danas u 13:03

Marvel Heroes dobio „najveću nadogradnju ikad“

Gazillionov superjunački ARPG Marvel Heroes ovog je tjedna dobio svoju najveću nadogradnju s kojom je stigao niz promjena i novosti

Iako o njemu na ovim stranicama nismo pisali gotovo godinu dana, Gazillion Entertainmentov superjunački free-to-play ARPG Marvel Heroes još uvijek je živ i više nego aktivan. Pače, ovog je tjedna dobio svoju najveću nadogradnju ikad s kojom je uveden niz promjena i novosti od kojih neke igru drastično mijenjaju.

 

Gazillion je na nadogradnji radio posljednjih sedam mjeseci, pa ne čudi činjenica da je pripremio kompletno rebalansiranje svih 59 heroja. Osim toga s ovom je nadogradnjom uvedeno mnogo promjena u vještinama i opremi, a vjerojatno najvažnije novosti odnose se na novi sustav podešavanja težine i novi end-game sustav napretka.

 

Spomenuti novi end-game sustav napretka zamijenit će Omega System, a naziva se Infinity System. U sklopu ovog sustava igrači će, nakon što stignu do 60. stupnja razvoja sa svojim likom, prikupljati bodove Infinity kojima će moći poboljšati specifikacije svojih heroja.

 

Novosti je doista mnogo i nema ih smisla sve izdvajati u ovom tekstu. Umjesto toga, ostavit ćemo ovu poveznicu na kojoj možete pronaći popis kategorija i detaljne informacije o apsolutno svakoj promjeni koju „Biggest Update Ever“ donosi.

Daniel Lučić
ostale vijesti

Focus i White Wolf najavili Werewolf: The Apocalypse

Bit će to prva igra temeljena na svijetu World of Darkness još od Vampire: The Masquerade – Bloodlinesa

danas u 9:02