20.10. u 15:00

Boyfriend Dungeon je hack'n'slash s neobičnom premisom

Nezavisni razvojni tim Kitfox Games odlučio je da za svoju sljedeću igru žele omogućiti igračima da započnu odnos sa svojim oružjem

Razvojni tim Kitfox Games je do sada izdao tri igre - kombinaciju strategije i RPG-a Shattered Planet, RPG Moon Hunters i neobičnu simulaciju The Shrouded Isle. Sve su tri igre bile solidno prihvaćene, a sada je ovaj nezavisni tim najavio svoj četvrti projekt kojeg su nazvali Boyfriend Dungeon.

Evo što kaže službeni opis: "Opelješite tamnicu i vodite svoja oružja na romantične izlaske. Osvojite srca ovih slatkica kako biste ih levelirali. Boyfriend Dungeon je razigran 'shack-and-slash' kojeg je svijet čekao". Svakako jedinstvena premisa koju će igrači imati prilike iskusiti kada razvoj bude gotov.

Zasad je tim izdao samo kratak trailer u kojem se može vidjeti kako će otprilike to sve izgledati kada se igra pojavi 2019. godine. Uz to su pripremili i službene stranice na kojima ćete moći pratiti razvoj i vidjeti sve novosti čim ih Kitfox objavi.

Mateja Šop
ostale vijesti

Sid Meier's Civilization III: Complete besplatan na Humbleu

Do sutra navečer možete putem ovog servisa u svoju kolekciju igara besplatno dodati treću igru u strateškom serijalu Civilization

pet 20.10.2017 u 13:30

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.