19.8. u 9:15

Spintires dobiva "ultimativnu" verziju

Focus Home Interactive i Saber Interactive odlučili su izdati novu verziju popularne simulacije te je po prvi put dovesti na konzole

Kada je izašla prije tri godine, simulacija u kojoj vozite razna veća i manja vozila po izuzetno nepristupačnom terenu imena Spintires bila je poprilično popularna. Nedavno je navodno razvojni tim odustao od projekta, pa su sada Saber Interactive i Focus Home Interactive odlučili uskočiti i napraviti bolju verziju te omogućiti vlasnicima konzola da vide u čemu je draž ove igre.

Nova verzija igre ima čak dva imena - Spintires: MudRunner i MudRunner: A Spintires Game. Kao i u originalu, igrači će se naći za volanom u raznim vozilima i voziti se kroz Sibir uz mapu i kompas. Ono što je drugačije je kompletno nova Sandbox mapa, skroz promijenjena grafika, novi Challenge mod koji ima čak 9 novih mapa, 13 novih vozila te "razna druga poboljšanja".

Izdavač i razvojni su uz najavu pripremili trailer te dodali kako će igrači moći zaigrati Spintires: MudRunner u listopadu ove godine na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4. Predbilježbe su zasad otvorene samo na PC-u i to putem Steama, a igra se prodaje po cijeni od 26,99 eura. Oni koji posjeduju original imaju dodatnih 50 posto popusta na kupovinu ove nove verzije igre, a svi ostali detalji koji su do sada objavljeni nalaze se na službenim stranicama.

Mateja Šop
ostale vijesti

sub 19.8.2017

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.