18.3. u 9:04

NieR: Automata - u prodaji PC verzija

Kao što je prije dva tjedna službeno najavio, Square Enix je izdao PC verziju nove igre Platinum Gamesa smještenu u svijet NieRa

NieR: Automata je za PlayStation 4 na zapadnome tržištu izašla prije desetak dana, a iako su mnogi igrači očekivali da PC verzija neće stići tako skoro izdavač Square Enix ih je ugodno iznenadio objavom njenog datuma izlaska početkom ožujka. Budući da do odgode nije došlo, svi PC igrači zainteresirani za novu igru Platinum Gamesa mogu je zaigrati putem Valveovog servisa.

Ova igra kombinira "akciju i RPG u predivno napuštenom otvorenom svijetu u kojem igrači kreću na opasnu misiju s timom YoRHa androida imena 2B, 9S i A2 kako bi osvojili svijet koje je čovječanstvo napustilo i otkrili davno zaboravljene istine". PC verzija koja će se prodavati određeno vrijeme zove se Day One Edition i uključuje ekskluzivan sadržaj koji se uglavnom sastoji od kozmetičkih promjena za likove.

Ako ste zainteresirani, NieR: Automata će vas na Steamu koštati 59,99 eura, a tamo ćete pronaći i nešto više detalja, uz minimalne i preporučene sistemske zahtjeve. Ispod teksta možete pogledati najnoviji trailer kojeg je Square Enix objavio, a za sve druge informacije posjetite službene stranice. Za kraj ćemo samo napomenuti kako je igra dobila izuzetno dobre ocjene od kritičara - od njih 67 prosječna ocjena je 89/100.

Mateja Šop
ostale vijesti

Shadow Warrior 2 proširen besplatnim DLC-om

Devolver Digital i Flying Wild Hog izdali su novi besplatan DLC za brutalnu i pomalo vulgarnu pucačinu koja je izašla sredinom listopada prošle godine

sub 18.3.2017 u 8:02