prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Headset za igrače - Roccat Cross

Ruži na svim platformama

Brojni igrači danas, više nego ikad, u igrama uživaju na više platformi, što znači da je i potreba za univerzalnim headsetima prilagođenim korištenju u igrama sve veća. Želju igrača da jedan headset mogu koristiti na PC-ju, konzolama i mobilnim platformama prepoznali su vodeći proizvođači igraće periferije, među kojima je i njemački Roccat koji je „višeplatformskim“ gejmerima pripremio uređaj naziva Cross.

 

Roccat Cross je stereo headset u čijim se slušalicama nalaze 50-milimetarski driveri koji osiguravaju kvalitetan zvuk u svim aktivnostima, dok je čitav headset zbog mase od svega 180 grama iznimno pogodan za korištenje u pokretu. Za udobno korištenje zaduženi su i jastučići načinjeni od memorijske pjene, obloženi umjetnom kožom, koji se prilagođavaju uhu korisnika. Usprkos maloj masi proizvođač se potrudio headset učiniti robusnim, kako bi izdržao napore čestog prenošenja i „gužvanja“ sa stvarima u ruksaku ili torbi.

 

Dok se za isključivanje mikrofona koristi mikro prekidač na žici, glasnoća zvuka podešava se na lijevoj slušalici.Dok se za isključivanje mikrofona koristi mikro prekidač na žici, glasnoća zvuka podešava se na lijevoj slušalici.

Najvažnija značajka Roccat Crossa njegova je kompatibilnost sa svim aktualnim platformama. Zahvaljujući različitim kabelima koje je Roccat uključio u paket Cross je moguće koristiti na PC-ju, konzolama i smartfonima ili tabletima. Kabel za korištenje na PC-ju stiže s dva 3,5-milimetarska priključka te fleksibilnim boom-arm mikrofonom koji olakšava pronalaženje idealnog položaja. Drugi kabel ima jedan 3,5 milimetarski priključak s četiri kontakta i namijenjen je mobilnim platformama i konzolama gdje ga je moguće ukopčati na gamepad. Ovaj kabel također je opremljen mikrofonom, ovog puta u in-line varijanti s minijaturnim upravljačkim modulom koji služi odgovaranju na pozive i deaktiviranju mikrofona.

 

Roccat Cross na domaćem je tržištu moguće pronaći u ponudi Instar Informatike. Cijena headseta je 499 kn, a pokriven je dvogodišnjim jamstvom.

 

--

 

 

 

 

Produkcija: Bug Native Studio © 2016

Igrači sve češće kreću u potragu za headsetom koji bi mogao zadovoljiti njihove potrebe bez obzira igraju se na PC-ju, konzoli ili mobilnom uređaju, a tvrtka Roccat pripremila je rješenje upravo za te „višeplatformske“ gejmere

Roccat Cross

Vrsta priključka

3,5 mm

Duljina kabela

1,25 (mob./konzole), 2,35 (PC)

Driveri

50 mm

Otpor

32Ω

Masa

180 grama

Jamstvo

2 godine

Distributer

Feniks Info

Ustupio

Instar Informatika

URL

tinyurl.com/z23txe5

499 kn

vezani sadržaji