28.5. u 19:11

Najavljen "pakleni" Agony

Novi projekt MadMind Studia nas vodi u pakoau gdje ćemo opsjedati izmučene duše i demone u potrazi za izlazom

Poljska izdavačka kuća PlayWay je najavila AGONY, pucačinu iz prvog lica uz dodatak survival horor elemenata na kojoj radi ekipa MadMind Studia za Windowse, PlayStation 4 i Xbox One.

 

Navodno je riječ o prokušanim developerima sastavljenima od članova koji su se i ranije bavili AAA naslova, a u svom novom projektu odlučili su nas odvesti ravno u pakao.

 

Kao izmučene duše koje nemaju spoznaja o prošlosti, igrači će imati priliku kontrolirati ostale ljude i manje demone što će im dati mogućnosti i sredstva za prevladavanje ekstremnih uvjeta u kojima se nalaze.

 

Istraživanjem okruženja polako ćemo nalaziti izlazni put, no ubrzo će postati jasno kako je isti omogućen samo susretom s misterioznom Red Goddess. Usporedo s najavom otvorene su i službene web stranice, te objavljen i promotivni video kojim developeri najavljuju ovaj projekt, a isti slijedi u nastavku.

Bernard Jurković
ostale vijesti

Trinium Wars postao free-to-play

Tri mjeseca ranog pristupa očito nije dalo rezultate kakvima su se developeri nadali zbog čega su se odlučili na drastičnu promjenu politike

sub 28.5.2016 u 15:29

Total War: Warhammer postavio rekord franšize

U manje od tjedan dana, novo poglavlje Total Wara prodajom premašilo pola milijuna primjeraka

sub 28.5.2016 u 15:07

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

ovo se trazi fps sa elementima horrora ...

4mal / ned 29.5.2016 15:55