18.8. u 23:35

Nova epizoda Marvelovih Guardians of the Galaxy izlazi uskoro

Telltale je objavio kako će igrači moći zaigrati treću epizodu njihove verzije poznate Marvelove franšize idućeg tjedna

Najpoznatiji izdavač avantura objavio je vijest koja će razveseliti sve one koji nestrpljivo čekaju razvoj događaja za Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Prva epizoda ove avanture izašla je sredinom travnja, a četiri mjeseca nakon igrači će moći preuzeti i odigrati treću epizodu.

Naziva More Than a Feeling, ova epizoda nastavlja priču u kojoj Guardiani nastoje otkriti porijeklo artefakta Eternity Forge, a u tom procesu iznenada nalete na ekscentrično biće koje bi im moglo pomoći otključati njegovu pravu moć. No, budući da se Gamora i Nebula ne mogu riješiti prošlosti i problemi s Halom su još uvijek prisutni, Star-Lord mora donijeti odluku koja bi mogla promijeniti sudbinu galaksije i samih Guardiana zauvijek.

Nakon ove epizode izaći će još dvije, a ovim tempom cijela bi sezona mogla biti završena do kraja godine. More Than a Feeling izlazi 22. kolovoza, odnosno u utorak za PC, Xbox One, PS4 te iOS i Android uređaje. Novi trailer možete pogledati ispod teksta, a za ostale detalje možete posjetiti službene stranice.

Mateja Šop
ostale vijesti

Origin cijeni igrače rasprodajom

EA je na svom servisu za digitalnu prodaju igara pokrenuo rasprodaju u kojoj nudi solidne popuste za popularne igre

pet 18.8.2017 u 22:30

Stigao StellarHub

Ako ste se ikad pitali kako je to biti Benjamin Sisko ili John Sheridan i voditi svoju vlastitu svemirsku stanicu, onda je ovo upravo ono što ste čekali!

pet 18.8.2017 u 9:40

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.