13.10. u 14:30

U prodaji The Evil Within 2

Bethesda i Tango Gameworks su odlučili kako je petak 13. pravi dan za izdavanje ove bizarne horor igre

Prvi Evil Within izašao je prije tri godine i bilo je brutalno, ali veoma neobično iskustvo koje nije najsjajnije prošlo kod igrača i kritičara. Shinji Mikami je odlučio da ga to neće obeshrabriti, nego da će popraviti svoju viziju u nastavku, a prema prvim reakcijama to mu je i uspjelo.

The Evil Within 2 opet prati Sebastiana Castellanosa i njegove neobične vizije i iskustva. Kako bi spasio svoju kćer mora ući u zastrašujuć svijet koji je zove STEM i preživjeti najezdu svakakvih grozota. Igru je zasad ocijenilo 22 kritičara, a prosječna ocjena koju igra ima je 81/100, dok je na Steamu nešto više od 250 recenzija njih 91 posto pozitivnih.

Ovaj survival horor moguće je zaigrati na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One, a na sve tri platforme se prodaje po cijeni od 60 eura. Jučer je Bethesda objavila trailer kojeg možete pogledati ispod teksta, dok ćete sve druge informacije o ovoj jezivoj, krvavoj igri pronaći na službenim stranicama.

Mateja Šop
ostale vijesti

Ništa od cross-play podrške za Xbox One i PS4

Xbox One i PS4 ostaju podijeljene platforme. Microsoft i Sony su poručili da nikako ne mogu doći do sporazuma koji bi zadovoljio obje strane

pet 13.10.2017 u 16:30

Dungeons 3 izlazi za par sati

Treći nastavak u serijalu strategija i simulacija u kojima se nalazite u ulozi Dungeon Lorda i stvarate svoju armiju zlikovaca samo što nije izašao

pet 13.10.2017 u 16:00

Orgomna ekspanzija Plains of Eidolon stigla u Warframe

Razvojni tim Digital Extremes objavio je novu, veoma opsežnu ekspanziju za svoju free-to-play pucačinu

pet 13.10.2017 u 13:00