabyte ep43 - s3l CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB RAM 2x2GB OCZ gold HDD Hitachi 500GB VGA GeForce 9800GE 512mb DVD±RW LG (obicni) Kućište Thermalthake SopranoRS window Napajanje 550W Tipkovnica Logitech G11 Miš Logitech MX518 Monitor Samosung T200 20''
3 godine
W3ha kaže...

moraš imat dvije particije i kada instaliraš odaberi onu na kojoj nije xp.
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
3 godine
neaktivan
djdomi kaže...
W3ha kaže...

a jel nikako nemogu samo prebaciti sa xp-a na 7cu
3 godine
Windows 7 i gta 4?

mogu ti ja reći da gta 4 i smeće jako dobro ide

3 godine
W3ha kaže...
djdomi kaže...
W3ha kaže...

a jel nikako nemogu samo prebaciti sa xp-a na 7cu
 možeš preko cd-a od xp-a formatirat particiju od xp-a, pa instalirat 7.
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
3 godine
Windows 7 i gta 4?

za gta 4 sam cuo sve najbolje ,,,,a sto se tice konfe za gta 4 cuo sam sve najgore

Ivan
3 godine
neaktivan
W3ha kaže...

Prvo pitanje je da li moze gta 4 da widnows 7

Drugo pitanje je : cuo sam da se na widows 7 nemogu iskljuciti automatski updatei, da li je istina

Naravno da mogu sam treba znat ,,samo ugasis update service ili odes u control panel i standarno kao i na visti i xp-u u seacuritiu ugasis :D

Paty
3 godine
neaktivan
klimama kaže...

Automatski update se može isključiti, barem na buildu 7057.

Nema veze sa buildovima nema tu nikakve razlike svi su onii isti ,,tj imaju iste opcije :D

sam je razlika u aktivaciji :D

Paty
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 1:46 (vice).
2 godine
neaktivan

meni gta4 bolje vrti win7 nego xp i to na athlon x2 5600+,hd3850,2gb

2 godine
neaktivan

ljudi spašavajte! instalirao sam si GTA 4 na win 7 i normalno da mi ne radi kako treba.4 put sam ga instalirao i 3 različita moda stavio i na visti sam ga prošao 2 put.  ali šta mi se dešava? kad romana  vozim odmah ispočetka, zapne mi slika svaki put kad želim skrenit sa tipkama d ili a a inače kad vrtim mišom sve bez problema radi. Imam dobru grafulju i ostalo ali neće i gotovo. izludio sam i neznam do ćega je. čak sam išao promijeniti cijelu tastaturu jel sam čak mislio da je do nje. nije normalno... šta da ja sad radim do čega to more biti???

2 godine
neaktivan

nevalja ti instalacija

2 godine
neaktivan

mislim ipak da je crack ili možda patch

2 godine
neaktivan

stavi path prvi ima ih ukupno 5 prvi patch rješava te robleme....znaci otklanja trzanje kada ideš ljevo i desno.....

2 godine
neaktivan
2 godine
neaktivan

e tigru spasio si me. nema radi kao sat! stavio sam prvi peč i dere .. puuuno bolje radi nego sa vistom

falaSmijeh

2 godine
neaktivan

još jedan savjet ako ti igrica radi dobro nemoj instalirati ništa od petcheva naravno samo prvi.......jer ako instaliraš petch 2 nečeš moci proci misiju koja ti se nalazi u internet kafeu......kada je pech 2 instaliran neda pristupiti racunalu u misiji da pošalješ mail........

2 godine
protjeran
Windows 7 i gta 4?

zašto ja nemogu to igrat na win 7, bez patcha šteka, koji god patch da stavim dobijem pri pokretanju: Fatal error 500 ili tako neki broj...

probao sam jedan po jedan svih pet patcheva i stalno Fatal Error dobijem

2 godine
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

ljudi imam ovaj laptop ---------------http://www.hgspot.hr/51742/prijenosno-racunalo-hp-pavilion-dv7-3190em-wg616ea-

i gta 4 kupio orginal cd

instrukcije kažu da stavim cd 1 u dvd-rom drive i ja stavim a ne želi očitat cd šta da radim???!!kako da pokrenem instalaciju?

2 godine
neaktivan

hmm, jel možeš oba cda skopirati na disk u jednu mapu??

20 mjeseci
neaktivan

mogu se iskljucit i ja sam iskljucio kd sebe inace svaki mdan sam trosio po 400 mb :)

20 mjeseci
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

molim vas da  mi pomognete ! gta 4 mi stopa ne znam do cega je graficka mi je 512 mb ATI Radeon HD 4350 , RAM 2 Gb , procesor intel 1 core 2 procsora 3.0 megaherca ! i opet mi stopa ???????????? pomazitee

2 godine
Windows 7 i gta 4?

do konfe je

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
20 mjeseci
neaktivan

pa kak cu je nastimat ? hvala

2 godine
lex de core kaže...

pa kak cu je nastimat ? hvala

pa nemas sta stimat imas preslabu grafu i procesor za tu igru da radi optimalno

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
3 godine
lex de core kaže...

molim vas da  mi pomognete ! gta 4 mi stopa ne znam do cega je graficka mi je 512 mb ATI Radeon HD 4350 , RAM 2 Gb , procesor intel 1 core 2 procsora 3.0 megaherca ! i opet mi stopa ???????????? pomazitee

em ti je grafička preslaba em gta iv trži najmanje 4 jezgre... nova konfa ti je rješenje a tu prodaj

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 17:38 (mesomeone).
2 godine
mesomeone kaže...
lex de core kaže...

em ti je grafička preslaba em gta iv trži najmanje 4 jezgre... nova konfa ti je rješenje a tu prodaj

Meni radi na dve jezgre od 2.66 ghz

take no prisoners comrade!
2 godine
Re: Windows 7 i gta 4?
lex de core kaže...

ja na svojoj konfi (konfa pod moj pc) mogu igrati gta4 uz nekakvih 25-30 fps-a  na nekakvih medium-high. Trebalo bi ti raditi bolje neg meni jel imas bolji proc ali stavi si jos 2gb rama.

take no prisoners comrade!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice