17.7. u 21:58

Destiny 2 - bliži se otvorena beta

Otvorena beta Bungievog FPS-a Destiny 2 ovoga mjeseca kreće na PlayStationu 4 i Xboxu One, a u kolovozu stiže i na PC

Bungie i Activision su otkrili točne datume skorašnjeg beta testa MMOFPS-a Destiny 2. Čitava stvar se prvo otvara igračima koji su predbilježili svoje primjerke Destinya 2. Na PlayStationu 4 Early Access beta kreće između 18. i 19. srpnja (ovisno o vremenskoj zoni), a na Xboxu One između 19. i 20. srpnja. Beta se potom svim igračima na konzolama otvara 21. i 22. srpnja. Na žalost, Destiny 2 na PC-u neće biti moguće zaigrati prije kolovoza, s tim da točan datum početka testiranja još uvijek nije potvrđen.
Destiny 2 Beta dolazi sa prvom misijom kampanje za jednog igrača, te multiplayer modovima Countdown i Control. Dostupna multiplayer mapa će biti Endless Vale. Uz to, u beti će biti moguće isprobati nove klase Dawnblade Warlock, Sentinel Titan i Arcstrider Hunter, te se prošetati centralnim hubom igre, odnosno glavnim društvenim prostorom igrača nazvanim jednostavno The Farm.

Bungie i Activision upozoravaju da se igrači tokom beta testa Destinya 2 definitivno mogu susresti sa pojedinim tehničkim problemima. Naravno, cilj je skupiti što više povratnih informacija, tako da bi Destiny 2 po izlasku imao što manji broj problema.

Viktor Krištić
ostale vijesti

Bilo kuda RuneScape svuda

Počnite štedjeti za touchscreen rukavice- Ove zime RuneScape dolazi na mobilne uređaje!

pon 17.7.2017 u 19:41

Škrinje pune plijena u StarCraftu II

Od srijede nam dolaze StarCraft II War chests, pune digitalnih poslastica za sve igrače, no otvoriti ih neće biti baš tako lako.

pon 17.7.2017 u 19:10

MechWarrior Online dobiva novu nadogradnju

Iako o njemu ne pišemo prečesto, MechWarrior Online je i dalje prisutan na sceni i autori ga konstantno nadograđuju

pon 17.7.2017 u 8:34

PUBG i dalje vodeći na Steamu

Skraćenicu PUBG nismo izmislili mi, već vjerojatno igrači kojima se nije dalo tipkati Playerunknown's Battlegrounds

pon 17.7.2017 u 8:29