11.10. u 21:30

The Talos Principle dostupan za iOS

Croteamova logička igra koja je pokupila poprilično impresivne ocjene od danas je dostupna i na Appleovim mobilnim uređajima

The Talos Principle veoma je ugodno iznenadio igrače i kritičare kada je izašao početkom prosinca 2014. godine za PC. Ova je logička igra dobila izuzetno dobre ocjene od strane kritičara i igrači su bili veoma zadovoljni onime što je domaći razvojni tim Croteam pripremio, a nakon toga je igra dobila portove za Android i PS4.

Od danas svoje moždane vijuge mogu napregnuti i vlasnici Appleovih mobilnih uređaja, objavio je razvojni tim s veseljem, te igru kupiti putem App Storea po cijeni od 4,99 američkih dolara. Da biste mogli pokrenuti igru morate imati barem iOS 9.0 i iPhone 5S, dok ćete sve podržane uređaje pronaći u spomenutoj online trgovini.

Croteam se posebno potrudio oko kontrola za koje kažu da su veoma intuitivne, a uz to igra izgleda i grafički impresivno za mobilni port. The Talos Principle je poprilično opsežna igra koja će vas dugo zabavljati, a ako niste upoznati s njom proučite službene stranice da biste vidjeli o čemu se tu točno radi.

Mateja Šop
ostale vijesti

sri 11.10.2017

VEZANI SADRŽAJI

KOMENTARI NA FORUMU

Nema komentara na ovu vijest.