Windows 7 - problemi

poruka: 4.346
|
čitano: 389.160
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Windows 7 - problemi

Ne koristim ništa od toga i ugašen mi je backup.

Razer_Copperhead
4 godine
moderator
Re: Windows 7 - problemi
Razer_Copperhead kaže...

Ne koristim ništa od toga i ugašen mi je backup.

command prompt

SFC /SANNOW

Ako se mozes sjetiti da li imas instaliranu neku noviju inacucu drivera za mrezu bilo bi super. Da li si pokusao vratiti sa System Restoreom? Windows 7 64-bit?

Dali se rusi ako pokusas pokrenuti neki applet (unutar contol panela) preko C:\Windows\System32\ >>> trazi datoteke sa ekstenzijom .cpl pa pokusaj. Ako se pokrene applet a ne srusi se Windows onda krivca trazi u applet koji je stavio neki program (Java, Flash, Nvidia, ATI ...)

Geek For Hire!! --Will Work For Bandwith!!--
3 godine
Windows 7 - problemi

Windowsi su nanovo instalirani i kad uđem u System and Security sruši se. Kako se pokrene taj .cpl?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 13:59 (Razer_Copperhead).
4 godine
moderator
Razer_Copperhead kaže...

Windowsi x64 su nanovo instalirani i kad uđem u System and Security sruši se.

Pokusaj pokrenuti ovo iz C'\Windows\System32 -> potrazi  firewall.cpl  i wscui.cpl

[*****]

wscui.cpl otvara direktno System and Security Center a i firewall.cpl otvara karticu [applet0 Firewall, jel

3 godine
Windows 7 - problemi

Otvorilo mi je Action Center i Firewall. Što sad?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:01 (Razer_Copperhead).
4 godine
moderator
Razer_Copperhead kaže...

Otvorilo mi je Action Center i Firewall. Što sad?

Pa to je super i znaci da nije problem u Windozima vec u neki program koji je stavio svoj applet unutar Control Panela

Sada idi u C:\Windows\System32 i gore u search upisi cpl (CPL) [ukljuci da ti Windozi pokazivaju sakrivene datoteke]

Od dobivenih rezultata sa ekstenzijom cpl pokreci jedno po jedno i vidi na cemu se rusi

4 godine
moderator
Windows 7 - problemi

Bonus pitanje:

Da li korisits Wi-Fi stick ili karticu na koju si instalirao drivere sa pomocnim programima za WI-FI?

[EDIT]

Sasvim je normalno da se neki appleti ne pokrenu kada ih klikas direktno iz System32 foldera. Na pr. ne pokredce se applet za bluetooth ako nemas BT itd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:10 (Lazarus Long).
3 godine
Windows 7 - problemi

Ne ruši se ništa. Na dva se ne otvori ništa, a neke mi ponudi open with.

[EDIT]

Ne.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:10 (Razer_Copperhead).
4 godine
moderator
Razer_Copperhead kaže...

Ne ruši se ništa. Na dva se ne otvori ništa, a neke mi ponudi open with.

[EDIT]

Ne.

Sto ti pise u Event Viewer-u? Da li su apdejtao .Net Framework?

3 godine
Windows 7 - problemi

Što moram vidjet u Event Vieweru?

Razer_Copperhead
4 godine
moderator
Razer_Copperhead kaže...

Što moram vidjet u Event Vieweru?

Trazi crvene usklicnike u  Windows Logs--Application  i u System i na kraju vidi ovdje

Control Panel\System and Security\Action Center\Reliability Monitor

3 godine
Windows 7 - problemi

Našao sam crvene uskličnike (Application Error).

Razer_Copperhead
4 godine
Windows 7 - problemi

Jesi sta sredio na kraju ili se jos boris {#} ?

http://av-gurus.blogspot.com/ - Blog o sigurnosti/zaštiti kompjutera.
3 godine
Windows 7 - problemi

Nisam još ništa jer ne znam što da napravim, a i nisam bio kod kuće.

Razer_Copperhead
22 mjeseca
Windows 7 - problemi

Smijem li vamo pitati nešto vezano uz problem koji se pojavljuje isključivo na piratskim windowsima 7.

Može samo TU ili TD da ne spamamo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 22:04 (razorst3).
4 godine
moderator
razorst3 kaže...

Smijem li vamo pitati nešto vezano uz problem koji se pojavljuje isključivo na piratskim windowsima 7.

Može samo TU ili TD da ne spamamo.

Samo ne pitaj za linkove i nemoj davati linkove do piratskih. Niti okolnim putem

22 mjeseca
Windows 7 - problemi

Ja koristim piratske windowse 7 i zanima me zasto mi se svako desetak minuti u donjem desnom kutu ekrana pojavljuje nesto tipa "Windows Built...." i neki brojevi .(bijelim fontom)

Na laptopu di imam org windowse taj mi se problem ne pojavljuje.To mogu izbrisat jedino tako da udjem u properties od my computera i kliknem misem tamo pri dnu kraj ikone od Windows Genuine te se onda pojavi key i pise windows is activated.Nije nikakav veliki problem al me bode u oći svaki put kad sidnem na pc :) Sta ću kad sam takav ....;)

2 godine
razorst3 kaže...

Ja koristim piratske windowse 7 i zanima me zasto mi se svako desetak minuti u donjem desnom kutu ekrana pojavljuje nesto tipa "Windows Built...." i neki brojevi .(bijelim fontom)

Na laptopu di imam org windowse taj mi se problem ne pojavljuje.To mogu izbrisat jedino tako da udjem u properties od my computera i kliknem misem tamo pri dnu kraj ikone od Windows Genuine te se onda pojavi key i pise windows is activated.Nije nikakav veliki problem al me bode u oći svaki put kad sidnem na pc :) Sta ću kad sam takav ....;)

tu ces se pak trebati sam snac ili nabavit original {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
18 mjeseci
neaktivan
Windows 7 - problemi

pozdrav

dakle imam win7 64 bit home edition i pojavio mi se problem da ne mogu

ni jednu ikonu pinati na taskbar a kad napravim desni klik na ikonu otvorenog

programa ne pojavljuju se nikakve opcije.Bilokakva pomoć je dobrodošla

slika slika
3 godine
neaktivan
Windows 7 - problemi

Nemozes ocekivat da ce ti netko bit na forumu oko 1-2 ujutro. Budi strpljiv, odgovor moze doc i sutradan. {#}

A htio bih i ja nes pitati; zasto mi se zvuk preko AUX-a nakon kratkog vremena priguši? Moram i pojačat da bi nes čuo, i nestane većina visokih frekvencija iz zvuka. {#}

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
3 godine

- @ hex,

Vjerojatno se pregrijava (pred)pojačalo. Ulaz automatski korigira unutar nekih granica ulazni signal. Standardni ulaz je 0.7v. Ako pustiš s nekog uređaja slabiji signal predpojačalo će ga pojačati do potrebnog nivoa. Više problema radi prejak signal tj. ponašanje kao za tvoj problem.

- Pa uz predpostavku da je zvučna kartica ispravna (možda crkava...) samo samanji izlaznu snagu s playera koji prikapčaš... Ako je standardna linijska komponenta bez pojačala, tad zaboravi ovu teoriju.

-možda .... (ili sam sasvim u krivu).

btw. za post malo iznad, priaterija i sve povezano se jednostavno izbacuje iz posta ili tema pod lock kad MODovi naiđu.

Nemoguće je imati ''piratske windowse''. Svi imamo iste windowse by MS, razlika je samo u licenci (aktivator). Tako da za pitanja jednostavo ispustiš riječ pirat (kao nepotrebno).

Odgovori također nesmiju imati ništa povezanog s nedozvoljenim radnjama.. tako da rješenja nema. ... osim:

Jedini odgovor-rješenje koji može ostati u postu je korištenje valjane licence-keya.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 10:04 (ihush).
2 godine
neaktivan
Matzk0 kaže...

Ispricavam se ako je ovaj problem vec bio,ali stvarno ne stignem pretrazivati po forumu... :)

Problem je slijedeci,nakon sto upalim racunalo izbacuje mi poruku "BOOTMGR is compressed    Press Ctrl+Alt+Del to restart"(dan prije sam compresirao C i nije bilo nikakvih problema),posto imam bezicnu tipkovnicu jucer nisam mogao nista,no danas je brat kupio usb pa sam probao.Ne dogada se nista,nikakva reakcija...Pretrazio sam moguca rjesenja po netu,no nista nisam uspio isprobati jer ne mogu uci ni u BIOS, racunalo jednostavno ne reagira ni na što...Drugi problem je taj što nemam Win7 na cd-u,a citao sam na vecini stranica da su ljudi taj problem rjesavali uz pomoc njega i biosa -.-'.Mozda bi i nesto uspio kada bi mogao pristupiti BIOSU,ali pojma nemam što mi je činiti u ovom trenutku :(

Jel im netko nekakvo rješenje jer mi komp sutra stvarno prijekopotreban :s Nasao sam na netu par tutorijala za rjesavanje ovog problema, ali racunalo mi uopce ne reagira na tipkovnicu
4 godine

Vjerojatno ti u biosu nije podeseno da ti ucitava usb tipkovnicu pa ti je zato niti ne prepoznaje.

Trebao bi nabavit tipkovnicu sa starim ulazom (slika):

...ili adapter USB to PS2 (slika):

http://av-gurus.blogspot.com/ - Blog o sigurnosti/zaštiti kompjutera.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 11:24 (djigibao).
3 godine
neaktivan
Windows 7 - problemi

@ihush

hvala sto si se potrudio ono napisat, al ne bih reko da je u tome uopce mogao biti problem.

ja sam stavio svoj PS3 na monitor, a monitor podrzava lijepu sliku (1080p {#}) ali ne i zvuk... pa sam prek HDMItoDVI spojio u monitor, a izlaz iz ps3 za obicni TV iskoristio samo za izlaz zvuka na RGB. Pa sa RGB-a kupio mali konverter u 3.5mil jack i njega usteko u komp u plavi ulaz za zvuk. A sad onaj tricky part; jos jednom hvala sto si se potrudio ono napisat, ali sam već rijesio problem u međuvremenu. U SystemSounds>LineIn>Properties sam uključio "Continue running when on battery power". Kuzis u cemu je kvaka bila i sta sam napravio?

Dok ja igram playku na monitoru, da bih uopce imo zvuk, logicno trebao bih upaliti komp prvo. ALI dok prođe manje vrijeme komp salje signal u monitor da se iskljuci radi stednje energije (a ja igram play na monitoru za to vrijeme). I ne kuzim kako niti kuzim zasto u tom trenutku se prigusi zvuk LineIn-a, tj. AUX-a.. {#}

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
21 mjesec
Windows 7 - problemi

Pozz...

Danas nako instalacije updejta...slova se promijenila u mozilli..i kad otvorim neki video sam mi video posivi...i slika je nikakva...jel se događalo to nekome?...šta da radim?

blacky
3 godine
Windows 7 - problemi

pokusaj apdejtovat Adobr Flash Player

21 mjesec
Arxi kaže...

pokusaj apdejtovat Adobr Flash Player

Jesam..i opet isto..:(

blacky
3 godine
Windows 7 - problemi

Ja nisam dobio nikakve nadogradnje. {#} Pokušaj desnu tipku miša na video zatim na setting i digni kvačicu s enable hardware acceleration pa vidi da li je bolje.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 21:17 (Razer_Copperhead).
21 mjesec
Razer_Copperhead kaže...

Ja nisam dobio nikakve nadogradnje. {#} Pokušaj desnu tipku miša na video zatim na setting i digni kvačicu s enable hardware acceleration pa vidi da li je bolje.

Ma nije do toga...radilo je sve super prije tih updejtaova...

blacky
21 mjesec
Windows 7 - problemi

Itko?:/

blacky
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice