27.12. u 9:33

Final Fantasy XIV - ekspanzija Stormblood stiže u lipnju

Square Enix je potvrdio da druga ekspanzija za Final Fantasy XIV stiže u ljetnim mjesecima iduće godine na PC i konzole

Square Enix je najavio 20. lipanj 2017. godine kao službeni datum izlaska Stormblooda, iduće ekspanzije za Final Fantasy XIV. Datum izlaska je potvrđen u sklopu skupa Final Fantasy Fan Fest. Kao što je otprije poznato, Stormblood će uključivati novu rezidencijalnu zonu, nove tamnice i sukobe sa moćnim Primalima, te nove raidove. Glavni negativac je tajanstveni Zenos, koji se krije duboko u bespućima novih prostranstava Ala Mhiga.
Sudeći po prijašnjim vijestima iz Squarea, izlazak Stormblooda će ispratiti i temeljit redizajn sustava borbe Final Fantasya XIV, te preinake svih klasa. Uz to, odlučeno je da će dostupni prostor inventara biti proširen, a tu je i čitav niz grafičkih poboljšanja i drugih tehničkih dorada. Squarevoci su do sada upozorili da će se hardverski zahtjevi Final Fantasya XIV povećati sa Stormbloodom, te da će ujedno nakon izlaska nove ekspanzije prestati sa aktivnom podrškom za PlayStation 3 izdanje igre.
Final Fantasy XIV se time nastavlja isključivo na PC-u, Macu i PlayStationu 4, a u Square Enixu se nadaju da će Stormblood povećati broj pretplatnika, koji je u lipnju ove godine procijenjen na vrlo solidnih šest milijuna aktivnih igrača.

Viktor Krištić
ostale vijesti

Star Citizen i Squadron 42 na novom engineu

Umjesto CryEnginea koji je do sada korišten, autori najavili kako prelaze na amazonov grafički sustav Lumberyard

uto 27.12.2016 u 12:24

Božićna čestitka Guillerma del Toroa

Poznati režiser nam je svima poželio sve najbolje, a Konami je dobio posebnu, ne baš tako lijepu poruku

uto 27.12.2016 u 9:28

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.