12.8. u 10:12

Starpoint Gemini Warlords proširen novim DLC-om

Domaći razvojni tim objavio je kako je dostupan drugi DLC za njihovu znanstveno-fantastičnu strategiju i akcijsku igru

Little Green Men Games, domaći razvojni tim, nije imao baš najbolje iskustvo sa svojom prvom igrom Starpoint Gemini. Kombinacija RPG-a i simulacije smještene u svemiru dobila je poprilično loše ocjene od kritičara, no to ih nije obeshrabrilo i uspjeli su u nastavku popraviti većinu stvari zbog kojih su dobili prigovore.

Krajem svibnja ove godine izdali su treću igru, Starpoint Gemini Warlords, u kojoj su odlučili spojiti borbu ogromnih svemirskih brodova iz trećeg lica s elementima 4X strategija i RPG-ova. Možete birati hoćete li velike flote koje stvorite pustiti da same haraju Gemini sustavom ili upravljati njima sami, a cilj je postati najveća faca u galaksiji ili kako tim kaže, Warlord.

Igra je dobila solidne ocjene i jedno proširenje od izlaska, a sada je stiglo drugo pod imenom Titans Return. DLC uključuje nove brodove i misije vezane uz priču te neke nove mehanike, a s izlaskom novog sadržaja tim je odlučio osnovnu igru i prvi DLC do sutra prodavati po 35 posto nižoj cijeni. Ako ste zainteresirani, posjetite stranice na Steamu, dok ćete ostale detalje o igri pronaći na službenim stranicama.

Mateja Šop
ostale vijesti

Krpanje ničijeg neba

Zakrpa pod imenom Atlas Rises najavljena je za ovaj tjedan, i obećava popraviti centralnu priču same igre.

sub 12.8.2017 u 8:33

sub 12.8.2017

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.