prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Headset za igrače - Spirit of Gamer XPERT-H1

Surround bez bankrota

Na domaćem tržištu gejmeri odnedavno mogu pronaći uređaje tvrtke Spirit of Gamers. Ovaj francuski proizvođač hardvera tek je krenuo osvajati tržište, a njegove prve mete igrači su koji žele beskompromisnu kvalitetu uz prihvatljivu cijenu. Nismo li takvi svi?

 

Svu gejmersku opremu linije Spirit of Gamer, poput miševa Elite M-40 Fury i Xpert M-5, te gamepada XGP Wireless krase agresivan dizajn te specifikacije karakteristične za proizvode višeg cjenovnog ranga, no tvrtka je posebno ponosna na svoj headset XPERT-H1 koji za svega par stotina kuna doista nije "samo još jedan headset".

 

Kako bi sastavio headset krojen prema potrebama igrača Spirit of Gamer pomoć je potražio upravo u njihovim redovima, zbog čega XPERT-H1 nudi sve što bi moderan igrač od jednog ovakvog uređaja mogao poželjeti. Tu su velike umjetnom kožom obložene slušalice u kojima se nalaze jastučići od memorijske pjene kojo bi u kombinaciji s malom masom headseta trebali osiguravati maksimalnu udobnost za vrijeme korištenja.

 

Za reprodukciju zvuka zaduženi su neodimijski magneti promjera 40 mm, dok je za prenošenje zvuka zadužen preklopni mikrofon kojeg je moguće djelomično sakriti u lijevu slušalicu. Možda najveća prednost ovog headseta leži u činjenici da za manje od 300 kuna nudi virtualni višekanalni zvuk 7.1. Ovo omogućuje ugrađena zvučna kartica, pa igrači – kako tvrdi proizvođač – mogu očekivati visoku razinu imerzije i realističniji zvuk, bilo da se nalaze pod kišom metaka ili obližnji čarobnjak na njih baca čini.

 

XPERT-H1 slušalice su kompatibilne sa svim verzijama Windowsa uključujući najnoviji Windows 10, a u potpunosti su plug-and-play što znači da ih je moguće koristiti bez instaliranja drivera. Headset se može pronaći u ponudi Makromikro grupe, stoji 299,99 kuna, a pokriven je dvogodišnjim jamstvom.

 

--

 

 

 

 

 

Produkcija: Bug Native Studio © 2017

Vječna potraga za dobrom ponudom igrače često dovodi do ludila – potreba za kvalitetnom periferijom velika je, a lisnica tanka. Srećom, proizvođači poput Spirit of Gamera tu su da spase dan

Spirit of Gamer XPERT-H1

Vrsta priključka

USB

Duljina kabela

3 m

Driveri

40 mm

Otpor

32 Ω

Zvuk

Virtual Surround 7.1

Jamstvo

2 godine

Ustupio

Makromikro grupa

URL

tinyurl.com/kxezlqs

299,99

vezani sadržaji