prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Dronovi - TOYLAB X-Drone Mutant

I dronovi mutiraju

Čak i ako za njih ne možemo uvijek pronaći korisnu funkciju, maleni dronovi – bili oni namijenjeni letenju, plovidbi ili vožnji – vrlo su zanimljive igračke. Malo tko može ostati imun na dječački osjećaj koji izaziva upravljanje nečim što, recimo, leti. Nažalost, jedna funkcija koju većina dronova nudi nije dovoljna da korisnike zadrži zainteresiranima, zbog čega su ove malene igračkice počele mutirati.

 

Jedan od takvih „mutiranih“ donova jest Toy Labov X-Drone Mutant. Radi se o igrački koja na prvu djeluje poput mnogih drugih, a svoje pravo lice otkriva tek nakon što se njome ozbiljnije pozabavite. Naime, X-Drone Mutant kombinira većinu stvari koje su nam dosadašnji dronovi ponudili, poput vožnje neravnim terenom, letenja, pa čak i penjanja po zidovima ili spuštanja s krovova. Ovaj uređaj u samo nekoliko poteza možemo prebaciti u željeni mod rada, te se zabaviti onako kako u tom trenutku želimo.

 

X-Drone Mutant podjednako dobro radi u zatvorenim i otvorenim prostorima, a kad ga koristimo vani domet mu je između 100 i 150 metara, ovisno o različitim faktorima poput snage baterije u upravljaču i vremenskih uvjeta. Dron je opremljen malenom kamerom koja može snimiti fotografije i videa, dok je zahvaljujući LED svjetlima pogodan za korištenje noću.

 

Osim što radi trikove, X-Drone Mutant bez pogovora se vraća vlasniku. Bolje od psa.Osim što radi trikove, X-Drone Mutant bez pogovora se vraća vlasniku. Bolje od psa.

Vjerojatno najzabavnija mogućnost X-Drone Mutanta jest sposobnost izvođenja trikova poput punih okreta u svim smjerovima na jednostavan pritisak odgovarajuće tipke na upravljaču. Ovo je posebno zanimljivo u kombinaciji s tri moda brzine kojima dron raspolaže. Vrlo je zugodna i opcija automatskog povratka u ruke vlasnika koja se također aktivira na upravljaču.

 

X-Drone Mutant na domaćem se tržištu može pronaći u ponudi Makromikro grupe po cijeni od 499,99 kuna. Dron je pokriven jednogodišnjim jamstvom.

 

--

 

 

 

 

 

Produkcija: Bug Native Studio © 2016

Obične letjelice i vozila kojima upravljamo daljinskim upravljačem nekoć su bili glavni hit, a danas polako gube privlačnost. Maleni su dronovi zbog toga počeli mutirati, ne bi li nam ponudili sve-u-jednom iskustvo

X-Drone Mutant

Odašiljač

2,4 GHz

Žiroskop

6 osi

Baterija

Li-Ion (dron), 4x AA (daljinski)

Dimenzije

18.5 x 18.5 x 5 cm

Ostalo

Dva moda rada, tri brzine, LED svjetla

Jamstvo

1 godina

Ustupio

Makromikro grupa

URL

tinyurl.com/zowoc8h

499,99 kn

vezani sadržaji