3.9. u 9:11

Shadow Warrior 2 u listopadu

Developeri objavili datum izlaska Shadow Warriora 2 kojeg ćemo prema planu zaigrati polovicom listopada

Razvojni tim Flying Wild Hog i izdavačka kuća Devolver Digital su objavili kako izlazak novog poglavlja Shadow Warriora možemo očekivati 13. listopada ove godine.

 

Prema službenom priopćenju, Shadow Warrior 2 je ekskluziva za PC i tehnički treći nastavak obzirom da je prethodnik bio reizdanje prastare inačice iz samih početaka FPS-ova. Priča nas vodi pet godina nakon događaja iz prethodnika i ponovo stavlja u ulogu korporacijskog šoguna Lo Wanga koji će izvući katane, strojnice i sva druga oružja, te se suprotstaviti demonskim legijama koje prijete čovječanstvu.

 

Uz solo kampanju, autori ističu kooperativni multiplayer do četiri igrača, kao i proceduralno generiranje nekih područja što će razbiti monotoniju ustaljenog napretka.

 

Autori uz predbilježbe koje su već otvorene na Steamu nude popust od deset posto do izlaska igre, kao i dodatne popuste za vlasnike nekih igara Flying Wild Hoga.

Bernard Jurković
ostale vijesti

COD: Infinite Warfare multiplayer beta bez PC-a

Activision i Infinity Ward su pripremili video od 8 minuta u kojem prikazuju multiplayer novog COD-a uz kojeg su objavili neke detalje

sub 3.9.2016 u 17:16

Druga epizoda Telltaleovog Batmana izlazi uskoro

Uoči sajma Pax West razvojni tim Telltale Games je objavio datum izlaska druge epizode njihove avanture s Batmanom u glavnoj ulozi

sub 3.9.2016 u 15:20

Peter Moore ubio nade u remaster Mass Effecta

Electronic Arts ne zanima laka lova, kaže Moore o svojim poslodavcima, pa tako zaboravite na reizdanja

sub 3.9.2016 u 13:02

Deus Ex: Mankind Divided u rujnu dobiva novi DLC

Riječ je o dodatku System Rift koji će proširiti priču o Adamu Jensenu i njegovim pokušajima razotkrivanja Iluminata

sub 3.9.2016 u 11:08