Molio bih sve one koji primete neki bug u ovoj verziju da daju svoje mislenje i primjer. Tema o "Windows 7 moja iskustva" je previse natrupana pa zato zapocinjem ovu temu.
Molio bih za doslednost i ako je ikako moguce da se izbegavaju prepucavanja da je "smece" ,"sta ste ocekivali od MS-a" itd.
Evo sta sam ja primetio. Ovo je treci dan kako intenzivno koristim sedmicu i imam pristup kao da je vec doradeni OS u pogledu sucelja i cega vec ne.
Moj zamorce je P4 3,2 HT (EM64T) 2Gb RAM 160 Gb Sata HDD Maxtor i 7300GT 256 RAM
1. Vrijeme startupa mi je random. Pricam o cistoj instalaciji bez ikakvih programa,ima samo zakrpe. Sve ostalo je MS. Zna se desiti da se OS pokrene za 25 sec,30 a ponekad treba mu i 1 min. Razlog za ovo ne znam,instalirao sam i NIS 2009 16.7 beta i situacija je ista.
Ponovio sam instalaciju na cisto (format) dva puta. Mislio sam da je mozda do DVD medija..probao sam i ovo ali se nista nije promenilo.
2.NAJVISE me nervira to sto OS jednostavno ne zapamti postavke ostalih programa. Mislio dam da su sami programi krivi za ovo
Danas kad sam upalio IE ovaj se jednostavno pokrenuo u "first use" nacinu a nije bilo nikakvih updateova.
3. Aero peak ne radi kako spada i kod Winampa ne prikazuje moderni skin vec stari (ovo sam sredio u winamp.ini)
.....ima jos puno toga. Ne da mi se sada da pise. Sutra cu opet