16.8. u 21:55

Prey dobio besplatan demo na svim platformama

Odličan reboot pucačine koja je izašla 2006. godine od danas ima besplatan demo na sve tri platforme za koje je puna verzija dostupna

Bethesda ima radosne vijesti za sve igrače koji su htjeli isprobati Prey prije kupovine. Iako su Xbox One i PlayStation 4 igrači imali mogućnost preuzimanja demo verzije u trajanju od sat vremena prije nego što je ova znanstveno-fantastična pucačina s elementima horora izašla početkom svibnja, razvojni je tim sada pripremio verziju koja omogućuje zadržavanje svog progresa.

Demo je sada dostupan za PC, Xbox One i PlayStation 4, a nakon što prođe sat vremena, sve što se napravili i sve achievemente koje ste skupili ostat će vam spremljeni ako se odlučite na kupovinu pune verzije.

Radi se o zbilja izuzetnoj igri, pa ako želite provjeriti da li bi vam se svidjela sada možete to napraviti. Uz objavu o demo verziji, Bethesda je odlučila cijenu Preyja sniziti za 50 posto do 29. kolovoza, pa će se do tada prodavati po cijeni od 29,99 eura. Sve druge informacije možete potražiti na službenim stranicama, a ako želite pročitati recenziju bacite oko na Games Master.

Mateja Šop
ostale vijesti

We Happy Few izlazi iduće godine

Nakon nešto više od godine dana provedene u Early Accessu, razvojni tim je odredio datum izlaska konačne verzije ove psihodelične igre

sri 16.8.2017 u 23:04

Stiže Black Mirror

Nije onaj na koji mislite- britanski, a ne, nije ni onaj Netflixov, već se radi o povratku stare serije avantura.

sri 16.8.2017 u 21:00

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.