Windows 7 Professional Hrvatski Jezik

poruka: 13
|
čitano: 41.850
|
moderatori: Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran
offline
Windows 7 Professional Hrvatski Jezik

poštovani tko koristi windows 7 professional na engleskom može sad imati na hrvatskom.

 

1.skinete wistalizator skinuti ga možete ovdje i raspakirate i otvorite

 

2.skinete hrvatski jezik skinuti ga možete ovdje 

 

otvorite wistalizator i idete and languages odaberete hrvatski i instalirate

 

isto kao na windows 7 ultimate

 

 

 

 

Windows 7 SP4
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Windows 7 Professional Hrvatski Jezik

jel može i na home premium??

Ja skino ali piše da nije podržana ova verzija...

 
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
offline
Windows 7 Professional Hrvatski Jezik

ne znam

 

meni radi na professional 32-bit

 

 

 

ovo slike pa probaj po slikama kao što sam ja 1 put radio

Windows 7 SP4
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 23:25 (Windows 7 SP4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Windows 7 home page Hrvatski Jezik

postovanje svim onima koji su na ovom forumu!!!!l ljudi ja ima veliki problem,mislim veliki nekome ko se razumje u ove mice to mu je maciji kasalj RESPEKT TAKVIM,posjedujem laptop toshiba L300 nedavno mi je bio pao sistem odnjeo sam prijatelju da digne novi,medutim on je se pohvalio da to zna,uzeo sam laptop upalio pogledo covjek mi je stavio windows na windows toliko o njegovom znanju,laptop radi ali mi je satvio windows na njemacki jezik nema prevoda,citao sam vase preporuke na forumu i gledao karac uputstva sa slikama i sve nadem ali nema ono KAD UDEM U OPCIU SPRAHE UND REGION TU KLIKNEM ODEM NA OPCIJU TASTATURE UND NESTO neznam ni sam po slikama trebalo bi izbaciti dole opciju INSTAL ali te opcije nema,vjerovatno treba skinut prevod otiso sam sam tamo PREVOD NA HRVATSKI JEZIK i ponudilo mi je opciju ua 32-bit i 64-bit odabro sam 32-bit i ono je skidalo kad samto skino otiso sam na preuzimanja nasao to klikno na to nece da ga pokrene niti da instalira sad sam ga negdje premjestio nema ga nigdje kao da je u zamlju propao sjedim od sinoc za racunarom oci su mi izasle iz glave laptop se usijao radec ali neznam molim vas pomozite laptop posjeduje windows home page da li neko moze dami slikovito prikaze kako se to radi znaci neki video ili korak po korak MISEM da obiljezi da mi da uputsva da to odradim znam da sam za ove stvari seljak neznalica ali bi volio da naucim znam da je ovo sad nekom posao da to odradi ali ako iko ima vremena da izdvoji da to mi prikaze slikovito znaci kad je racunar upljen 1 GDJE ODEM DA SKINEM JEZIK2KAKO GA SKINUT3 KAKO GA PRONACI4KAD GA PRONADEM5STA ONDA DA RADIM6JELTREBAM BIT STALNO SKOPACAN NA NET DOK TO RADIM SVE POJEDINOSTI ako moze ikako oprostite napisanju nema zareza ni tacki PUKO SAM nemogu vise ako neko moze da mi pomogne nek ostavi uputsva VOLA PECEM I SALJEM MU NA ADRESU ))))))))) hvala svima koji odluce da pomognu.odo sad zapalit cigaru nemogu vise......ispricava se  windows mi jw 7 home premium  a napisao sam  page otkud mi to nemam pojma gdje sam to procito i sam se pitam ...

 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 11:30 (ivan720).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Re: Windows 7 home page Hrvatski Jezik

Moj prijedlog je da si uštediš i vremena i živaca i fino napraviš clean instalaciju i miran si, ovdje imaš objašnjeno korak po korak kako ih instalirati  http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx ... a ovo su ti linkovi za download untouched windows 7 

 

   Windows 7 Home Premium x86 SP1(bootable)   http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24208.iso

   Windows 7 Home Premium x64 SP1  (bootable)  http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24209.iso

   Windows 7 Professional x86 SP1  (bootable)    http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24280.iso

   Windows 7 Professional x64 SP1  (bootable)    http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24281.iso

   Windows 7 Ultimate x86 SP1  (bootable)       http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24394.iso

   Windows 7 Ultimate x64 SP1  (bootable)       http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24395.iso

8 godina
neaktivan
offline
Windows 7 Professional Hrvatski Jezik

Da. I meni se čini kako način na koji je windows instaliran nije baš najbolji. Zar ne treba formatirati disk? Ali ako radi sve bez "štekanja" bolje da se ne zamaraš sad čistom instalacijom ako ne moraš. Za ovu instalaciju treba i windows key ili ne? Imam također toshiba laptop (vidi moj pc) i dosad sam dva puta instalirao hrvatski jezik na njega pomoću ovog gore vistalizatora (drugi put nakon reinstalacije-čišćenja). Pravo da kažem sad se i ne sjećam koraka, a htio sam ga otvoriti ali mi odbija poslušnost, javlja se error, vjerovatno jer već imam hrvatski jezik, ne znam točno drugi razlog a htio sam poslikati postupak kako bi išlo. Zato ti stavljam ove slike dolje da vidiš da te ne lažem, meni je windows došao sa laptopom na engleskom, naravno, a poslije sam sam pomoću tog vistalizatora instalirao hrvatski. Imam windows 7 home premium 64-bit. Kad sam mogao ja možeš i ti samo polako bez nervoze ne mora to danas. Možda je problem u datoteci koju si skinuo jer ima MUI i LIP jezični paket Difference Between Windows MUI and LIP?? . Za ovaj drugi dakle vrijedi ovo-Frequently Asked Questions: Windows Language Interface Pack (LIP)  i mislim da je to taj kojeg imam, jer nije 100% sve na hrvatskom. A oni koji imaju ultimate, jezični paket skinu preko win update-a i mislim da to bude MUI jezični paket, nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 14:06 (caramba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Re: Windows 7 home page Hrvatski Jezik

prijatelju hvala ti puno za ove postupke, za odvojeno vrijeme jer moj tekst sto sam napisao bio je smoren i opsiran i za mene predstavljao veliki problem,no ja cu prihvatit tvoju pomoc otici cu izdrukat ovo na papir tj.uputsva prvog linka x86 to je vjerovatno taj koji meni treba 32-bit windows neki mi kazu da je da ja moj leptop NE JAK ZA OVAJ WINDOWS ima neke oznake 4G necega prosirivo na 8 graficka je 1 necega neznam te mjerne jedinice i meni se cini da je nesto pisalo na kutiji DDR3 ako se nevaram ja znam da mozda sad ovim jedinicama nisam ti nest pomogao ali vidim da se razumjes pa ces me svatit naprimjer igrica call of duty3 (neznam dal sam dobro napisao) ide na njeg bez problema netreba smanjivat rezoluciju da bi ratnici dobro ratovali ehhehehe(mislim na to nekoci sliku) i jos jedno pitanje kad ja budem instalirao novi windows HOCELI SE OVA DVA KOJA TRENUTNO POSJEDUJEM NA LEPTOP IZBRISAT ili ce mi biti ponudena negdje opcija da ih izbrisem i nastavim sa novom instalacijom ili moram uci u BIOS i GDJE SE TO NALAZI U BIOSU KAKO DA PREPZNAM TA DVA WINDOWSA da ih smaknem i ili ce mi negdje pisat CLEAN(neznam jesam dobro  napiso ovu rijec pun sam gresaka ko i moj leptop  )  da ih izbrisem oprosti na ovim glupavim pitanjima NEZNAM bojim se da mi se da nebi sjebo pa da instaliram i treci windows pa sam tek onda propo ko i MUDA KROZ PODERANE GACE )))))) u mene je podjeljeno vec disk na dva C i D na C su oba ta windowsa a D je prazn nema nista sve sam sklonio znaci sam trebam OBRISAT ta dva i stavit novi sinoc sam popusio neki virus prek facebook leptop podivljo program AVIRA i SPY HUNTER piste i obavjestavaju me da ima neki virus pise TROJAN.EXE dva komada valjda budu i oni otisli sa starim sistemom i jos nesto imam windows 7 skinut sa neta neki mi kazu da to treba prijavit da mi nebi isteko windows(mozda ih nisam dobro razumio) ali ovaj prijatelj sto mi je prvi put dizo sistem isto bila je kopia ali nikad nije windows isteko a non stop je spojen na net  pitanje JEL SE MORA TAJ WINDOWS REGISTRIRAT NEGDJE U INSTALACIJI ili jednostavno iskljucit ABDATE windowsa da ga internet ne prepozna (mislim to je jednostavno iz moje glave ja kontam da bi to trebalo) no napisi mi kako se to radi ako mozes da izbjegnem to na kojoj se slici to odradi gore u uputsvima i ja cu tak napravit u ovom tekstu OPSIRNOM imas par pitanja pa da ih procitas da mi odgovoris za ova uputsva ti puno hvala jer gore u slikam ima neki kod ADMINISTRATORA nema ja taj cood kad je windows skinut sa interneta to sam ja vidio samo kod onih koji posjeduju ORGINAL WINDOWS  i niko neda  da  instaliram oni meni pune glavu da  taj orginal  su oni  jednom instalirali i prijavili  i  mogu jos jednom  i zakljuca ga nemogu vise ja bas nevjerujem u to  mislim da me jebu s tim jer sam ja  neznalica pa me mogu jahat kako hoce jer svi su imali komp prije mene pa su se naucili i nacitali vjerovatno su mi namjerno instalitali windows na windows da me sjebu jer se sam smiju kad je rijec oko mog  komp.a ja cu ovo naucit napamet ove tvoje postupke nebu me jebali samo ako mozes mi jos pojasnit ovi par pitanja u tekstu da ih pojasnis i krecem na ucenje hvala ti oj boze opet moj tekst najveci kad neznam u kracem smislu pojasnit problem puni hvala oni koji pojasne ovi par pitanja u ovom tekstu pozzzz svima.....ova pitanja su bila  za PSYHOO I CARAMBA

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 12:22 (ivan720).
7 godina
neaktivan
offline
Re: Windows 7 home page Hrvatski Jezik

za početak odi na my computer desni klik mišem i properties i pogledaj koliko imaš rama u laptopu, ako imaš manje od 4gb skini 32bitnu verziju windowsa, a ako imaš 4gb ili više onda skini 64bitnu ... ne trebaš brisati oba diska samo češ disk c na kojem su ti sad windowsi formatirat, kada dođeš do onoga dijela Upgrade i Custom ( advanced ), odaberi  Custom ( advanced ), pogledaj sliku poslije te na onom linku što sam ti dao, onda označi taj disk na kojem su sada windowsi i stisneš Format i onda peglaj dalje prati samo tutorial i nemoš pogriješit... a što se tiče aktivacije windowsa javi mi se na pm. kada instaliraš windows pa ču ti reći kako da ih aktiviraš...

7 godina
neaktivan
offline
Re: Windows 7 home page Hrvatski Jezik
prijatelju veliko ti hvala za ovo za trud objasnjenja ja cu to nastojat za vikend da odradim ako bog da u nedjelju navece krece MEZA (instalacija)tad sam pa polako po upustvima pa kad to odradim javim se u pm. kako si napiso mada neznam sta znaci vjerovato PROFIL TVOJ no javim se ovako pise u propertise INTEL(R) Pentium(R) CPU T 3400@ 2.16Hz 2.17GHz Installierter Arbeitsspeicher 2,00GB (1,87GB verwendbar Klassifkation 2,8 windows-leistungsindex ali to sad pise kako su dva windowsa na njemu mislim da su drugi brojevi pisali kad je bio jedan windows a ovako pise na C-disku 9,77GBfrei von 49,9 a na D- disku nema nista pise 182 GBfrei von182GB na C disku su bili drugi bojevi ispod pisali ali kad je stavljen drugi windows vjerovatno to se mjenja kad se memorija dopunjava .
6 godina
neaktivan
offline
Re: Windows 7 home page Hrvatski Jezik

a jel ovaj home premium na hrvatskom il na engleskom jeziku

 

8 godina
offline
Windows 7 Professional Hrvatski Jezik

Engleskom.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Windows 7 Professional Hrvatski Jezik
footballer kaže...

Engleskom.

Prijatelj ima OEM verziju Win7 Home premium. Key za windows imam ali gdje mogu skinuti Home Premium .iso ali da je na hrvatskom?

When all else fails - crowbar the fucker
10 godina
neaktivan
offline
Windows 7 Professional Hrvatski Jezik

Evo u čemu je problem kod mene. Inače nikad ne instaliram language packove, ali dobio sam jedan aspire one da ga sredim. Instalirao sam windows 7 home premium x86, i sada kad sam želio instalirati hrvatski jezični paket pomoću vistalizatora (skinuo sam novu verziju sa službene straincie, a od tamo sam skinuo i hrvatski mui pack). Kad god pokušam dodati hrvatski jezik u vistalizator (pack je u exe datoteci), uvijek mi normalno prođe postupak konverzije, a kod provjere dođe do kraja i javi da se md5 checksumi ne poklapaju. Vjerojatno ću reinstalirati windowse ovaj put windows 7 ultimate jer oni mogu instalirati language pack izravno putem windows updatea. Ali bilo bi dobro da postoji način za instalaciju drugih jezika i na ostale varijante windowsa 7.

"In space no one can hear you scream, unless it's a battlecry of a ..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice