18.3. u 8:02

Shadow Warrior 2 proširen besplatnim DLC-om

Devolver Digital i Flying Wild Hog izdali su novi besplatan DLC za brutalnu i pomalo vulgarnu pucačinu koja je izašla sredinom listopada prošle godine

Prvi besplatan DLC za Shadow Warrior 2 razvojni tim Flying Wild Hog izdao je dva mjeseca nakon što je igra izašla, a sada su pripremili još jedno proširenje koje igrači mogu preuzeti bez dodatnih izdataka. Nazvali su ga Bounty Hunt DLC Part 1 u svoju pucačinu ubacili solidnu količinu novog sadržaja.

Igrači se mogu pozabaviti s četrnaest novih misija, sjeckati i raznositi neprijatelje s dva nova oružja te četiri nova "perka" za Lo Wanga i društvo. Kao i u ostatku igre, u DLC-u možete uživati sami ili s još trojicom drugih igrača.

Bounty Hunt DLC dostupan je za sve tri verzije igre - PC, Xbox One i Playstation 4 - a prema naslovu je u planu i drugi dio koji će također biti besplatan i izaći kada razvojni tim završi s radom. Shadow Warrior 2 dobro je prihvaćen od igrača i kritičara, a naš Daniel Lučić rekao je kako će se igra uvući pod kožu onima koji igri to dozvole.

Mateja Šop
ostale vijesti

NieR: Automata - u prodaji PC verzija

Kao što je prije dva tjedna službeno najavio, Square Enix je izdao PC verziju nove igre Platinum Gamesa smještenu u svijet NieRa

sub 18.3.2017 u 9:04

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.