13.10. u 16:00

Dungeons 3 izlazi za par sati

Treći nastavak u serijalu strategija i simulacija u kojima se nalazite u ulozi Dungeon Lorda i stvarate svoju armiju zlikovaca samo što nije izašao

Prva dva nastavka u serijalu Dungeons, koji na prvu podsjećaju na Dungeon Keeper no razlikuju se od njega po nekim ključnim gameplay mehanikama, nisu baš oduševili publiku. Druga je igra svakako bila bolja u odnosu na prvu, a možda će timu Realmforge Studios iz trećeg pokušaja uspjeti napraviti iskustvo kakvo igrači žele.

Dungeons 3 vas opet stavlja u ulogu Dungeon Lorda koji opet mora okupiti sile tame kako bi ostvario svoje snove o proširenju svog mračnog kraljevstva. Ovog puta igrači imaju pristup velikom broju jedinica i soba koje mogu raditi u svojoj podzemnoj bazi, mogu uskočiti u co-op za sve modove koji se nalaze u igri, uživati u poboljšanim mehanikama kad odluče izaći iz podzemlja i unaprijeđenom multiplayer iskustvu.

Nova igra u ovom serijalu bit će dostupna za manje od tri sata za PC, Xbox One i PlayStation 4, a izdavač Kaylpso Media je uz to objavio i trailer u kojem na brzinu možete vidjeti kako ona izgleda. PC verziju ćete pronaći na Steamu, Humbleu i GOG-u, dok se one za konzole nalaze u odgovarajućim digitalnim trgovinama.

Mateja Šop
ostale vijesti

Ništa od cross-play podrške za Xbox One i PS4

Xbox One i PS4 ostaju podijeljene platforme. Microsoft i Sony su poručili da nikako ne mogu doći do sporazuma koji bi zadovoljio obje strane

pet 13.10.2017 u 16:30

U prodaji The Evil Within 2

Bethesda i Tango Gameworks su odlučili kako je petak 13. pravi dan za izdavanje ove bizarne horor igre

pet 13.10.2017 u 14:30

Orgomna ekspanzija Plains of Eidolon stigla u Warframe

Razvojni tim Digital Extremes objavio je novu, veoma opsežnu ekspanziju za svoju free-to-play pucačinu

pet 13.10.2017 u 13:00

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Ako zelite pravi Dungeon Keeper remake igrajte War for the Overworld...

Horned Reaer / pon 16.10.2017 10:38