prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Alarmni sustav - Smanos W020 WiFi Alarm System

Društvo za siguran dom

Čak ni najsigurniji gradovi nisu imuni na povremene provale i vandalizme, pa je velika potražnja za jeftinim sigurnosnim sustavima sasvim logična. Mnogi korisnici ne mogu platiti skupe alarmne sustave s vanjskom podrškom, već se okreću manjim rješenjima koja su usprkos prihvatljivoj cijeni dovoljno moćna da osiguraju bezbrižan san. Jedno takvo rješenje stiže iz tvrtke Smanos pod imenom W020 Alarm System.

 

Smanos W020 Alarm System sastoji se od panela sa sirenom, bežične kamere, par kontakata za vrata ili prozore te daljinskog upravljača. Kamera uključena u paket može se povezati s korisnikovim smartfonom što omogućuje pregledavanje aktivnosti u osiguranom prostoru na zahtjev. Osim toga, moguće je aktivirati tradicionalno snimanje, te snimku pohraniti na 32 GB interne memorije. Kamera je opremljena Sonyjevim senzorom koji snima video razlučivosti 720p, a iako ne funkcionira u potpunom mraku, pri slabom osvjetljenju prikazuje jasnu sliku.

 

Zgodan dodatak ovoj kameri jest dvosmjerni mikrofon te zvučnik koji korisniku omogućuje da se obrati ljudima u prostoru pod nadzorom. Kao primjer upotrebe ove mogućnosti proizvođač je spomenuo razgovor s dostavljačem koji stoji ispred vrata u trenucima kad korisnik nije kod kuće. Senzori za vrata i prozore u stalnoj su vezi s glavnim panelom te jednom aktivirani šalju signal za pokretanje glasne sirene. Uređaj može komunicirati sa službama poput policije, vatrogasaca ili hitne pomoći, što pruža još veću razinu sigurnosti u domu te otvara mogućnost lakšeg kontaktiranja potrebne pomoći u kriznim situacijama, a moguće ga je uključivati/isključivati automatski – korištenjem tajmera.

 

Baza W020 Alarm Systemavelika je kao prosječni media centar i lako ju je smjestiti na zid, policu ili neko slično mjesto, dok su senzori dovoljno mali da ne smetaju na prozorima. Kompletan sustav je dostupan u ponudi Makromikro grupe po cijeni od 1.479,99 kn, a pokriven je jednogodišnjim jamstvom.

 

--

 

 

 

 

 

Produkcija: Bug Native Studio © 2016

Svoje osobne brloge, taj samo naš kutak na ovom svijetu svi želimo učiniti maksimalno sigurnim. Sada je – više nego ikad – takvo nešto moguće učiniti za prihvatljiv novac

Smanos W020 WiFi Alarm System

Sadržaj paketa

Panel sa sirenom, kamera, 2x senzori za vrata/prozor, daljinski upravljač

Mobilna aplikacija:

Android / iOS

Sirena

105 dB

Trajanje pomoćne baterije

60 h

Rezolucija kamere

720p

Interna memorija

32 GB

Jamstvo

1 godina

Ustupio

Makromikro grupa

URL

tinyurl.com/zmtq36j

1.479,99

vezani sadržaji