19.9. u 12:28

Street Fighter V dobiva novu nadogradnju

U četvrtak će u rad biti puštena nova zakrpa za Street Fighter V koja uvodi svježe novosti u ovaj borilački naslov

Capcom je najavio kako za par dana u promet pušta veliku nadogradnju za Street Fighter V koja će donijeti gomilu dodatnih sadržaja u ovaj borilački naslov.

 

Kao glavna značajka navodi se pojava novog igrivog lika Uriena,  podpredsjednika Iluminata kojeg će biti moguće nabaviti za "Fight Money" ili za stvarni novac na Steamu, odnosno PSN-u.

 

Nadalje, developeri uvode dnevne zadatke kako bi igrači lakše došli do sredstava za nabavku dodatnih sadržaja, a isti "vrijede" od 500 do 5.000 virtualnih novčanica, dok igranje prvog službenog meča donosi 1.000 bodova, a trening dodatnih 500.

 

Uz to, autori su u zakrpu dodali praćenje statistika igrača uživo, mogućnost vježbanja protiv računala, te još neke ekskluzivne sadržaje za vlasnike season passa, a prema planu, ova bi nadogradnja trebala zaživjeti u četvrtak, 22. rujna.

Bernard Jurković
ostale vijesti

Paladins - krenula otvorana beta

Krenulo je otvoreno beta testiranje timske pucačine Paladins. Samu igru je od sada moguće besplatno preuzeti sa Steama i službenih stranica

pon 19.9.2016 u 18:22

Digital Homicide tuži korisnike Steama

Zbog negativnih mišljenja na njihove proizvode, Digital Homicide odlučio tužiti korisnike, a Valve istog trena nogirao izdavače sa Steama

pon 19.9.2016 u 14:25

CS: Global Offensive najprodavaniji na Steamu

Iako je uvijek prisutan, CS: GO već jako dugo nije preuzeo vodeću poziciju po prodaji na Valveovom servisu

pon 19.9.2016 u 7:35

Blizzard omogućio promjenu BattleTaga

Ukoliko ste nesmotreno utipkali nadimak kod registracije na Battle.net, sada vam se pruža prilika da ga promijenite

pon 19.9.2016 u 7:19