18.6. u 15:41

Kuća časti: MoH Pacific Assault besplatan na Originu

MoH: Pacific Assaut kratko je vrijeme besplatno dostupan na Originu

 
Ukoliko ste se oduvijek pitali kako bi to bilo boriti se u najupečatljivijim bitkama drugog svjetskog rata,  ovo vam je prilika.
U ulozi vojnika Toma Conlina, probijajte se kroz misije sami i s drugim vojnicima u svom odredu, koji postaju sve učinkovitiji u borbi i razvijaju svoju osobnost kako stječu iskustvo. Ovaj FPS sadrži nevjerojatne misije, oružja i vozila s kojima će vas prenijeti u samo srce borbe.
Uz obavijest da je podrška za multiplayer za ovu igru umrla zajedno s gameSpyom, Origin navodi i ove ključne točke svoje igre:
Povijesna pozadina: Misije su na povijesno točnim lokacijama, uključujući i Pearl Harbor, Guadalcanal i Tarawu.
Zbližite se sa svojim odredom: Upoznajte marince uz koje se borite. Svaki ima jedinstvenu osobnost i priču. Kad vam se pridruže novaci, dajte im priliku da steknu dovoljno iskustva. Time se povećava njihova vještina i korisnost.  
Još više oružja: Krenite na bojište s povijesno točnim pištoljima, strojnicama, puškama, sačmaricama, eksplozivima, i još puno toga!

Medal of Honor Pacific assault je privremeno besplatno dostupan za Windowse na Originu, kao dio njihovog On the House programa.

Možete ga naći ovdje.

Tina Bralić
ostale vijesti

ned 18.6.2017

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nije li već jednom ta igra bila besplatna?...

Dann3R / pon 19.6.2017 17:07