10.10. u 23:00

Zanimljiv spoj igara u novom Humble Bundleu

Ovog puta je Humble odlučio složiti paket igara u kojem se nalaze RPG-ovi, pucačine i pokoja strategija

Novi paket igara koji se našao u prodaji na Humble Bundleu malo je neobično spojen. Zove se Humble Endless RPG Lands Bundle i sastoji se od sedam igara iz različitih žanrova, a Humble je kao mjerilo ovog puta odlučio uzeti prosječni broj odigranih sati.

Prve tri igre prodaju se po minimalnoj cijeni od jednog američkog dolara, a one su pucačina Borderlands Game of The Year Edition, RPG The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut i sandbox RPG Wurm Unlimited.

Za kupovinu sljedeće tri morat ćete izdvojiti barem 4,62 američka dolara i dobit ćete još 4X strategiju Endless Legend Classic Edition, pucačinu Borderlands 2 i neke DLC-ove i RPG Guild of Dungeoneering.

Posljednja igra u ponudi je Borderlands: The Pre-Sequel i s ostalim igrama košta 10 američkih dolara. Uz sve igre moguće je preuzeti i soundtrackove za prva dva Van Helsinga, a cijela ponuda vrijedi naredna dva tjedna. Ovaj paket možete kupiti na ovim stranicama i proučiti što još sve trenutno Humble nudi ako ste zainteresirani.

Mateja Šop
ostale vijesti

Otkriveni planovi za Assassin's Creed Origins DLC-ove

Ubisoft je nešto više od dva tjedna prije izlaska nove Assassin's Creed igre odlučio podijeliti detalje o sadržaju Season Passa

uto 10.10.2017 u 20:00

Izašao Middle-earth: Shadow of War

Tri godine nakon izlaska originala igrači mogu opet ući u svijet Međuzemlja i okupiti svoju vojsku Orkova

uto 10.10.2017 u 19:00