11.8. u 22:21

Sonic Mania stiže na PC s dva tjedna zakašnjenja

Sega je uz prikaz animacije s kojom započinje nova retro Sonic igra objavila kako će PC verzija malo kasniti

Prošle godine za vrijeme proslave 25. obljetnice Sonica na San Diego Comic Conu najavljene su dvije nove igre s tim munjevito brzim, plavim ježincem u glavnoj ulozi. Nova, moderna igra Sonic Forces, te retro platformer koji podsjeća na originale iz 90-tih godina Sonic Mania.

Igrače je puno više oduševila vijest o toj drugoj igri, budući da su 3D moderne verzije Sonica uglavnom bili promašaji. Sonic Mania je igra na kojoj su radili ljubitelji originala i namijenjena je onima koji se jednako tako osjećaju, a oni koji će prvi puta iskusiti Sonica također su dobro došli.

Sonic Mania je trebala izaći za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch idućeg tjedna, točnije 15. kolovoza, no Sega je sada objavila kako će PC igrači morati pričekati svoju verziju dva tjedna duže - do 29. kolovoza. Kako bi se iskupili, svi koji su do sada odradili predbilježbe dobit će besplatnu kopiju originalne Sonic the Hedgehog igre.

Uz ovu vijest objavljen je i novi trailer koji prikazuje uvodnu animaciju za igru, a možete je pogledati ispod teksta. Sve drugo vezano uz Sonic Maniu možete pronaći na službenim stranicama.

Mateja Šop
ostale vijesti

Bethesda najavila Fallout 4 GOTY

Gotovo dvije godine nakon izlaska ovaj će post-apokaliptični RPG dobiti verziju koja uključuje sav sadržaj koji je do sada izašao

pet 11.8.2017 u 20:59

Dragon's Dogma: Dark Arisen u pripremi za konzole

Capcom je objavio kako će HD reizdanje ovog akcijskog RPG uskoro moći zaigrati vlasnici Xboxa One i PlayStationa 4

pet 11.8.2017 u 8:06

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.