prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Samobalansirajući robot - WowWee MiP

Igračka za svakog geeka

Naši kućni ljubimci nedvojbeno su slatka bića, no budimo realni, najčešće se oko nas kreću samo kako bi ugrabili komadić sendviča ili užicali još jednu porciju hrane. Uredno bi ih mogao zamijeniti robot, zar ne? Šalu (i ljubimce) na stranu, vjerujemo kako mnogi ponekad požele imati kućnog robota, prijatelja na baterije koji bi nas pratio kao Artoo-Deoo See-Threepia. Tehnologija možda nije napredovala dovoljno da nam ponudi karizmatičnog droida koji suvislo priča „Droidspeakom“, no nudi nam drugu najbolju stvar – kućnog robota WowWee MiP.

 

WowWee MiP je samobalansirajući robotski prijatelj koji usprkos svojoj prirodi nudi mnogo osobnosti. Može se naljutiti ako ga gnjavite ili iskazati zadovoljstvo ako ga pohvalite za uspješno odrađen postao. MiP stoji na dva kotača, a koncipiran je poput Segwaya s rukama i očima, te koristi žiroskopski balansirajući sustav. Moguće ga je programirati za upravljanje gestama ili iOS/Android aplikacijom koja omogućuje složenije kontrole.

 

MiP može raditi u šest modova, a njihova je aktivnost označena bojom osvjetljenja na njegovim prsima. Crveni mod MiP-u omogućuje da izvodi trikove poput pametnog psa, dok će vas u narančastom modu pratiti u stopu. Bijeli mod oslobađa ga izravnih kontrola i omogućuje mu da sam luta i istražuje okolinu, dok ga zeleni mod pretvara u plesača bez premca. Ružičasti mod aktivira minijaturnog batlera u njemu i omogućuje vam da na svog robota postavite razumnu količinu tereta koji će prenijeti kamo treba, a plavi mod (pretpostavljeni) aktivira sirovo praćenje naredbi i MiP postaje klasični dron.

 

WowWee MiP za napajanje koristi četiri AAA baterije na kojima može „živjeti“ između četiri i šest sati, ovisno o intenzivnosti korištenja. Na webshopu i u poslovnicama Makromikro grupe uređaj je dostupan po cijeni od 639,99 kuna, a u paketu osim samog robota stižu balansirajuća podloga, postolje, set naljepnica, rampa za izvođenje trikova i set off-road guma. MiP je pokriven jednogodišnjim jamstvom.

 

--

 

 

 

 

 

Produkcija: Bug Native Studio © 2016

Tko kaže da svaki gadget mora biti univerzalno koristan? Ponekad je potrebno probuditi dijete u sebi i ugrabiti običnu igračku, gadget kojem je jedina svrha da nas zabavi

WowWee MiP

Masa

299 g

Dimenzije paketa

17,1 x 12,7 x 26 cm

Baterije

4 x AAA

Jamstvo

12 mjeseci

Ustupio

Makromikro grupa

URL

tinyurl.com/grvy6dt

639,99 kn

vezani sadržaji